PDA

View Full Version : بازار: آیکون نامناسب!

SZsXsZS
یک شنبه 22 فروردین 1395, 08:56 صبح
امروز اولین برنامم رو فرستادم واسه بازار، ولی مدتی بعد ایمیلی اومد که نوشته بود بخاطر آیکون نامناسب، تایید نشده.

چطوری زود تند سریع یک آیکون مناسب پیدا کنم؟ آیکونش برام اصلا مهم نیست فقط میخوام برنامه رو زودتر بفرستم بازار. از این آیکون های آماده میشه پیدا کرد استفاده کرد؟
همونطور دست نخورده میشه استفاده کرد یا باید ویرایشش کنم؟
از سایز 512 تا سایزهای کوچکتر داشته باشه.

البته من نفهمیدم منظورشون از آیکون دقیقا چی بود؛ چون یه آیکون که خود برنامه داره و یک آیکون هم ظاهرا خود بازار میخواد که توی خود بازار نشون بده. بهرحال من اون آیکون ها هر دو رو یکی گذاشتم.

آیکون فعلی برنامه رو مشاهده بفرمایید:

139966

dalmif
یک شنبه 22 فروردین 1395, 10:25 صبح
سلام دوست عزیز.
به نظرم حق با بازار هست چون یه آیکون مناسب میتونه خیلی کاربر رو جذب کنه چون خیلی ها فقط به آیکون ها نگاه میکنن و میگن این که ایکونش اینه دیگه برنامه اش می خواد چه کنه.
من خودم همیشه برای آیکون وقت زیادی میزارم ولی شما اگه حتی وقت ندارید لااقل از گوگل بگیرد و یه ویرایش کنید تا زیبا تر بشه.
اگه عکس برای اس ام اس می خواهید کلمه icon sms png رو سرچ کنید هر کدوم رو پسندید ذخیره و ویرایش کنید.

Nevercom
یک شنبه 22 فروردین 1395, 10:54 صبح
https://www.iconfinder.com/search/?q=sms+server
http://www.flaticon.com/search?word=sms

SZsXsZS
چهارشنبه 25 فروردین 1395, 06:14 صبح
از توی گوگل دقیقا نتیجه اول جستجو یه چیزی درآوردم یه ذره تغییرش دادم گذاشتم واسه برنامه:

139998
فک کنم بد چیزی از آب درنیامد :متفکر:
بازار هم که تایید کرد.

SZsXsZS
چهارشنبه 25 فروردین 1395, 06:20 صبح
اصولا من انگیزه و اعتقادی به ظواهر و جنگولک منگولک ندارم و برای این چیزا وقت و انرژی نمیذارم.
خوشبختانه تمپلیت های رایگان هست که آدم میتونه سه سوت استفاده کنه.
البته بعضی این موارد ممکنه آزاد نباشن و استفاده بی اجازه ازشون نقض کپی رایت باشه، ولی اینجا که ما کپی رایت خارجی ها رو حداقل اعمال نمیکنیم.

من فقط اون نقطه سبز و اون مستطیل وسط مانیتور رو اضافه کردم :لبخند:
ولی خوب این آیکون دقیقا یه چیزی مچ بود با برنامه من :لبخندساده:

دیگه کسی حق نداره از آیکون من کپی برداری کنه ها :عصبانی:

:قهقهه: