PDA

View Full Version : مشگل اضافه کردن کتابخانه به پروژه.....

hamed9090
دوشنبه 30 فروردین 1395, 11:41 صبح
با سلام دوستان من برای اضافه کردن کتابخونه به برنامه هام در اندروید استادیو مشکل دارم.....
در اکلیپس این مشکل نبود اما در اندروید استادیو نمیتونم.....
برای اضافه کردن Picasso به طور مثال:

اول اومدم چیز پی ان وصل کردم و داخل فایل Gardle اینو اضاف کردم...

compile 'com.squareup.picasso:picasso:2.5.2'
بعد sync کردم و نشد.
بعد اومدم از روش اضافه کردن...قسمتی که نام لایبرری رو سرچ میکنیم بعد اضافه میکنیم اقدام کردم که باز هم نشد ....
مشکل از کجاستتتت؟؟؟؟
تفاوت این Gardle , Maven چیه دوستان؟؟؟

مشکل از کجاست...

hamed9090
دوشنبه 30 فروردین 1395, 14:41 عصر
فکر کردم مشکل از picasso هست Gson رو زدم باز همینو گفت

140059

hamed9090
دوشنبه 30 فروردین 1395, 18:03 عصر
دوستان راهنمایی کنید...

hamed9090
دوشنبه 30 فروردین 1395, 18:33 عصر
برای دور زدن تحریم از نرم افزار Free g.at.e استفاده میکنم.. و رفتم تو تنظیمات android studio

File --> settings --> HTTP Proxy --> Auto-detect proxy settings

رو انجام دادم ولی بازم بیلد نمیشه....؟؟

m.soltan
دوشنبه 30 فروردین 1395, 21:14 عصر
دوست عزیز اگر در تنظیمات build.gradle در قسمت repositories از jcenter استفاده شده اونو به mavenCentral تغییر بدید و پروژتون رو سینک کنید .مورد دیگه ای که باید در نظر بگیرید اینه که کتابخونه ای که میخواین استفاده کنید باید آخرین نسخه وبروز باشه که به dependencies پروزتون اضافه میکنید

اگر از این روشها نتیجه نگرفتید میتونید فایل کتابخانه موردنظرتون رو دانلود کنید و دستی به فولدر libs پروژتون اضافه کنید و بعد با راست کلیک رو اون کتابخونه، در انتهای پاپ آپ باز شده روی add library کلیک کنید و نتیجه رو در قسمت dependencies پروژتون ببینید

hamed9090
سه شنبه 31 فروردین 1395, 05:38 صبح
ممنون دوست عزیز درست شد. و کتابخونه اضافه میشه فقط یه سوالی این jcenter , mavenCentral چه تفاوتی دارن با هم ؟؟؟

hosseinaryai
سه شنبه 31 فروردین 1395, 07:58 صبح
من با فیلترشکن هات اسپات انجام دادم .. جواب داد و درست شد ..

nasr
دوشنبه 25 مرداد 1395, 14:21 عصر
دوست عزیز اگر در تنظیمات build.gradle در قسمت repositories از jcenter استفاده شده اونو به mavenCentral تغییر بدید و پروژتون رو سینک کنید .مورد دیگه ای که باید در نظر بگیرید اینه که کتابخونه ای که میخواین استفاده کنید باید آخرین نسخه وبروز باشه که به dependencies پروزتون اضافه میکنید

اگر از این روشها نتیجه نگرفتید میتونید فایل کتابخانه موردنظرتون رو دانلود کنید و دستی به فولدر libs پروژتون اضافه کنید و بعد با راست کلیک رو اون کتابخونه، در انتهای پاپ آپ باز شده روی add library کلیک کنید و نتیجه رو در قسمت dependencies پروژتون ببینید

سلام
چطور میشه فایل کتابخانه را دانلود کرد
معمولا یه لینک دادند به این صورت:
compile 'com.ToxicBakery.viewpager.transforms:view-pager-transforms:1.2.32@aar'حالا چطور میشه فایل این کتابخانه این را دانلود کرد؟
tux-world
دوشنبه 25 مرداد 1395, 15:43 عصر
برید تو گیت و مخزن همون کتابخونه و سورسش رو دانلود کنید

nasr
دوشنبه 25 مرداد 1395, 15:45 عصر
برید تو گیت و مخزن همون کتابخونه و سورسش رو دانلود کنید
دانلود میکنم ولی فایل jar توی اون نیست
مثلا این آدرس https://github.com/mcxiaoke/android-volley
آیا فایل کتابخونه Volley را میشه از توش دانلود کرد؟

ممنون