View Full Version : اندروید استدیو یا اکلیپس ؟؟؟
aminomidi
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1395, 10:05 صبح
سلام دوستان ... میخوام برنامه نویسی موبایل رو شروع کنم ... اندروید ... حالا سوالم اینه با کدوم یکی میشه راحت تر به نتیجه رسید ؟؟؟ اندروید استدیو یا اکلیپس ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید ..
rezaricky
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1395, 12:43 عصر
سلام. اندروید استودیو.
msroid
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1395, 15:52 عصر
سلام
اکلیپس مرد و خدابیامرز شد...!! سه و هفت و چهل و سالشم تموم شد.
مستقیم و یک راست برین سمت اندروید استودیو.
rooterror
پنج شنبه 02 اردیبهشت 1395, 15:57 عصر
نه بابا چرت نگین من هنوز دارم اکلیپس استفاده میکنم و بیشترین سورس پروژه هایی که از اینترنت دانلود کردم با اکلیپس هست
ولی اگه سیستمت میکشه برو سمت اندروید استدیو من سیستم نمیکشه
SZsXsZS
جمعه 03 اردیبهشت 1395, 03:55 صبح
من با command prompt کار میکنم و نوتپد++ :لبخند:
reza-hassani
یک شنبه 05 اردیبهشت 1395, 21:16 عصر
سلام این تاپیک را اتفاقی دیدم گفتم جواب بدم.
اول شما باید دید خودتون را مشخص کنید که (1)می خواین برنامه های تجاری خوبی بنویسد یا (2)می خواید برنامه های متوسط یا شاید هم بالا از لحاظ کیفیت با سرعت بالا بنویسد.
اگه مورد اول باشه اکلیپس بهتر چون شما بیشتر سورس برنامه را خودتون می نویسد و دستتون باز تره
اما اگه مورد دوم باشه اندروید استودیو بهتره مقدار کد نویسی کمتر شده و بیشتر چیزهایی که لازم دارید کدش آماده شده از قبل بیشتر مثل #C که از شما ایده برنامه رو می خواد و میگه بیشتر کد اماده است.
یک اما مهم هم هست که اگه شما برنامه های مهمی می خواید بنویسد باید به زبان های خانواده C هم تسلت کامل داشته باشید تا بعضی از بخش های برنامه را که مهمه به صورت کتابخانه های با پسوند.SOبنویسد.
یک نکته هم بگم تا زبان جاوا را به طور کامل فرا نگرفتید(البته قسمت GUIلازم نیست بازی که نمی خواید بنویسد یا برنامه تحت دسکتاب) بهتره سراغ اندروید نرید که توی بسیاری از مبحثها گیج می شود.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.