PDA

View Full Version : python on ubuntu or centos???

ari_sh70
دوشنبه 24 خرداد 1395, 03:33 صبح
سلام دوستان
من یک سوال دشتم. میخواهم پایتون رو بصورت حرفه ای با یکی از لینوکس اوبونتو و یا سنتواس شروع کنم اما نمیدونم که کدوم بهتره بلاحظ کارایی و open source بودن. چون من تا چند وقت دیگه میخواهم از ایران برم این موضوع open source بودن برام خیلی حائز اهمیته. ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی

plague
دوشنبه 24 خرداد 1395, 21:33 عصر
فرق نمیکنه از نظر اپن سورس بودن !
اگه برنامه نویس دسکتاپ هستید ubuntu نصب کن
اگه تحت سرور و وب برنامه نویسی میکنید centos کار کنید

ari_sh70
دوشنبه 24 خرداد 1395, 22:47 عصر
مرسی یه دنیا!
کمک خیلی بزرگی کردی

n.nowroozi
سه شنبه 25 خرداد 1395, 14:51 عصر
ابونتو برای سرور هم خوبه.. بیشتر فرقشون اینه که سنت او اس ردهت بیس هست و ابونتو دبیان بیس.
بعد اینکه ابونتو پکیج هاش جدیدتره به نسبت سنت او اس و همینطور خیلی یوزر فرندلی تره.. قبلا سنت او اس پایدار تر بود ولی جدیدا توی ورژن ۷ اش من به شخصه اصلا راضی نبودم.

plague
سه شنبه 25 خرداد 1395, 18:04 عصر
البته من برنامه نویس وب هستم و تا حالا لینوکس نصب نکردم , گهگاهی به سرور ها سرک میکشم و به اندازه دوستان اطلاع ندارم

ابونتو روی سرور هم نصب میشه
ولی 90 درصد سرور های ایرانی و 70 درصد سرور های خارجی که دیدم centos استفاده میکنن (حداقل تا جاییکه من دیدم )

در مورد سرور بیشترین توجیحی که میشه اینه که centos بیشتر برای استفاده اقتصادی و بیزنس ساخته شده و هدف ساخت یه سیستم عامل همه کاره مثل ابونتو نبوده
و متمرکز بوده روی این موضوع باعث شده ابزار های بیشتری برای اون وجود داشته باشه

در مورد مخازن یام درست میفرمایند دوستمون کمی قدیمی هستن وی از اونجایی که همیشه این آپشن هست که خودمون مستقیم نصب کنیم پکیج ها رو تا حالا زیاد اذیت نکرده من رو

harand1
چهارشنبه 26 خرداد 1395, 11:56 صبح
سلام دوستان
من یک سوال دشتم. میخواهم پایتون رو بصورت حرفه ای با یکی از لینوکس اوبونتو و یا سنتواس شروع کنم اما نمیدونم که کدوم بهتره بلاحظ کارایی و open source بودن. چون من تا چند وقت دیگه میخواهم از ایران برم این موضوع open source بودن برام خیلی حائز اهمیته. ممنون میشم راهنمایی کنید. مرسی
درود
پایتون روی اکثر توزیع های گنو لینوکسی بصورت پیش فرض نصب هست و در برنامه شما تفاوتی ایجاد نمیکنه که با چه توزیعی بنویسید!اگر برای اولین بار هست که میخوایند با سیستم عامل گنو لینوکس کار کنید با اوبونتو شروع کنید