PDA

View Full Version : سوال: کاربرد های پکیج ها

سینااکبری
پنج شنبه 10 تیر 1395, 18:54 عصر
سلام.
من با ویدیو های آموزشی که کار میکنم، این استادی که یاد میده مثلا یک APi رو import میکنه و....
سوالم اینه که این استاد و شما برنامه نویسان از کجا متوجه میشد تو یه api مثلا java.util چه چیز هایی وجود داره؟ چه کار هایی میکنه؟ و چجوری میشه تعریفشون کرد و استفاده؟
و سوال دیگه. من مثلا میخوام تو برنامه ای که مینویسم یه کاری انجام بدم، ار کجا بفهمم این کلاسی که من میخوام تو چه api هست و چجوری باید ازش استفاده کنم؟
خیلی ممنون میشم این سوال بزرگ رو برام پاسخ بدید.

vahid-p
پنج شنبه 10 تیر 1395, 20:18 عصر
چندین راه برای فهمیدن اینکه هر لایبرری چه پکیج هایی داره، هر پکیج چه کلاس هایی داره و هر کلاس چه متد و فیلدهایی داره وجود داره.
1- از روی سورس کد (یا سورس کد رو مستقیم دانلود کنی یا اینکه برخی IDE ها خودشون Decompile میکنند و نیازی به سورس کد نیست).
2- استفاده از JavaDoc (که تمام پکیج ها و کلاس ها و متدها و فیلدها رو در خودش داره به همراه توضیحات)

کتابخانه استاندارد جاوا که همراه JDK است، خودش این موارد رو داره، و کافیه در پروژتون اد بشه. هر چند JavaDoc به صورت فایل Html هست و میتونی با یک مرورگر اون فایل ها رو بخونی، ولی اگر از یک IDE خوب استفاده کنی، هنگام تایپ هر کلاسی، خودش موارد موجود رو معرفی میکنه (با Ctrl+Space) و روی هر کدوم بری JavaDoc اش رو نشون میده و هر آبجکت یا کلاسی متدهاشو هم نشون میده. ولی خودت هم میتونی با (Ctrl+کلیک روی اسم هر متد یا کلاسی) وارد سورس کدش بشی و ببینی محتویاتش چیه، متدها چیا هستن.

یکی از گزینه های خیلی خوب Netbeans هست. اینو دانلود کنید و شروع کنید به کد نویسی خودتون متوجه میشید و کم کم با امکانات بیشتری آشنا میشید که کد نویسیتون رو راحتتر میکنه. الان دیگه اون دوره تموم شده که یک برنامه نویس باید همه لایبرری ها و متدها رو از حفظ باشه تا بتونه یه برنامه رو بنویسه.

سینااکبری
جمعه 11 تیر 1395, 00:43 صبح
خیلی از راهنماییتون ممنونم.