PDA

View Full Version : درخواست کارآموزی(طراحی سایت)

abc222
یک شنبه 13 تیر 1395, 13:26 عصر
سلام و روز ایام همگی بکام

من لیسانس نرم افزار دارم و سال 92 فارغ التحصیل شدم اما بعدش رفتم سربازی و همین باعث شد خیلی افت کنم و عقب بیفتم

الان دوباره طراحی و برنامه نویسی سایت رو از اول شروع کردم و خوشبختانه خوب دارم جلو میرم اما واقعیت اینه که بهترین نوع یادگیری تلاش و کار و درگیر شدن در پروژه واقعیه و از اونجایی در شهر

ما(کرمانشاه)شرکت معتبری نیست(یا دست کم من نمیشناسم) و از طرفی تهران رفتن اونم برای کارآموزی خیلی هزینه بر خواهد بود.

خلاصه کنم ممنون میشم اگر شرکتی یا گروهی باشه که بتونم یصورت دور کاری افتخار همکاری داشته باشم خوشحال میشم بهم پیام بدن تا بشتر درباره این موضوع صحبت کنیم(یا اگرم عزیزی با هدف مشترک بتونه راهکاری برای رفتن به تهران پیشنهاد بده عالی میشه)

البته من دنبال موقعیتی هستم که در حین کار منابع آموزشی رو هم بتونم دریافت کنم تا یه ارتباط دو طرفه بوجود بیاد

من تا اینجای کار html5,css3,bootstrap رو خوب کار کردم و اینروزا تمام وقت دارم روی جاوا اسکریپت و جی کوئری کار میکنم و خیلی سریع php,mysql رو آغاز خواهم کرد

MD66MD
یک شنبه 13 تیر 1395, 18:41 عصر
سلام دوست عزیز
به نظرم از الان علاقت رو تشخیص بده و روی یک چیز متمرکز بشین.
مثلا اگه طراحی دوست دارین و سلیقتون خوبه ... میتونین بیشتر برین سمت فرانت اند و مواردی مثل bootstrap html5 css3 jquery responsive design شایدم anjugarjs و .. رو برین سمتش.
اگرم بک اند تمایل دارین و php رو ترجیح میدین به c# ..بعد از یاد گرفتن اصول اولیش و مخصوصا برنامه نویسی شی گرا برین سمت یکی از فریم ورکها و MVC کار کنید.
ولی حتما کارآموزی رو انجام بدین چون تو کار خیلی فرق داره تا دانشگاه و ...
خودتونم میتونین اگه ایده ای دارین تو خونه استارت بزنید و بشه یه نمونه کار خوب. ولی در کل نمونه کار و سابقه مهمه .حتی اگه سابقه ندارین لا اقل نمونه کار داشته باشین که بگین اینارو من درست کردم و ...
بصورت دورکاری خب شما هم جای کسی باشین ریسک نمیکنین .مگر اینکه رایگان انجام بدین و طرف هم وقت داشته باشه تا اگه کارتون خوب نبود لااقل بده به یکی دیگه
بهرحال امیدوارم موفق بشین. شروع کنین و مایوس نشید

csharpprogramer88
سه شنبه 15 تیر 1395, 09:31 صبح
سلام
انشاله بزودی به موفقیت های بزرگ برسین .
دوست من بهتره شما با این چیزایی که کار کردی بری و همون php , myql که گفتین خودتون برین یادش بگیرین و پیشنهاد میکنم برای خودت یک پروژه راه بنداز حداقلش این مورد میشه زرومه شما و میتونی هر شرکتی رفتی دست خالی نری یا بصورت پروژه ای کار کنی . به هر حال بهترین گزینه ، کار کردن روی یک پروژه هست که خودتون تعریفش میکنین چون دست خالی خیلی بعیده شرگتی شما رو جذب کنه
پیروز باشی