PDA

View Full Version : سوال: عدم تشخیص اشیای تعریف شده در کنترلر درون ویو مربوطه

raha raad
شنبه 09 مرداد 1395, 06:41 صبح
سلام. من تازه شروع کردم به یادگیری mvc و از نسخه ۲ دارم استفاده میکنم اما هر کار که میکنم اشیایی که در کنترلر تعریف میکنم در ویو قابل شناسایی و تشخیص نیست.لطفا راهنمایی کنید.

Moien Tajik
شنبه 09 مرداد 1395, 22:47 عصر
اگر از مدل استفاده میکنید باید اطلاعات رو از کنترلر به ویو پاس بدید :

var model = db.Details.FirstOrDefault();
return View(model);

و در ابتدا ویو هم باید مدل اون صفحه رو مشخص کنید :

@model YourWebsite.Models.YourModel

<p>@Model.FirstName</p>

با استفاده از ViewBag و ViewData هم میتونید اطلاعات رو از کنترلر به ویو پاس بدید ، کنترلر :

ViewBag.Message = "Hello From Controller";
return View();

در ویو :

<p>@ViewBag.Message</p>

raha raad
دوشنبه 11 مرداد 1395, 06:24 صبح
ممنون از پاسختون. اصلا viewbagقابل شناسایی نیست انگار که در نسخه ۲ وجود نداره!!!!!؟؟؟؟
از هر روشی که شیا را به ویو پاس میدم یا زمان اجرا هیچی نشون نمیده یا عینا کدی که در ویو نوشتم رو نشون میده.
لطفا کمکم کنید.
یعنی حتما باید نسخه های بالاتر رو دانلود کنم؟؟؟؟

hakim22
دوشنبه 11 مرداد 1395, 08:16 صبح
دقت کنید که در MVC2 ویوی های Razor وجود نداره و باید به سبک Web form اطلاعات رو در ویو درج کنید.
در مورد ViewBag هم همینطور است. در نسخه ی MVC3 به بعد این ابزار به MVC اضافه شد. میتوانید از ViewData بجای ویو بگ استفاده کنید.

از MVC3 استفاده کنید.

برای شروع به کار با هر تکنولوژی بهتره آخرین نسخه ی اون رو استفاده کنید. مسلمه که نسخه های اولیه امکانات و ابزار جدید رو نداره.

r4hgozar
دوشنبه 11 مرداد 1395, 11:37 صبح
سلام. من تازه شروع کردم به یادگیری mvc و از نسخه ۲ دارم استفاده میکنم اما هر کار که میکنم اشیایی که در کنترلر تعریف میکنم در ویو قابل شناسایی و تشخیص نیست.لطفا راهنمایی کنید.

سلام.
چرا 2 اخه؟ الان دیگه داره asp core1 جا میوفته.
شما حداقل نسخه 5 رو کار کنین.
2 که خیلی تغییرات باید روش اعمال کنید. اگه بخواین پروژه بزنین فکر نکنم 2 به دردتون بخوره!!!

raha raad
پنج شنبه 14 مرداد 1395, 18:28 عصر
ممنون از پاسختون. یعنی جدا باید نسخه ام وی سی رو دانلود کنم بعد نصبش کنم ایا اونوقت به ویژوال استدیو ۲۰۱۰ اضافه میشه یا تنظیمات خاصی لازم داره؟