PDA

View Full Version : سوال: آیا برای برنامه نویس شدن حتمآ باید تحصیلات دانشگاهی مربوطه را گزراند ؟



miladasadl
پنج شنبه 21 مرداد 1395, 12:17 عصر
سلام
من 24 سالمه و مهندسی مکانیک خوندم ولی از چند سال پیش علاقه خیلی زیادی به برنامه نویسی دارم ( دوست دارم تو شرکت مایکروسافت برنامه نویسی کنم:لبخندساده:) ولی چون که سر کار بودم نتونستم زیاد به علاقه ام برسم.
حالا یه چند وقتیه شروع به یادگیری برنامه نویسی کردم , حتی تایپ انگلیسی رو هم که تو بعضی مقاله ها خونم که لازم است رو به صورت حرفه ای ده انگشتی و با سرعت زیاد یاد گرفتم, بعدش شروع به مطالعه کتاب های برنامه سازیC# 1و2و3 رشته کامپیوتر هنرستان کردم.

حالا یه سوال که مدتیه فکرم رو مشغول کرده و حتی یه کم نا امید اینه که : آیا برای برنامه نویس شدن حتما باید در رشته کامپیوتر تحصیل میکردم؟ یا این که به صورت خود آموز هم میشه به سطوح بالای برنامه نویسی رسید؟

پیام حیاتی
پنج شنبه 21 مرداد 1395, 14:51 عصر
سلام
تحصیلات دانشگاهی در ایران ارتباطی با بازار کار ندارند ، رشته کامپیوتر جزء مباحث الگوریتم و فلوچارت + درس مهندسی نرم فزار (که خیلی از شیوه های آن باز در اینجا پیاده سازی نمیشه،کار بزن در رو) ما بقی ارزشی ندارند برخی نیز به ساختمان داده هم اهمیت می دهند...
همه اینها رو نهایت در عرض 6 ماه می توانید مطالعه کنید و فرا بگیرید و بعد زبان مورد علاقه خودتون و انتخاب کنید و... .
در نهایت اگر می خواهید به عنوان شغل و کسب درآمد به این گرایش مهاجرت کنید بهتره تجدید نظر کنید! ، این پست (http://seifzadeh.blog.ir/post/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%AE%D8%AF%D8%A7%D9%85-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3#send_comment) هم مفید هست (نظرات را مطالعه کنید.)
موفق باشید.

miladasadl
پنج شنبه 21 مرداد 1395, 15:32 عصر
ممنون دوست عزیز از راهنماییتون.
ولی هدف من استخدام شدن و حقوق گرفتن نیست، همین الان هم شغل دارم.
منظورم این بود که میتونم بدون رفتن به دانشگاه برنامه نویس حرفه ای بشم؟؟( با توجه به این که هیچ استادی ندارم و حتی منابع مشخصی هم برای یادگیری سی شارپ ندارم) یا این که نه حتماً باید کسی باشه که بهم یاد بده برنامه نویسی رو؟یا کلاً کسی توی این انجمن هست که رشتش کامپیوتر نباشه و برنامه نویس حرفه ای باشه؟
پستی که معرفی کردید هم خیلی عالی بود مرسی

mrprestige
پنج شنبه 21 مرداد 1395, 18:15 عصر
سلام دوست من وقتت بخیر ، اول اینکه دوست عزیز جهت مزاح عرض کنم توی دانشگاه هامون درس مربوط به خوده همون رشته رو هم یاد نمیدن :لبخندساده: و اینکه فرمودید "
( با توجه به این که هیچ استادی ندارم و حتی منابع مشخصی هم برای یادگیری سی شارپ ندارم) یا این که نه حتماً باید کسی باشه که بهم یاد بده برنامه نویسی رو؟ " اصولا برای یادگیری هر چیزی شما نیاز به یک یا چند منبع دارید و هیچ کسی برنامه نویس حرفه ای یه دنیا نیومده مطمئنا باید سختی این رو به خودتون بدید که برای اینکه برنامه نویس حرفه ای بشید باید از چه مرحله شروع کنید و این رو هم عرض کنم توی برنامه نویسی اصلا به این امید نباشید که یه شب ره صد ساله رو بتونید طی کنید برای حرفه ای شدن زمان و تمرین زیاد رو میطلبه . بنده که یه برنامه نویس آماتور بیشتر نیستم این هایی که عرض کردم از فرمایشات دوستان حرفه ای بنده بودن .

امیدوارم پیروز و موفق باشید .

c0mmander
پنج شنبه 21 مرداد 1395, 18:46 عصر
اگر برنامه نویسی رو در قالب یک پروژه ساختمانی فرض کنیم، به عنوان بنا میشه تعبیر کرد. تحصیلات دانشگاه البته در سطح لیسانس تا 2 سال اول فقط به مباحث نظری و محاسباتی می پردازه بعد از مباحث مهندسی نرم افزاری و اصول طراحی ساختمان های داده و مباحثی از این دست می پردازه. در ایران و حتی خیلی از کشور های دنیا که من اطلاع دارم خیلی از افراد تحصیلات خودشون رو در سطح کارشناسی ارشد سعی میکنن ادامه بدن. چون حجم کار در این رشته خیلی زیاد هست. مثلا در آلمان کارشناسی و حتی رشته های مهندسی کامپوتر 6 ساله هست. کار مهندس نرم افزار ساخت بستر و ساختمان هست و کار برنامه نویس پیاده سازی اون بستر.بار نظری این گونه پروژه ها بردوش مهندس نرم افزار هست و بار ساخت بر دوش برنامه نویس. البته در خارج مهندسی کامپیوتر محدود به همین دو رشته نمیشه عرض کردم که مباحث به قدری زیاد هست که کاشناسی کفایت پوشش دادن به همه اونها رو نمیده. و نیاز هست حتما داخل فیلد مورد نظرتون وارد ارشد بشید. این موضوع صرفا در داخل کشور نیست.

اما در مورد صبحت های دوستان عزیز. تا حدودی این طور هست دروس نظری به بدترین شکل ممکن سرفصل بندی شده و آموزش داده میشه. و هیچ درکی از کاربرد این دروس در دنیای واقعی به دانشجو داده نمیشه فقط بزن پاس کنه! این مشکل وقتی بدتر میشه که مثلا در سرفصل های درس مهندسی نرم افزار دانشگاه ها مبانی اون فقط درس داده میشه وقتی به اصل اصول میرسیم درس تموم میشه!! و خیلی مشکلات دیگه در نهایت بعد از گرفتن مدرک هم یک مهندسی بلا استفاده به وجود میاد که برای امرار معاش نیاز به چند چیز داره یک آشنا! دو یاد گرفتن برنامه نویسی و از صفر یادگرفتن ،3 ادامه تحصیل 4 ادامه فعالیت در سایر رشته های مورد علاقه. و این گونه میشود که بزرگترین بازار کل جهان یعنی بازار آی تی و مهندسی نرم افزار باید فارق التحصیل هایش در داخل ایران بیشترین بیکار رو داشته باشند!(پاس کن بره = ول کن برو)

nunegandom
پنج شنبه 21 مرداد 1395, 21:02 عصر
سلام
کار نشد نداره.بازار کار دست کسایی هست که سرشون میشه و دلال ها
یعنی یکی که زبون داشته باشه حتی میتونه پول بیشتری هم دریافت کنه
ادم توی هنری که داره پیشرفت میکنه
یکمم روابط
هدفمند بخون ب هرجا بخای میرسی

omid nasri
جمعه 22 مرداد 1395, 00:38 صبح
با توجه به تجربه شخصی، دانشگاه رفتن فقط وقت تلفی خواهد بود برای افرادی که قصد دارند برنامه نویس شوند.

www.resume.omidnasri.com

mahkoom021
یک شنبه 19 دی 1395, 20:07 عصر
سلام
من 24 سالمه و مهندسی مکانیک خوندم ولی از چند سال پیش علاقه خیلی زیادی به برنامه نویسی دارم ( دوست دارم تو شرکت مایکروسافت برنامه نویسی کنم:لبخندساده:) ولی چون که سر کار بودم نتونستم زیاد به علاقه ام برسم.
حالا یه چند وقتیه شروع به یادگیری برنامه نویسی کردم , حتی تایپ انگلیسی رو هم که تو بعضی مقاله ها خونم که لازم است رو به صورت حرفه ای ده انگشتی و با سرعت زیاد یاد گرفتم, بعدش شروع به مطالعه کتاب های برنامه سازیC#‎ 1و2و3 رشته کامپیوتر هنرستان کردم.

حالا یه سوال که مدتیه فکرم رو مشغول کرده و حتی یه کم نا امید اینه که : آیا برای برنامه نویس شدن حتما باید در رشته کامپیوتر تحصیل میکردم؟ یا این که به صورت خود آموز هم میشه به سطوح بالای برنامه نویسی رسید؟


اگر دنبال کلاس میگردی اینجا رو ببین (http://doresa.ir/%D9%85%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B3%DB%8C%2520%DA%A9%D8 %A7%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D8%AA%D8%B1)

negative60
یک شنبه 19 دی 1395, 21:15 عصر
منظورم این بود که میتونم بدون رفتن به دانشگاه برنامه نویس حرفه ای بشم؟؟
اگر مطالعه + تمرین + زمان داشته باشید با سیکل هم می‌شه برنامه نویس حرفه‌ای شد, حتی اگر قرار باشه تو دانشگاه هم این رشته رو بخونید باز باید مطالعه آزاد و سایر مواردی که گفتم رو هم انجام بدید