PDA

View Full Version : logout شدن ناگهانی بدلیل پر شدن application pool

mostafa_shahamiri
پنج شنبه 25 شهریور 1395, 23:17 عصر
سلام به همه دوستان
یه پروژه دارم که وقتی رو هاست بارگذاری کردم وقتی وارد پنل ادمین میشم بعد از چند عمل کاربر رو میندازه بیرون . این بیرون انداختن نه زمان مشخصی داره و نه تعداد کلیک ها و عمل هایی که انجام میدی . چه روی یه لینک کلیک کنی یا اینکه اطلاعاتی رو تو بانک ثبت کنی .
با لاگ گرفتن متوجه شدیم application ریست میشه و حتی لاگ های مربوط به session end و application end فرصت لاگ شدن پیدا نمی کنند . با شرکت ایران هاست تماس گرفتم گفتن بدلیل محدودیت حافظه app pool 100 مگابایت و استفاده زیاد سایت شما از سی پی یو و حافظه اپلیکیشن ریست میشه .
اقداماتی که انجام دادم :
1- قالب سایت رو عوض کردم
2- مدیریت کاربران با کوکی بود به روش قدیمی session تغییر دادم
3-مدیریت کاربران رو با identity پیاده سازی کردم
4- رو یه هاست دیگه بارگذاری کردم
5-کلا قالب رو از رو سایت برداشتم ولی مشکل همچنان باقیست .
از asp.net mvc code first و migration استفاده کردم در طراحی و اکثر فرم ها رو خوrazor تولید کرده .
ممنون میشم کمک کنید و اگه راه حلی دارید به من بگید . . .
واقعا نمیدون چیکار کنم و نمیدونم چه چیزی رو تست کنم .
ممکنه از نقشه گوگل باشه ؟؟؟ تو بقیه صفحات این اتفاق میفته و اصلا به صفحه خاصی مربوط نمیشه . حتی تو صفحات غیر پنل ادمین هم این اتفاق میفته .
از اسکریپت ها نمی تونه باشه ؟؟؟ بدون قالب و هیچ اسکریپتی باز هم این مشکل وجود داره . . .
از کد migration ممکنه باشه ؟؟؟ من تو پروژه های دیگه همچین مشکلی نداشتم
از پکیج خاصی که رو پروژه نصب شده ؟؟؟ فقط ckeditor دارم

anubis_ir
جمعه 26 شهریور 1395, 00:48 صبح
شما نمي‌توني يك برنامه ASP.NET رو فقط با 100 مگ بالا بياري (روي سيستم لوكال خودت بررسي كن IIS Express چقدر رم مصرف كرده براي اجراي برنامه‌ات). زمانيكه مي‌گه app pool رو به 100 مگ تنظيم كرده، مثل اين هست كه بگه يك سيستم بهت داده كه فقط 100 مگ رم داره.
بهتره يك VPS ارزون تهيه كني كه چندبرابر اين بهت رم مي‌دن.

iceweek
جمعه 26 شهریور 1395, 11:06 صبح
سلام به همه دوستان
یه پروژه دارم که وقتی رو هاست بارگذاری کردم وقتی وارد پنل ادمین میشم بعد از چند عمل کاربر رو میندازه بیرون . این بیرون انداختن نه زمان مشخصی داره و نه تعداد کلیک ها و عمل هایی که انجام میدی . چه روی یه لینک کلیک کنی یا اینکه اطلاعاتی رو تو بانک ثبت کنی .
با لاگ گرفتن متوجه شدیم application ریست میشه و حتی لاگ های مربوط به session end و application end فرصت لاگ شدن پیدا نمی کنند . با شرکت ایران هاست تماس گرفتم گفتن بدلیل محدودیت حافظه app pool 100 مگابایت و استفاده زیاد سایت شما از سی پی یو و حافظه اپلیکیشن ریست میشه .
اقداماتی که انجام دادم :
1- قالب سایت رو عوض کردم
2- مدیریت کاربران با کوکی بود به روش قدیمی session تغییر دادم
3-مدیریت کاربران رو با identity پیاده سازی کردم
4- رو یه هاست دیگه بارگذاری کردم
5-کلا قالب رو از رو سایت برداشتم ولی مشکل همچنان باقیست .
از asp.net mvc code first و migration استفاده کردم در طراحی و اکثر فرم ها رو خوrazor تولید کرده .
ممنون میشم کمک کنید و اگه راه حلی دارید به من بگید . . .
واقعا نمیدون چیکار کنم و نمیدونم چه چیزی رو تست کنم .
ممکنه از نقشه گوگل باشه ؟؟؟ تو بقیه صفحات این اتفاق میفته و اصلا به صفحه خاصی مربوط نمیشه . حتی تو صفحات غیر پنل ادمین هم این اتفاق میفته .
از اسکریپت ها نمی تونه باشه ؟؟؟ بدون قالب و هیچ اسکریپتی باز هم این مشکل وجود داره . . .
از کد migration ممکنه باشه ؟؟؟ من تو پروژه های دیگه همچین مشکلی نداشتم
از پکیج خاصی که رو پروژه نصب شده ؟؟؟ فقط ckeditor دارم

200 مگابایت هم باشه شاید به مشکل بخوری.100 قطعا کمه.هیچ کاری نمیتونی بکنی

mostafa_shahamiri
جمعه 26 شهریور 1395, 13:28 عصر
ممنون از راهنماییتون دوستان
الان تمام سرویس های ایران هاست بصورت اشتراکیه و همین 100 مگ رو میده . یعنی هیچ وب سایت ام وی سی روشون ران نیست . من تو پروژه های قبلیم مشکلی نداشتم
اگه نیاز به سرور مجازی مستقل باشه که هزینه طراحی و اجرای یه سایت خیلی بالا میره . . . . الان همین هاست اشتراکی حدود 250 پول دادم
آیا شرکت بهتری جهت ارائه خدمات هاست سراغ دارید ؟؟

یه سایت خارجی در مورد ذخیره اطلاعات کاربر در دیتا بیس گفته بود . الان لینکش رو پیدا نمی کنم .
پس مشکل از برنامه نیست ؟؟

iceweek
جمعه 26 شهریور 1395, 15:28 عصر
ممنون از راهنماییتون دوستان
الان تمام سرویس های ایران هاست بصورت اشتراکیه و همین 100 مگ رو میده . یعنی هیچ وب سایت ام وی سی روشون ران نیست . من تو پروژه های قبلیم مشکلی نداشتم
اگه نیاز به سرور مجازی مستقل باشه که هزینه طراحی و اجرای یه سایت خیلی بالا میره . . . . الان همین هاست اشتراکی حدود 250 پول دادم
آیا شرکت بهتری جهت ارائه خدمات هاست سراغ دارید ؟؟

یه سایت خارجی در مورد ذخیره اطلاعات کاربر در دیتا بیس گفته بود . الان لینکش رو پیدا نمی کنم .
پس مشکل از برنامه نیست ؟؟

ایران هاست 200 مگه نه 100.کلا ایران هاست پشتیبانی و امنیتش خوبه ولی امکاناتش ضعیفه.من از دوتا هاست دیگه پرسیدم میگن 500 مگ میدیم. و ارزونتر هم هست

mostafa_shahamiri
سه شنبه 30 شهریور 1395, 21:31 عصر
ایران هاست 200 مگه نه 100.کلا ایران هاست پشتیبانی و امنیتش خوبه ولی امکاناتش ضعیفه.من از دوتا هاست دیگه پرسیدم میگن 500 مگ میدیم. و ارزونتر هم هست

پس هاست رو عوض کنم درست میشه ؟