PDA

View Full Version : ساخت لیست علاقه مندی

امیرحسین2
یک شنبه 28 شهریور 1395, 17:14 عصر
سلام..
چطور میتونم یک لیست علاقه مندی با دیتابیس SQLite بسازم؟
لطفا با یک سورس کد کامل و جامع برایم بنویسید..
ممنون..

godofphp
یک شنبه 28 شهریور 1395, 17:33 عصر
چنین سوالی جوابی نداره چون هر برنامه نویسی که کار با sqlite رو بلد باشه ساختن قسمت علاقمندی هم هیچ کاری نداره براش
پیشنهاد میکنم ابتدا برنامه نویسی اندروید + کوئری نویسی sqlite و اتصال پایگاه داده با اندروید را یاد بگییرید
یه راهنمای جزئی
تو دیتابیس یه فیلد میسازی به اسم bookmark . وقتی که کاربر روی دکمه ی اضافه کردن به علاقه مندی ها رو کلیک کرد مقدار bookmark میشه یک و اگر مجدد کلیک کرد مقدار اون میشه 0
همونطوری که کوئری میگیری و لیست های صفحه ی اصلی یا جستحو رو نمایش میدی یه کوئری هم میگیری برای فیلد bookmark و میریزی توی لیست ویو

امیرحسین2
یک شنبه 28 شهریور 1395, 18:19 عصر
چنین سوالی جوابی نداره چون هر برنامه نویسی که کار با sqlite رو بلد باشه ساختن قسمت علاقمندی هم هیچ کاری نداره براش
پیشنهاد میکنم ابتدا برنامه نویسی اندروید + کوئری نویسی sqlite و اتصال پایگاه داده با اندروید را یاد بگییرید
یه راهنمای جزئی
تو دیتابیس یه فیلد میسازی به اسم bookmark . وقتی که کاربر روی دکمه ی اضافه کردن به علاقه مندی ها رو کلیک کرد مقدار bookmark میشه یک و اگر مجدد کلیک کرد مقدار اون میشه 0
همونطوری که کوئری میگیری و لیست های صفحه ی اصلی یا جستحو رو نمایش میدی یه کوئری هم میگیری برای فیلد bookmark و میریزی توی لیست ویو

من ستون علاقه مندی و بقیه ستونها را به دیتابیسم اضافه کردم و دستوراتش بقیه ستونها بجز علاقه مندی را هم نوشتم، ولی نمیدونم از چه طریقی بهترین و راحتترین روش برای ساخت ستون علاقه مندی را بنویسم...
سایتهای زیادی از روی هم کپی کردند و چیزهایی نوشتند ولی زیاد به کارم نمیاد..
در ابتدا یک کلاس با نام G نوشتم که توی اون تنظیمات کلی برنامه هست مانند کپی دیتابیس در sd card و بقیه تنظیمات..
در کلاس بعدی فقط ستونهای دیتابیس را تعریف کردم..
و در کلاس اصلی هم ارسال اطلاعات به دیتابیس را نوشتم..

tux-world
یک شنبه 28 شهریور 1395, 18:44 عصر
ساخت علاقمندی سخته واقعا؟ شما یه آی دی ذخیره میکنید تو یه جدول موقع باز کردن چک میکنید اگه باشه یعنی به لیست اضافه شده . اگه همشون رو میخایید نشون بدید آی دی ها رو نشون میدین همین!!