PDA

View Full Version : بدست آوردن آدرس گروه کاری یا Domain و استفاده از آن جهت آدرس دهی

elagoli
پنج شنبه 30 شهریور 1385, 19:29 عصر
با سلام و با سپاس از زحمات کلیه دوستان
ببخشید کسی میدونه چطور وقتی یک نام گروه کاری را پیدا می کنیم می توان به عنوان یک آدرس برای بازکردن فولدر آن استفاده کرد ؟
یا بتوانیم آدرس my network place\entire network را به عنوان مسیر برای باز کردن پوشه بدهیم .
من می خواهم پوشه هایی را که در گروه کاری(شامل حدود 200 کاربر) به اشتراک گذاشته شده به صورت روزانه و یا ساعتی چک کرده و تغییراتی را که در این پوشه ها ایجاد شده ( مثلاَ یک فایل اضافه یا کم گردیده است ) را در بانک نگهداری کنم و بعد از آنها گزارش بگیرم . برای این کار نیاز است که آدرس گروه کاری را به سیستم بدهم نه پوشه های اشتراکی را و مشکل اساسی من در پیدا کردن آدرس EntireNetwork در شبکه و آدرس دهی به آن است .خواهش می کنم اگر کسی اطلاعاتی دارد به من کمک کند . شدیداً احتیاج دارم .
با تشکر

elagoli
شنبه 01 مهر 1385, 07:35 صبح
با سلام
ببخشید کسی نمی خواهد کمک کند ؟

elagoli
یک شنبه 02 مهر 1385, 08:08 صبح
ببخشید حداقل بگید اصلاً این کار امکان داره ؟

Touska
دوشنبه 03 مهر 1385, 19:19 عصر
شما اگر که آدرس کامپیوتر Name فرد رو داشته باشید و یا اگر از سیستم Domain استفاده می کنید - به راحتی می توانید با یک Shell Explorer به دایکتروی های Share شده طرف دسترسی داشته باشید.

و برای آن برنامه که شما می خواهید و من می تونم برای تبادل اطلاعاتتون از همه کامیپوتر ها به یک سرور کمکتون کنم. ولی تغییر یافتن فایل ها رو تجربه ایی روش ندارم.

موفق باشد :)

elagoli
دوشنبه 03 مهر 1385, 20:34 عصر
شما اگر که آدرس کامپیوتر Name فرد رو داشته باشید و یا اگر از سیستم Domain استفاده می کنید - به راحتی می توانید با یک Shell Explorer به دایکتروی های Share شده طرف دسترسی داشته باشید.

و برای آن برنامه که شما می خواهید و من می تونم برای تبادل اطلاعاتتون از همه کامیپوتر ها به یک سرور کمکتون کنم. ولی تغییر یافتن فایل ها رو تجربه ایی روش ندارم.

موفق باشد :)

سلام دوست عزیز
من از Domain ‌استفاده می کنم . میشه بگویید روش کار چگونه است ؟
اگر فقط تبادل اطلاعات به سرور رو به من بگید کافیه خودم تغییرات را چک می کنم
مرسی

Touska
دوشنبه 03 مهر 1385, 20:46 عصر
ببینید یک پیشنهاد برای شما ،

شما می توانید یک سرور و کلاینت با Indy پیاده سازی کنید که کلاینت ها در موقعی که می خواهند به Domain مورد نظر Join کنند یا login کنند کلاینت ها مثل Yahoo Messneger وضعیت خود را به سرور گزارش دهند مثل :

Uptime سیستم
تغییرات بروی فایل های مورد نظر شما
و مشخصات سخت افزاری کامل کلاینت ها
و حتی گرفتن Screen Shot از کلاینت ها از سمت سرور
و ...

که به این میگن نرم افزار مدیریت شبکه - در این زمینه هر مشکلی یا راهنمایی لازم باشه من در خدمتم.

موفق باشید :)

eshaghrahimy
شنبه 15 مهر 1385, 12:00 عصر
لطفا توضیح بدین چگونه کلاینت ها وضعیت خود را به سرور گزارش میدهند

SoftDevCo
شنبه 15 مهر 1385, 12:15 عصر
اینجور که من متوجه شدم :

\\ComputerName Or IP Or Domain \ ShareName

\\Client1.SoftDevCo.Com\ {Show All Shared Folders}
\\Client1.SoftDevCo.Com\MyPic {Show MyPic Shared Folder}

\\Client1.SoftDevCo.Com\C$ {Show Drive C Content}