PDA

View Full Version : login timeout expired sql 2012

khoshblagh
چهارشنبه 21 مهر 1395, 07:39 صبح
با سلام خدمت دوستان
رایانه ای که sql server 2012 به روی آن نصب بود ویروسی شد. در نهایت مجبور شدم آنرا فرمت و دوباره sql server 2012 نصب نمایم. ویندوز 7 نصب میباشد. مشکل این است که بعد از نصب ویندوز و sql server 2012 برنامه ها به هنگام login مدت زیادی معطل و در نهایت پیام خطا login timeout expired نمایش داده میشود. وقتی فرم اعلام خطا بسته میشود؛ برنامه براحتی اجرا شده و login به برنامه صورت میگیرد. جالب اینکه برنامه ها بر روی سیستم دیگر که قبلا کار میکرد و sql server 2012 از قبل بروی آنها نصب بوده همچنان بدون اشکال اجرا میشود. جالبتر اینکه برنامه در زمان دیزان براحتی به بانک سرور مربوطه وصل میشوند ولی بعد از اجرای برنامه دچار وقفه و در نهایت مشکل بالا می شوند. خودم فکر میکنم مشکل باید از نصب sql server 2012 باشد ، ولی منطقی بنظر نمیرسد. اساتید محترم در این باره راهمایی بفرمایند. متشکرم

khoshblagh
پنج شنبه 22 مهر 1395, 09:43 صبح
با سلام خدمت دوستان
با نصب مجدد sql server 2012 و تعیین نام اینستانس مشکل برطرف شد. البته من 2 نسخه از sql server 2012 دارم از نسخه ای استفاده نمودم که قبلها تصب شده بود. ولی بار قبل از نسحه جدیدی که تهیه شده بود استفاده کردم. نمیدانم شاید هم این مشکل به 64 بیتی باشد ، در حالیکه ویندوز 7 نصب شذه 32 بیتی است. شاید هم به خاطر استفاده از نام اینستانس مشکل را برطرف نمود . به هر حال مشکل حل شد. متشکرم