PDA

View Full Version : دیتا بیس ها و برنامه های کاربردی

صفحه : 1 [2]

dadsara
یک شنبه 04 اسفند 1387, 08:00 صبح
در اين نمونه روش تخصيص شماره رديف اتوماتيك براي فرم ، سابفرم و گزارش ارائه شده
سلام
آقاي قرباني در اين نمونه كه زحمت كشيديد اگر فيلد كليد نداشته باشيم چگونه بايد عمل نمود

مهدی قربانی
یک شنبه 04 اسفند 1387, 10:05 صبح
سلام
منظور شما در روش فرم و سابفرم هست یا اینکه فرم تنها ؟

dadsara
یک شنبه 04 اسفند 1387, 13:56 عصر
سلام
در حالت فرم و سابفرم

مهدی قربانی
یک شنبه 04 اسفند 1387, 14:42 عصر
سلام
نباید مشکلی داشته باشه ولی یک نکته ; همونطور که می دونید اساس ارتباط فرم و سابفرم عموماً بر پایه Relationship ها بنا میشه که لازمه این هم قرار داشتن فیلد کلید هست ولی در مجموع فکر نمی کنم مشکلی باشه ، شما تست کردید ؟

dadsara
دوشنبه 05 اسفند 1387, 07:30 صبح
سلام
فرمايش شما در خصوص Relation كاملا درست است
بله من قبلا در يك نمونه مشابه همين مورد كه جنابعالي زحمت كشيده بوديد تست كردم
اما نكته اينجاست كه در اين نمونه فيلدي كه قرار است شمرده شود حتما بايد يكتا باشد
نكته ديگر اينكه معمولا در جستجوها نيز از سابفرم جهت نمايش حاصل جستجو استفاده مي شود .
پيشاپيش از پيگيري و جوابهاي شما تشكر مي كنم

مهدی قربانی
دوشنبه 05 اسفند 1387, 10:26 صبح
نكته ديگر اينكه معمولا در جستجوها نيز از سابفرم جهت نمايش حاصل جستجو استفاده مي شود .
سلام
درست میفرمائید البته با تاملی به روش ارائه شده توسط طراح برنامه مورد نظر مشخص میشه که ایشون هم با این دیدگاه ( رابطه ای بودن Main Form و Subform ) اقدام به طرح ریزی و اجرای این برنامه کرده یعنی طرح خودش رو بر پایه مدل رابطه ای بنا کرده و اینرو بعنوان یک منطق لحاظ کرده وگرنه عملاً نیازی به تاکید روی فیلد کلید نبود ، و البته فانکشن های ارائه شده توسط ایشون در عمل بدون فیلد کلید هم کارآیی داره

Ali_Fallah
شنبه 10 اسفند 1387, 19:21 عصر
آقاي شاهدوست
بيشتر ما سرعت اينتر نت مان از حركت لاكپشت هم كمتر هست
اونوقت از ما ميخواين كه فايل هشت نه مگ دانلود كنيم!

mehdi_fiz
شنبه 10 اسفند 1387, 20:19 عصر
این هم یک برنامه برای تشخیص درست بودن شماره ملی افراد
امیدوارم به درد دوستان بخوره
موفق باشید

yousef86
دوشنبه 12 اسفند 1387, 08:43 صبح
مقدار سود پرداختی و اقساط وام دریافتی در تمامی بانکها به این صورت محاسبه میشود امیدوارم بدردتون بخوره

28851

e601
پنج شنبه 15 اسفند 1387, 06:32 صبح
با سلام خدمت دوستان گرامي

يه برنامه چاپ چک 2 يا 3 سال پيش نوشته بودم.
گفتم سورسش رو اينجا قرار بدم شايد مورد استفاده دوستاني باشه که ميخوان در اين زمينه کار کنن.البته لازم بذکره که چون اين برنامه زير مجموعه ي يه برنامه ديگه بود ديگه زياد روي اينترفيسش کار نکردم.

امکاناتي که داره از اين قراره:
1. طراحي دسته چک جديد
2. داراي آيتمهاي تاريخ بعدد و بحروف ، مبلغ بعدد و بحروف ، دروجه... ، متن فاقد قلم خورگي ، پرفراژ چک
3. امکان جابجايي آسان آيتمهاي چک ، با پايين نگه داشتن کليد Ctrl و استفاده از دکمه هاي حرکتي کيبورد و البته امکان ذخيره مختصات جديد آيتمها با يک کليک
4. ورود تاريخ به عدد توسط کاربر و درج خودکار تاريخ به حروف توسط برنامه
5. ورود مبلغ به عدد توسط کاربر و درج خودکار مبلغ به حروف توسط برنامه
6. امکان درج خودکار مبلغ معادل به تومان (بدون نياز به تايپ دستي) ، همراه با امکان نمايش يا عدم نمايش آن

براي جلوگيري از ايجاد سر درگمي در يکي از فرمها توضيحات نسبي هم دادم.

اميدوارم که دوستان از اين سورس بخوبي استفاده کنن. هر چند که جاي کار هم داره

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
با اجازه از مدير محتر بخش ، ميخوام از عزيزان تالار يه چيزي بخوام:

هجده روز از درگذشت مادر بزرگم گذشته.
دوستاني که اين سورس رو ميگيرن و استفاده ميکنن اگه دوست داشتن يه فاتحه نثار روح اون مرحوم کنن. انشاءالله که همه سالم و سلامت باشيد
-----------------------------------------------------------------------------------------------------

اینم لینک فایل سورس:
http://www.box.net/shared/dqgaghm504

لینک اصلاح شد

يا علي
التماس دعا...

mahdif123
شنبه 17 اسفند 1387, 07:36 صبح

گفتم سورسش رو اينجا قرار بدم شايد مورد استفاده دوستاني باشه که ميخوان در اين زمينه کار کنن.البته لازم بذکره که چون اين برنامه زير مجموعه ي يه برنامه ديگه بود ديگه زياد روي اينترفيسش کار نکردم.

1. طراحي دسته چک جديد
2. داراي آيتمهاي تاريخ بعدد و بحروف ، مبلغ بعدد و بحروف ، دروجه... ، متن فاقد قلم خورگي ، پرفراژ چک
3. امکان جابجايي آسان آيتمهاي چک ، با پايين نگه داشتن کليد Ctrl و استفاده از دکمه هاي حرکتي کيبورد و البته امکان ذخيره مختصات جديد آيتمها با يک کليک
6. امکان درج خودکار مبلغ معادل به تومان (بدون نياز به تايپ دستي) ، همراه با امکان نمايش يا عدم نمايش آن

دوستاني که اين سورس رو ميگيرن و استفاده ميکنن اگه دوست داشتن يه فاتحه نثار روح اون مرحوم کنن. انشاءالله که همه سالم و سلامت باشيد

اینم فایل سورس که توی راپیدشیر آپلود کردم. هر کاری کردم توسط سایت آپلود نشد که نشد!!!!
http://rapidshare.com/files/205470077/Chek.rar.html

يا علي
التماس دعا...

دوست عزيز سلام

لينكي كه گذاشتي چيزي را دانلود نمي كند . لطفا يك نگاهي بيانداز . من كه نتوانستم چيزي بگيريم .

با تشكر
---------------------
بنده به نوبه خود به شما و بازماندگان اين عزيز تسليت عرض مي كنم و انشاءا... بقاي عمر شما و بازماندگان اين عزيز باشد .

bita_ziba77
شنبه 17 اسفند 1387, 12:26 عصر
با برنامه Access Db Mechanic مي توانيد ديتابيس خود را تعمير نماييد.

لينك دريافت برنامه (حجم M 1.40 )
http://www.brothersoft.com/d.php?soft_id=74659&url=http%3A%2F%2Fwww.aadconsulting.com%2Faccessdbm echanic.zip

e601
شنبه 17 اسفند 1387, 22:56 عصر
دوست عزيز سلام
لينكي كه گذاشتي چيزي را دانلود نمي كند . لطفا يك نگاهي بيانداز . من كه نتوانستم چيزي بگيريم .
با تشكر---------------------بنده به نوبه خود به شما و بازماندگان اين عزيز تسليت عرض مي كنم و انشاءا... بقاي عمر شما و بازماندگان اين عزيز باشد .

سلام

ممنون دوست من. انشاءالله همیشه پیروز و موفق باشید

ظاهرا لینک مورد نظر بعد از تعداد مشخصی دانلود ! غیر فعال میشه. به هر حال لینک رو جهت استفاده شما اصلاح کردم.

موفق باشید...

shkeramat
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 06:45 صبح
این برنامه برای صفر کردن فیلدهای Auto Number در یک فایل Access کاربرد داره و با VB نوشته شده ( سورس برنامه هم تقدیم شده ) البته این برنامه جدوالی رو صفر میکنه که قبلاً رکوردهاش کاملاً Delete شده باشن ضمناً همونطور که همگی می دونید در Access برای صفر کردن فیلدها میشه از روش Compact & Repair استفاده کرد اما برنامه ارائه شده با این روش عمل نمی کنه .

سلام این فایل ارورر Run-time Error'53' میدهد میشه راهنمائی فرمائید

متشکرم

ali_bagheri34
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 15:21 عصر

1. طراحي دسته چک جديد

اینم لینک فایل سورس:
http://www.box.net/shared/dqgaghm504

لینک اصلاح شد

يا علي
التماس دعا...

سلام دوست گرامی
برنامیتان را گرفتم بسیار جالب بود ولی اشکالی در آن وجود داشت که آن را برایتان بصورت تصویر فرستادم

e601
چهارشنبه 21 اسفند 1387, 23:32 عصر
سلام دوست گرامی
برنامیتان را گرفتم بسیار جالب بود ولی اشکالی در آن وجود داشت که آن را برایتان بصورت تصویر فرستادم

سلام
دوست عزیز این دستور برای من که بدون مشکل اجرا میشه !!!
لطفا بفرمایید ورژن اکسس شما چیه؟ پرینترتون چه نوعیه؟ و اینکه آیا تغییری در برنامه دادید یا نه؟

mehdi_fiz
پنج شنبه 22 اسفند 1387, 16:19 عصر
سلام به همه دوستان
اين هم فرم شبيه سازي شده Print
اميدوارم به درد دوستان بخوره
موفق باشيد

مهدی قربانی
جمعه 23 اسفند 1387, 02:02 صبح
سلام این فایل ارورر Run-time Error'53' میدهد میشه راهنمائی فرمائید

متشکرم

سلام
شما از داخل فولدر كدوم فايل رو اجرا مي كنيد ؟

در مورد فايل ذكر شده در تاپيك 268 چه فايلي و توسط چه كسي ارائه شده بود ؟

mehdi_moghimi
شنبه 01 فروردین 1388, 13:15 عصر
اين هم يك تقويم هجري شمسي با قابليت ثبت اطلاعات در روزهاي مختلف - البته با كمك دوستان ميشه خيلي كاملترش كرد...

shkeramat
سه شنبه 04 فروردین 1388, 16:07 عصر
سلام
آقای قربانی یه فولدر بیشتر نیست Auto Number Resetf به این نام ضمنا تصویر
آیکن را ضمیمه کردم

mehdi_fiz
جمعه 07 فروردین 1388, 14:24 عصر
با سلام و عرض تبريک سال نو خدمت همه دوستان
اين يه برنامه محاسبه استهلاک که به کمک يکي از دوستان همين سايت آماده کرديم
اين نمونه استهلاک را به سه روش مستقيم ، مجموع سنوات و نزولي محاسبه مي کند
اميدوارم که مورد استفاده دوستان قرار بگيرد
اگه مشکلي داشت بنده در خدمتتون هستم

http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=696539#post696539

موفق و پيروز باشيد و سال خوبي داشته باشيد

دانش پژو
شنبه 08 فروردین 1388, 10:26 صبح
با سلام و تبريك سال نو به تمام دوستان
آقاي مهدي مقيمي با تشكر ؛ در تقويم ارائه شده ايام هفته اشتباه درج مي شود در ضمن ماه هاي آخر سال ناقص است و تعداد روزهاي 6 ماهه اول 31 روز بايد باشد

mehdi_moghimi
جمعه 14 فروردین 1388, 19:34 عصر
با تشكر از آقاي دانش پژو . من دارم داخل برنامه هام از اين تقويم استفاده ميكنم و مشكلي ندارم . كاملا روزهاي هفته درست نمايش داده مي شود. ميشود بيشتر توضيح دهيد تا متوجه شوم مشكل كجاست؟ ممنون.

dadsara
سه شنبه 18 فروردین 1388, 09:26 صبح
سلام
با استفاده از اين نمونه مي توانند كاربران خود را دسته بندي كنيد و كنترل فيلد ، فرم و يا هر آبجكت موجود در برنامه را در اختيار خود قرار دهيد
براي ورود حتما فرم Login كه در اجراي برنامه بالا مي آيد را اجر كنيد
بعد از ورود در فرم اوليه يك كليد به نام مشاهد فرم وجود دارد آنرا انتخاب كنيد مشاهده مي كنيد بسته به اينكه با چه كاربري وارد شده ايد ليبل بالاي فرم ، رنگ Text0 و كليدهاي جستجو و ذخيره خاموش يا روشن مي شوند
نام كاربر : كاربر1 ، كلمه عبور: 1
نام كاربر: كاربر2 ، كلمه عبور:2
نام كاربر: كاربر3 ، كلمه عبور :3

دانش پژو
سه شنبه 18 فروردین 1388, 11:59 صبح
با تشكر از آقاي دانش پژو . من دارم داخل برنامه هام از اين تقويم استفاده ميكنم و مشكلي ندارم . كاملا روزهاي هفته درست نمايش داده مي شود. ميشود بيشتر توضيح دهيد تا متوجه شوم مشكل كجاست؟ ممنون.

با سلام خدمت تمام دوستان بخصوص آقاي مقيمي
بطور مثال در سال 88 طبق تصاوير ضميمه
1- روز اول فروردين شنبه صحيح است
2- فروردين 31 روزه مي باشد
3- اسفند 88 مثل بقيه سالها اطلاعات ندارد
4- تاريخ متن يادداشت مغاير با محل كليك مي باشد
با تشكر مجدد0 خواهشمند است راهنمايي بفرماييد آيا احتياج به تنظيم خاصي دارد ؟
ضمنا بقيه دوستاني كه استفاده كرده اند مشكلي ندارند ؟

noroozi202
شنبه 29 فروردین 1388, 14:40 عصر
فرم جستجو :
چیز جالبه، یعنی همونی که دنبالش بودم ولی یه مشکل دارم!
من به 5 تا مثل قسمت IsCorporate نیاز دارم ولی وقتی ازش کپی ایجاد میکنم ( البته با تغییر اسمش) و تمام کدهای مربوطه رو هم اصلاح میکنم باز ارور میده!!
کسی میتونه توضیح بده من چطور میتونم چند نمونه (yes/no) رو بهش اضاف کنم!؟ و کجاها نیاز به تغییر داره!؟

nabeel
شنبه 29 فروردین 1388, 17:13 عصر
آقاي دانش پژوه سلام

مشكل در مبدله تاريخ هستش

در بخش Regional and Language Options فرمت تاريخ yy/mm/dd رو تست بفرماييد
در مورد الگوريتم تبديل تاريخ نظري ندارم ولي در مجموع فايلي هست كه در مابقي بخشها كاملاً ارزش بررسي كردن رو داره . مطمئناً چيزهاي جديدي رو در داخل اون ميتونيد پيدا كنيد .
البته با اندكي تغيير نقيصه مورد بحث هم قابل مرتفع شدن هستش كه بهتره در صورت صلاحديد خود آقاي مقيمي اين كار رو به انجام برسونن ( كار را كه كرد ؟ آنكه تمام كرد )

موفق باشيد

soroush_k12
چهارشنبه 09 اردیبهشت 1388, 09:37 صبح
اين هم يك تقويم هجري شمسي با قابليت ثبت اطلاعات در روزهاي مختلف - البته با كمك دوستان ميشه خيلي كاملترش كرد...
آقای مهندس سلام
فایل دانلود شده این تقویم پس از Extract کردن روس سیستم من Error میده.
اگر براتون ممکنه این فایل رو برای من ایمیل کنید خیلی لازمش دارم از محبتتون ممنونم
soroush_k12@yahoo.com

soroush_k12
شنبه 12 اردیبهشت 1388, 18:23 عصر
با سلام
از بابت تقویم ممنونم. میخواستم بدونم که میشه تاریخ روز رو بصورت کامل ببینیم یعنی بجای مثلا "اردیبهشت 1388 " داشته باشیم " 12 اردیبهشت 1388 " یعنی تاریخ امروز روهم بهمون کامل نشون بده
=month.Column(1) & " " & [year] با این دستور فقط ماه و سال رو داریم
اگر ممکنه دستوری که روز رو هم نشون بده لطف کنین
در ضمن اگر بخاهیم در فرم دیگری این شکل کامل تاریخ رو داشته باشیم چه باید بکنبم.
با تشکر

dadsara
یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 15:29 عصر
در اين نمونه روش تخصيص شماره رديف اتوماتيك براي فرم ، سابفرم و گزارش ارائه شده
سلام
ضمن تشکر از نمونه ضمیمه هنگام استفاده از تابع Serialize اگر در کوئری فیلد کلید نداشته باشیم چگونه می توان از این تابع استفاده نمود

مهدی قربانی
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 14:53 عصر
سلام
ضمن تشکر از نمونه ضمیمه هنگام استفاده از تابع Serialize اگر در کوئری فیلد کلید نداشته باشیم چگونه می بتوان از این تابع استفاده نمود

سلام
جناب dadsara اين سئوال رو شما در پست شماره 252 همين تاپيك (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=683998#post683998) قبلاً مطرح فرموديد و بنده خدمتتون پاسخ دادم .

dadsara
دوشنبه 28 اردیبهشت 1388, 17:37 عصر
سلام
جناب dadsara اين سئوال رو شما در پست شماره 252 همين تاپيك (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=683998#post683998) قبلاً مطرح فرموديد و بنده خدمتتون پاسخ دادم .
سلام
جناب آقای قربانی پست شماره 252 در خصوص فرم و سابفرم بوده و باتوجه به ماژولهای معرفی شده GetlineNumber و . . . می توان بدون داشتن فیلد کلید شماره ردیف در سابفرم ایجاد نمود اما سئوال من درخصوص کوئری می باشد که فیلد کلید ندارد

مهدی قربانی
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 08:54 صبح
سلام
همونطور كه در اون پست خدمتتون عرض كردم الزامي در استفاده از فيلد كليد براي بهره برداري از توابع نيست و شما بدون داشتن فيلد كليد هم مي تونيد از توابع موجود استفاده كنيد و براي بدست آوردن شماره رديف در كوئري شما مي تونيد از تابع Serialize كمك بگيريد ، در نمونه اي كه تقديم ميشه جدول tb_test و كوئري qry_test رو ملاحظه بفرمائيد ، در جدول فيلد Code كليد نيست ولي تابع مورد استفاده به خوبي كار مي كنه .

dadsara
سه شنبه 29 اردیبهشت 1388, 11:27 صبح
سلام
همونطور كه در اون پست خدمتتون عرض كردم الزامي در استفاده از فيلد كليد براي بهره برداري از توابع نيست و شما بدون داشتن فيلد كليد هم مي تونيد از توابع موجود استفاده كنيد و براي بدست آوردن شماره رديف در كوئري شما مي تونيد از تابع Serialize كمك بگيريد ، در نمونه اي كه تقديم ميشه جدول tb_test و كوئري qry_test رو ملاحظه بفرمائيد ، در جدول فيلد Code كليد نيست ولي تابع مورد استفاده به خوبي كار مي كنه .
سلام
ضمن تشکر ، جناب قربانی فیلد ردیف را در نمونه ارسالی خود ملاحظه کنید ، مشاهده می فرمائید چنانچه فیلدی که برای شمارش استفاده شده اگر تکراری باشد شمار ردیف نیز تکراری می شود

mehdi_moghimi
شنبه 09 خرداد 1388, 23:03 عصر
با عرض سلام خدمت دوستان ومعذرت بخاطر اينكه چند وقتي نبودم.
در جواب دوست عزيزم شما ميتوانيد با تابع Day_()روز يك تاريخ را دربياوريد. البته اگر به قسمت ماژولها برويد. ميتوانيد در قسمت Persian_tools از توابع تاريخ شمسي استفاده كنيد

HAMRAHSOFT.IR
یک شنبه 14 تیر 1388, 13:22 عصر
دوستان من سوالي تحت عنوان تركيب كئوري كرده بودم كه بعد پاك كردم و جواب نهاي كه مخواستم بهش برسم و رسيدم را اينجا ميزارم كه اگه دوستانم مشكل مشابه من داشتن بتون ازش استفاده كنند

soroush_k12
چهارشنبه 21 مرداد 1388, 20:09 عصر
Bottonنمونه را یه نگاهی بندازید جالبه!!
م.فضائلی
سلام دوست عزیز
ممکنه در مورد این دیتا بیس کمی توضیح بدین

hamid_193
چهارشنبه 28 مرداد 1388, 09:02 صبح
دوست عزیز سلام
برنامه ای که به اسم AccessUser.mdb بود خیلی کمکم کرده
فقط یه چیزی کم داره اونم تغییر رمز کاربر هست
میتونید این زحمت را بکشید و برنامه را تکمیل تر کنید
با تشکر

wolfstander
سه شنبه 21 مهر 1388, 08:29 صبح
سلام
دیدم همه اش من استفاده کننده ام، یه بار هم یه فایل خوب بذارم که دیروز از یه فروم خارجی دیدمش و استفاده کردم ازش
فرض کنیم شما میخواید یک فایل Pdf رو از تو برنامه تون فراخوان کنید. مثلا ً فایل راهنمای برنامه یا تغییرات به وجود اومده
چه کار میکنید؟
شما میتونید با استفاده از ماژول این برنامه ضمیمه شده و کدی که برای دکمه مربوطه اش نوشته شده ، فایل خودتون رو باز کنید.
فقط توجه داشته باشید که اسم فایل رو باید وارد کنید تو کدتون و اگه غلط باشه دیگه برنامه اجراش نمیکنه

n_ali27
شنبه 25 مهر 1388, 16:31 عصر
برنامه خريد و فروش و انبارداري به همراه گزارش موجوي پايان دوره

مهدی قربانی
چهارشنبه 29 مهر 1388, 23:55 عصر
سلام
یک برنامه برای مقایسه کدهای VB و VBA فایلهای Access ، Excel , Word

http://www.formulasoft.com/img/vba-compare.png

http://www.formulasoft.com/img/vba-synchronization.png

دانلود برنامه (http://files3.download3000.com/download/a0305e25e1f33cc65538e4d1e078375a/48/10895/VBACompare.zip) حجم :960kb

توضیحات :http://www.formulasoft.com/vba-code-compare.html

FARHAD-SH
جمعه 01 آبان 1388, 15:22 عصر
لطفا به من بگید در این سایت چه طوری برنامه های نمونه را می توانم دانلود کنم

مهدی قربانی
جمعه 01 آبان 1388, 17:05 عصر
سلام
اگر به پائین صفحه توجه کنید در کادر پاسخ فوری قسمتی بنام فایلهای ضمیمه قرار گرفته که با زدن کلید مدیریت ضمیمه ها می تونید اقدام کنید .

laia56
شنبه 09 آبان 1388, 10:23 صبح
سلام خدمت تمامی دوستان
فایل زیر یک مبدل تاریخ میباشد که تمامی کدها از همین سایت گرفته شده وبرای کسانیکه با سفارت و ویزا سروکار دارند کارآیی دارد

masoud17
دوشنبه 11 آبان 1388, 19:16 عصر
با سلام اين برنامه نام كاربريو رمز عبور ميخواهد
لطفا نام كاربري و رمز عبور را درسايت بگذاريد
با تشكر

amirzazadeh
سه شنبه 12 آبان 1388, 08:21 صبح
با سلام اين برنامه نام كاربريو رمز عبور ميخواهد
لطفا نام كاربري و رمز عبور را درسايت بگذاريد
با تشكر
اگر منظورتون برنامه خريد و فروش هست با اين مشخصات وارد شويد.
نام كاربري:مدیر سیستم
پسورد:1
................
موفق باشيد

masoud17
چهارشنبه 13 آبان 1388, 10:29 صبح
با سلام
من میخواستم برنامه کتابخانه را با پایگاه داده پیاده سازی کنم
ولی باید طراحی پایگاه داده آن را هم انجام دهم
اگه ممکنه شما یک راهنمایی کنید یا یک نمونه بگذارید که من با توجه به آن نمونه برای کتابخانه طراحی کنم
با تشکر

alirezabahrami
چهارشنبه 13 آبان 1388, 13:31 عصر
با سلام
من میخواستم برنامه کتابخانه را با پایگاه داده پیاده سازی کنم
ولی باید طراحی پایگاه داده آن را هم انجام دهم
اگه ممکنه شما یک راهنمایی کنید یا یک نمونه بگذارید که من با توجه به آن نمونه برای کتابخانه طراحی کنم
با تشکر
با سلام
اگر اشتباه نكنم يكي يا دو برنامه كتابخانه كه با اكسس تهيه شده قبلاً در تاپيك هاي اين تالار گذاشته شده بود ;سرچ كني شايد آنها را پيدا كنيد.
موفق باشيد

mahdi shoghiyan
چهارشنبه 13 آبان 1388, 19:23 عصر
با سلام درود فراوان خدمت دوستان ارجمند.
چند وقتی بود که دنبال اجرای چنین عملیاتی بودم بالاخره نوشتمش.
هرچند که در برابر کار دوستان عمل ارزشمندی نیست.
بالاخره با جستجو در اینترنت با این سایت ارجمند و زیبا و محتویات جالبش روبرو شدم. لازم دیدم که در اختیار دوستان عزیز قرار بدم.
با امید موفقیت و کامیابی برای دوستان عزیز و ارجمند.:قلب::قلب::قلب:

alirezabahrami
پنج شنبه 14 آبان 1388, 09:10 صبح
نمونه كاربردي ضميمه مربوط به اجراي يك فايل اكسس از داخل فايل اكسس ديگر مي باشد .
انشاءالله مورد استفاده دوستان قرار بگيرد !

masoud903
جمعه 15 آبان 1388, 02:43 صبح
با سلام خدمت دوستان
اول اینکه از همه تشکر میکنم برای تمام چیزهایی که یاد گرفتم
من این ابزار رو تو این سایت ندیدم که معرفی شده باشه .برای نوشتن کد در محیط اکسس این ابزار کمک زیادی به شما میکنه .و در اکسس 2003 و 2007 به راحتی نصب میشه.این ابزار رو پس از نصب ،در اکسس 2007 میتونین در نوار ابزار قسمت کد نویسی اکسس با همین نام ببینید.
چون حجمش زیاده لینکشو میذارم
code-vba (http://www.code-vb.com/download.htm)

با امید موفقیت برای همه دوستان

aaa_zarea
یک شنبه 17 آبان 1388, 09:38 صبح
دوستان عزيز فارسي را پاس بداريد
با تشكر

alirezabahrami
سه شنبه 19 آبان 1388, 08:26 صبح
باسلام
فايل نمونه زير در خصوص انتخاب رنگ براي زمينه فرم و ذخيره رنگ انتخاب شده در اجراهاي بعدي مي باشد .
موفق باشيد

aaa_zarea
یک شنبه 24 آبان 1388, 15:58 عصر
:عصبانی++::عصبانی++:اين برنامه را مي توانيد در قسمت استارت آپ ويندوز قرار داده و هر بار كه سيستم خود را روشن مي كنيد برنامه هاي روزانه را به شما يادآوري مي كند. رنگ هاي هشدار دهنده سبز و زرد و قرمز هر كدام براي يك بازه زماني گذاشته شده است.:گیج::گیج:

Errick
سه شنبه 10 آذر 1388, 09:37 صبح
سلام مهندسین و دوستان گرامی
من یک برنامه حقوق و دستمزد رو که تو این سایت بوده رو یکم گسترش دادم و بعضی از نقایض رو برطرف کردم وستون میگذارم امیدوارم خوشتون بیاد
در ضمن از دوستان خواهشمندم اگر ایده ای هم به فکرتون رسید عنوان کنید تا در راستای بهبود هر چه بهتر برنامه استفاده کنم

daskar
شنبه 14 آذر 1388, 12:35 عصر
سلام مهندسین و دوستان گرامی
من یک برنامه حقوق و دستمزد رو که تو این سایت بوده رو یکم گسترش دادم و بعضی از نقایض رو برطرف کردم وستون میگذارم امیدوارم خوشتون بیاد
در ضمن از دوستان خواهشمندم اگر ایده ای هم به فکرتون رسید عنوان کنید تا در راستای بهبود هر چه بهتر برنامه استفاده کنم

دوست عزيز با اينكه جاي مطرح كردن اين پاسخ اينجا نيست ولي با عرض پوزش بايد مطالبي را به دوستان متذكر شوم دوست عزيز شما برنامه رو دانلود كردي و قسمت رمز رو اضافه كردي و بنام شركت خود ثبت كرده اي ولي اصول حرفه اي ميگه اگه ميخواي از برنامه ديگران يا اوپن سورس استفاده كني و به نام خود يا شركت ثبت كني حداقل در ساختار كلي برنامه تغييراتي رو ايجاد ميكردي . شما حتي زحمت طراحي يك ليست حقوقي و يا ريپورت رو هم نكشيدي بعد در برنامه خود را بعنوان طراح و ... معرفي كرده اي ... در ضمن لينك منبع فراموش نشود و ... به هر حال اميدوارم اصول حرفه اي رو از اين به بعد رعايت نماييد

Errick
دوشنبه 16 آذر 1388, 08:32 صبح
دوست عزيز با اينكه جاي مطرح كردن اين پاسخ اينجا نيست ولي با عرض پوزش بايد مطالبي را به دوستان متذكر شوم دوست عزيز شما برنامه رو دانلود كردي و قسمت رمز رو اضافه كردي و بنام شركت خود ثبت كرده اي ولي اصول حرفه اي ميگه اگه ميخواي از برنامه ديگران يا اوپن سورس استفاده كني و به نام خود يا شركت ثبت كني حداقل در ساختار كلي برنامه تغييراتي رو ايجاد ميكردي . شما حتي زحمت طراحي يك ليست حقوقي و يا ريپورت رو هم نكشيدي بعد در برنامه خود را بعنوان طراح و ... معرفي كرده اي ... در ضمن لينك منبع فراموش نشود و ... به هر حال اميدوارم اصول حرفه اي رو از اين به بعد رعايت نماييد

دوست من اگر جای این پاسخ اینجا نیست پوزش میطلبم ، ولی اگر توجه کنید در محتوای برنامه و با سورس قبلی برنامه . کلی از اشکالات مربوط به ریپورتها برطرف شده ، در ضمن صفحه ابتدایی فایل رو خودم ساختم البته اون هم با استفاده از مطالب همین سایت . فیش حقوقی هم تغییر کرده . چندتایی از کمبودها در محاسبات هم جبران شده . در ضمن جداول مالیاتی هم تنظیم شده
لطفاً بررسی کنید و سپس ایراد بگیرید . درکل من یادم رفت که اسم شرکتم رو بردارم و در این مورد حق با شماست

daskar
سه شنبه 17 آذر 1388, 22:29 عصر
ضمن تشکر بابت توجه جنابعالي و دوستان هدف از تذکر اينجانب فقط نکات آموزشي و رعايت اصول حرفه اي بود در ضمن من وقتي لينک شما را ديدم خيلي خوشحال شدم ولي وقتي برنامه شما را ديدم يه خورده ناراحت نه بخاطر برداشت برنامه و نبودن لينک منبع بلکه انتظار داشتم از برنامه ايده گرفته باشيد و برنامه قوي تري ، ساختار محکم تر و زيباتر توليد کني چون اون برنامه خيلي ابتدايي و نسخه 83 يا 84 بود و حالت چک نويس رو داشت ورژن هاي بعدي برنامه خيلي قوي تر است به هر حال اوميدوارم موفق باشيد

Errick
شنبه 21 آذر 1388, 15:36 عصر
دوست من سلام
با تشکر از تذکر سازنده شما
من بیشتر توجهم بر روی اعمال فرمولها در برنامه بوده و ساختار کلی رو زیاد تغییر ندادم

anbaran
یک شنبه 22 آذر 1388, 16:00 عصر
نمونه کاربردی نحوه استفاده از ماژول و کدهای SuperHidden
برای جداول http://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=41146&d=1260708005
برای جداول و لینکهاhttp://www.barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=41220&d=1260854266

anbaran
سه شنبه 15 دی 1388, 12:21 عصر
کد کردن اطلاعات

hosseini932
چهارشنبه 16 دی 1388, 11:22 صبح
با سلام
احتراما" چنانچه ميسر است نام كاربري و پسورد برنامه خريد و فروش و انبارداري به همراه گزارش موجوي پايان دوره ، را اعلام فرمائيد .
با سپاس

amirzazadeh
پنج شنبه 17 دی 1388, 09:19 صبح
با سلام
احتراما" چنانچه ميسر است نام كاربري و پسورد برنامه خريد و فروش و انبارداري به همراه گزارش موجوي پايان دوره ، را اعلام فرمائيد .
با سپاس
http://barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=840027&postcount=296

Dr.Bronx
دوشنبه 21 دی 1388, 15:36 عصر
Snapshot Viewer for Microsoft Access

The Snapshot Viewer enables you to view a report snapshot without having the standard or run-time versions of Microsoft Access 97 through Access 2007.

از اینجا دانلود کنید : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=en&FamilyID=b73df33f-6d74-423d-8274-8b7e6313edfb

موفق و موید باشید ./

anbaran
سه شنبه 22 دی 1388, 15:15 عصر
تشخیص صحت ورود کد ملی

alirezabahrami
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 11:04 صبح
بدست آوردن کد اسکی

Hdedris
پنج شنبه 01 بهمن 1388, 12:52 عصر
مي تونم راهنمايي بيشتري در خصوص طراحي نوار منو طراحي شده در فايل نمونه شما دريافت كنم ممنون خواهم شد

لطفا اگر جواب را به ايميل زير بفرستيد بسيار بسيار سپاسگذار خواهم بود
hdedris@gmail.com

omidts
سه شنبه 13 بهمن 1388, 09:59 صبح
سلام به همه دوستان و برنامه نویسان در زمینه اکسس
همانطور که میدانید در اکسس بعد از ورود اطلاعات و رفتن به رکورد بعدی بطور خودکار ذخیره میشود ... میخواستم بدونم از عزیزان کسی برنامه ایی داره که قبل از ذخیره کردن یا رفتن به رکورد دیگر برنامه بصورتی باشه که سئوال کند 'آیا مایل به ذخیره کردن هستید؟' و بعد از OK کردن تغیرات ذخیره گردد...ممنون میشم هر کی از دوستان کمکم کند

alirezabahrami
سه شنبه 13 بهمن 1388, 11:36 صبح
سلام به همه دوستان و برنامه نویسان در زمینه اکسس
همانطور که میدانید در اکسس بعد از ورود اطلاعات و رفتن به رکورد بعدی بطور خودکار ذخیره میشود ... میخواستم بدونم از عزیزان کسی برنامه ایی داره که قبل از ذخیره کردن یا رفتن به رکورد دیگر برنامه بصورتی باشه که سئوال کند 'آیا مایل به ذخیره کردن هستید؟' و بعد از OK کردن تغیرات ذخیره گردد...ممنون میشم هر کی از دوستان کمکم کند
سلام
1- برای اینکار فرم ورود اطلاعات باید در حالت unbound باشد
2-نمونه ضمیمه را ببین
موفق باشید

انگوران
سه شنبه 13 بهمن 1388, 14:22 عصر
البته در رويداد on exit آخرين شي روي فرم نيز ميشه كدهائي كه دوستمون اشاره كردن يا كد زير رو نوشت .

If MsgBox("آيا از ثبت اطلاعات مطمئن هستيد ؟", vbExclamation + vbYesNo + vbMsgBoxRight, _
"توجه") = vbNo Then
cancel=true
end if

anbaran
شنبه 17 بهمن 1388, 13:12 عصر
طراحی منوبار و تولبار از طریق کد نویسی

dmg286
پنج شنبه 22 بهمن 1388, 04:15 صبح
آقا واقعا دستت درد نكنه
سوال : ميشه كاري كرد كه نشه روي متن كليك راست و كلا متن رو نشه انتخاب كرد؟
من ميخوام يه كتاب تو اكسس بنويسم ولي يه كم پيچيده تر از اين مثلا با چند قسمت و فصل و ....
راهنمايي خاصي راجب اين ميتونين بفرمايين
بازم مرسي

soroush_k12
جمعه 06 فروردین 1389, 17:29 عصر
دیتا بیس یک دیکشنری برای دوستانی که خواهان درستن کردن دیکشنری در اکسس هستند!!(جالبه،یک نگاه بهش بندازید)-البته یک مقدار حجمش بالاست.(1.87M)
با تشکر
ماشاالله فضائلی
سلام جناب آقای Fazaeli
نمونه کاملتر این دیکشنری رو سراغ ندارین که شامل فرم و.... برای نمایش دادن و جستجوی لغات باشه؟؟
با تشکر

biotechsoft
جمعه 20 فروردین 1389, 15:39 عصر
یه نرم افزار قرض الحسنه فامیلی رایگان که فوق العاده خوبه و عالیه
هم رایگانه هم اینکه امکاناتش بی نظیره هم اینکه حجمش خیلی کمه
اینم لینکش :
http://www.4shared.com/document/QU1cuxyX/Biotechsoft.html

jack007
یک شنبه 22 فروردین 1389, 13:22 عصر
تغییر theme برنامه اکسس

گفتم یه تنوعی بشه:لبخندساده:
البته یه نوع تغییر پوسته با رنگه.:لبخند:

anbaran
یک شنبه 29 فروردین 1389, 16:37 عصر
نمونه کاربردی نمایش درایو،پوشه وفایلها Drive&Folder&Files show

F_ashigh
سه شنبه 31 فروردین 1389, 13:44 عصر
نمودونم تكراريه يا نه!
اين برنامه براي ساخت فايلهاي PDF در محيط Access2007 كاربرد داره.
البته براي كل مجموعه Office 2007 طراحي شده.

zzzzzza
چهارشنبه 01 اردیبهشت 1389, 15:01 عصر
یه نرم افزار قرض الحسنه فامیلی رایگان که فوق العاده خوبه و عالیه
هم رایگانه هم اینکه امکاناتش بی نظیره هم اینکه حجمش خیلی کمه
اینم لینکش :
http://www.4shared.com/document/QU1cuxyX/Biotechsoft.html

برنامه با سورس باز در اختیار شما است شیفت یادتان نره
علت کرک:
در توضیحات نویسنده برنامه اشاره شده نرم افزار فوق رایگان است ولی بعد از یک مدت از شما تقاضای پرداخت 25 هزار تومان را مینماید
امیدوارم برنامه نویس به دل نگیرد.

zzzzzza
یک شنبه 12 اردیبهشت 1389, 10:58 صبح
با اجازه مدیران سایت میخواستم یک نرم افزار بسیار قدرتمند در خصوص بازگشائی پسوردهای اکسس را بگزارم البته اگر مانعی نداره.
برای تغییر زبان برنامه هم از قسمت آپشن ، زبان را انگلیسی را انتخاب کنید.
بعد از نصب سریال برنامه به شرح زیر را وارد نمائید:
AYTU-BA12-74C4-5011-B610
موفق باشید.

arash6510
چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 16:23 عصر
تو این نمونه میتونید آدرس یه فایل رو با درگ کردن رو فرم بدست بیارید.
اصل کار مال من نیست ولی اون یکم اشکال داشت اونا رو درست کردم.

anbaran
سه شنبه 21 اردیبهشت 1389, 18:41 عصر
در صورتی که بعضا اطلاعاتی از یک جدول حذف می گردد و شماره ردیف AutoNumber نامنظم می گردد شما برای شماره گذاری مجدد و مرتب سازی می توانید طبق این نمونه عمل کنید.

مهدی قربانی
شنبه 25 اردیبهشت 1389, 00:38 صبح
یک ماشین حساب بسیار ساده

سلام
دوست گرامی نمونه فایلهای MDE اینجا کاربردی نداره ، لطف کنید سورس برنامه بذارید .

dadsara
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 08:15 صبح
در صورتی که بعضا اطلاعاتی از یک جدول حذف می گردد و شماره ردیف AutoNumber نامنظم می گردد شما برای شماره گذاری مجدد و مرتب سازی می توانید طبق این نمونه عمل کنید.
سلام
دوست عزیز باتوجه به اینکه شما فیلد را پاک می کنید و مجددا آنرا ایجاد می کنید ، چنانچه فیلد از نوع AutoNumber با فیلدی از جدول دیگر ارتباط داشته باشد کدهای جنابعالی کار نمی کند

msh2010
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 12:18 عصر
یک ماشین حساب بسیار ساده

اینهم فایل mdb

msh2010
یک شنبه 26 اردیبهشت 1389, 21:10 عصر
یک فایل برای محاسبه ی شواخص اقتصادی کلان

Ali_Fallah
دوشنبه 27 اردیبهشت 1389, 22:05 عصر
با سلام (پس از مدتها...)
یک نمونه از SideBar (اصلاح شده نمونه قبلی)
با ساعت وتقویم فارسی
به سفارش دوست خوبم آقای محسنی
درواقع تلفیقی از سه برنامه هست

dadsara
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 07:53 صبح
با سلام (پس از مدتها...)
یک نمونه از SideBar (اصلاح شده نمونه قبلی)
با ساعت وتقویم فارسی
به سفارش دوست خوبم آقای محسنی
درواقع تلفیقی از سه برنامه هست

سلام
اگر بخواهیم روی هر کدام از روزهای تقویم کلیک کردیم ، پیام ظاهر گردد چه تغییری باید در آن داد؟

Ali_Fallah
سه شنبه 28 اردیبهشت 1389, 16:49 عصر
سلام
اگر بخواهیم روی هر کدام از روزهای تقویم کلیک کردیم ، پیام ظاهر گردد چه تغییری باید در آن داد؟

فکر کنم در این صفحه یا صفحات دیگر چنین برنامه ای موجود باشه...

kamkam1
چهارشنبه 29 اردیبهشت 1389, 00:17 صبح
با اجرای این فایل و صدور هردستور ترتیب اجرای رویدادها و تقدم و تاخر آنها درفرم نشان داده خواهد شد

alisamad
شنبه 01 خرداد 1389, 09:17 صبح
با سلام خدمت دوست عزیزم
مطلب نوشته شده توسط بنده در ارتباط با بانک access بود
و اگر بشود یک جستجوی کاربر پسند در فرم ایجاد کرد که حتما میشود
کار بسیار جالبی است
متشکرم

alirezabahrami
چهارشنبه 12 خرداد 1389, 12:20 عصر
ايجاد فولدر در مسير برنامه
سلام
در نمونه فوق از طريق يك كمند باتن يك فولدر در مسير برنامه شما ايجاد ميشود و اگر قبلاً اين فولدر در مسير برنامه ايجاد شده باشد پيغام پوشه قبلاً ايجاد شده صادر ميشود .
موفق باشيد

jack007
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 12:06 عصر
سلام.
این برنامه برای بانک هایی که مشخصات افراد رو داخل خودش نگه می داره جالبه
چون برای رفتن یک تب به تب دیگه داخل فرم پسورد می خواهد

مهدی قربانی
پنج شنبه 13 خرداد 1389, 17:01 عصر
سلام
این برنامه برای بانک هایی که مشخصات افراد رو داخل خودش نگه می داره جالبه
چون برای رفتن یک تب به تب دیگه داخل فرم پسورد می خواهد

سلام
ضمن تشکر از جنابعالی ، در Startup برنامه شما نام فرمی قرار داره که در بانک موجود نیست ، نام فرم رو در Startup برنامه اصلاح کنید .

alirezabahrami
یک شنبه 16 خرداد 1389, 08:21 صبح
متن متحرك
در اين نمونه يك متن از سمت چپ فرم وارد و از سمت راست خارج ميشود .

jack007
یک شنبه 16 خرداد 1389, 09:26 صبح
سلام
ضمن تشکر از جنابعالی ، در Startup برنامه شما نام فرمی قرار داره که در بانک موجود نیست ، نام فرم رو در Startup برنامه اصلاح کنید .
این هم نمونه اصلاحی:خجالت::خجالت::خجالت:: جالت::خجالت:

ARIAIT
یک شنبه 16 خرداد 1389, 20:13 عصر
این برنامه شما می تونید هزینه های خود کنترل کنید و از اون ها گزارش تهیه کنید
مناسب برای دانشجویانی که با هم زندگی می کنند و هزینه هایشان به صورت دونگی حساب می کنند یا هر شخص دیگر برای کنتر هزنیه ها....
http://www.4shared.com/file/yvld1U6O/Majid_Invoce.html

alirezabahrami
دوشنبه 17 خرداد 1389, 09:06 صبح
اجراي برنامه اكسس از محيط vb
در نمونه ضميمه ، شما ميتوانيد از محيط vb اقدام به اجراي يك برنامه اكسس نمائيد.

ARIAIT
دوشنبه 17 خرداد 1389, 17:38 عصر
نرم افزار ویدئو کلوپ:
من یه سری نرم افزار با اکسس نوشتم که حاصل بیش 3 سال کار کردن با اکسس می باشد، من این سایت رو یکی از دوستان بهم معرفی کرد که مشکلی را که در مورد تاریخ شمسی داشتم رو برام حل کرد حالا تصمیم گرفتم که فقط من از زحمات دوستان استفاده نکنم و زکات هم بدهم
تواین برنامه نکات خوب و مهمی است که دوستان می تونند استفاده کنند، از ساخت جدول ها و رابطه ها ،جستجو ها و گزارشات مختلف و ...
امیدوارم که مفید باشه لطفا دوستان نظر بدهند
درضمن این نسخه کامل و خالی از اشکال نمی باشد.
در اين نرم افزار پس از امكان سنجي و بررسي شرايط يك نرم افزار بايد طراحي مي شد كه قادر به ثبت و ذخيره فيلم ها و مشخصات مشتريان را دارا بود با توجه به اينكه اغلب ويديو كلوپ ها به طور دستي كار مي كنند يعني اينكه يك ليست از فيلم ها در اختيار دارند و مشتري فيلم مورد نظر را از اين ليست انتخاب مي كند و فروشنده پس از جستجو از ميان فيلم ها در صورت وجود(در بهترين شرايط) فيلم آن را دراختيار مشتري قرار مي دهدودر غير اينصورت دوباره اين كار انجام مي گيرد اين كار تقريبا در صورتي كه فقط يك مشتري وجود داشته باشد و ويديو كلو پ هم يك فروشنده داشته باشد بيشتراز 5دقيقه زمان مي برد حال فرض كنيد كه با تعداد زيادي از مشتريان در ارتباط باشيد كه درواقعيت هم همينطور مي باشيد،يكي ازمشتريان فيلمي را درخواست مي كند ،ديگري فيلم امانتي را بازگردانده ،مشتري ديگر فيلمي را كه به امانت گرفته بوده به علت معيوب بودن برگردانده است ديگري شناسنامه اي را كه به وثيقه گذاشته بوده را درخواست مي كند ،يك مشتري فيلمي را برگردانده كه بر سر تعداد روزهاي امانت اختلاف داريد و .... مي بينيد بدون يك سيستم غير مكانيزه و با چه مشكلاتي برخورد مي كنيد كه در صورت داشتن يك كامپيوتر ساده قادريد كه تمام اين مشكلات را رفع كرده و وقت خود را صرف كارها وفعاليت هاي ديگر كرده .در اين نرم افزار شما قادريد كه آرشيو كامل فيلم هاي خود را با كليك برروي يك دكمه مشاهده و چاپ كنيد ،مي توانيد مشخصات مشتريان همراه باشماره تماس و ...ذخيره كرده و با كليك برروي يك دكمه با آنها تماس بگيريد و همچنين سيستم به صورت اتوماتيك براي آنها كارت عضويت صادر مي نمايد،مي توانيد براي هرروز كرايه مبلغ مشخصي را تعيين كنيد كه به صورت اتوماتيك هزينه كرايه آن را براي شما بر حسب تعداد روزهاي امانت گرفته شده حساب مي كند و به صندوق واريز مي نمايد ،شما قادريد در عرض كمتر از چند ثانيه از عدم وجود يا وجود يك فيلم درخواستي توسط مشتري مطلع شويد و حتي نام امانت گيرنده و روز امانت و ...را همزمان مشاهده نماييد كه اين قسمت بيشترين كارايي را براي شما دارد كه فقط كافي كد فيلم را از مشتري دريافت كرده و در سيستم وارد نماييد .شما قادر به گرفتن گزارشهاي مختلف از سيستم مثل بيشترين فيلم كرايه شده در روز،ماه،سال و يك تاريخ خاص ،وضعيت مشتري و تعداد زيادي از گزارشها كه بي شك كمك زيادي در اداره ويديو كلوپ شما دارد كه درصورت استفاده آن به مزيت هاي اين سيستم نرم افزاري پي خواهيد برد.
http://www.4shared.com/file/7BaP_ItR/vedioClupe.html

ARIAIT
دوشنبه 24 خرداد 1389, 12:21 عصر
این هم یه برنامه ی دیگه که به سفارش سازمان تربیت بدنی استان فارس نوشته شده، دوستان نظر یادشون نره تا ما هم دلگرم بشیم باز هم برنامه بزاریم...
برنامه صدور لیست بیمه ، برنامه ای است که به کاربر این امکان را می دهد که به جای صدور لیست دستی و نوشتن اسامی در فرم های خاص ،کلیه مراحل صدور لیست بیمه به صورت اتوماتیک توسط سیستم انجام می گیرد که تنها کافی است یک بار اطلاعات مربوط به ورزشکاران را در سیستم وارد نمایید و بارها از این اطلاعات استفاده کنید.یکی از مهمترین ویژگیهای این نرم افزار استفاده آسان از آن می باشد که مراحل صدور یک لیست بیمه را برای کاربر آسان کرده است.
یکی دیگر از ویژگی های آن امکان تهیه گزارش های مختلف و مدیریتی و کاربردی این نرم افزار می باشد.به طور مثال اگر در یک روز یا در یک تاریخ اطلاعات ورزشکاران را وارد کردید یا در یک بازه تاریخی خاص و از این لیست ها پرینت گرفته نشد کاربر می تواند در هر تاریخی دیگر با استفاده از گزارش های ویژه این نرم افزار اقدام به تهیه لیست چاپی این اطلاعات نماید.
کاربر می تواند با استفاده از لیست کلی تمامی اطلاعات ورزشکارانی که تا به حال اسامی آنها در سیستم وارد شده را مشاهده نماید. و گزارش های مختلفی را از این لیست تهیه نماید. به طور مثال کلیه افرادی را که در یک رشته خاص فعالیت دارند یا کلیه افرادی که در یک رشته خاص و در یک باشگاه خاص فعالیت دارند ، همچنین می توانید کلیه اطلاعات مربوط به ورزشکاران را براساس جنسیت (مرد،زن) آنها وارد و گزارش تهیه نماید. و در کل کاربر می تواند بر اساس نیاز خود گزارش ها ی ترکیبی مختلفی را تولید و چاپ نماید.
pc هنگ کرده بود اینم فایل:
http://www.4shared.com/file/4SfohWw9/AriaSoft-bimeh-majidRamezani.html

zzzzzza
دوشنبه 24 خرداد 1389, 15:15 عصر
یک نرم افزار جالب جهت کلیپ برد کردن متون COPY شده و در صورت نیاز PASTE نمودن آنها در محیط دیگر
سریال داخل فایل زیپ شده وجود دارد.

dadsara
سه شنبه 25 خرداد 1389, 07:35 صبح
سلام
درصورتیکه نیاز باشد تا ساعت سرور خود را بر روی ایستگاههای کاری منتقل کنید می توانید از این کد استفاده کنید

Private Sub Form_Load()
Dim StrTime As String
StrTime = " net time \\10.4.0.249 (file://\\10.4.0.249) /set /yes "
Call Shell("cmd.exe /k" & StrTime, vbHide)
End Sub
تذکر :10.4.0.249 IP سرور است

jack007
پنج شنبه 03 تیر 1389, 11:09 صبح
باسلام
این برنامه خیلی عالیه ! مطمئنم خوشتون میاد
در خصوص گرفتن کوری به صورت اتومات با انتخاب فیلد یک جدول و یا فیلدهای انتخابی یک کوری است . که از کمبو باکس ها استفاده شده.

در کل مطمئنم کارایی زیادی داره.:چشمک::چشمک::چشمک:
(بیاد علیرضا) سبز باشید.

jack007
دوشنبه 07 تیر 1389, 12:53 عصر
سلام
یه بانک اطلاعاتی که تو اون 4 عمل اصلی کوری یعنی حذف کوری ، آپدیت کوری و اضافه کردن و پیوست کردن به سادگی مشخص شده ./

jack007
چهارشنبه 16 تیر 1389, 12:45 عصر
برنامه ای که اختلاف بین دو تاریخ رو محاسبه می کنه بر حسب روز و ماه وسال.

فکر کنم این تاپیک دیتابیس و برنامه های کاربردی داره تو این گرما به خواب زمستونی میره!خبری از کسی نیست!

جعفر88
پنج شنبه 17 تیر 1389, 18:10 عصر
سلام

نمونه ايي از AutoNumber سفارشي كه در اون برخي توابع تاريخ شمسي(تاريخ فارسي)به شرح زير نيز هست .
DiffFaDates: محاسبه اختلاف دو تاريخ شمسي .
EnToFadate: تابعي براي تبديل تاريخ ميلادي به شمسي .
FaDateText: تبديل تاريخ شمسي عددي به متني .
FaMonth: برگرداندن ماه تاريخ شمسي به صورت متني .
FaTotalDays: محاسبه روزهاي تاريخ شمسي .
FaWeekDay: برگرداندن روز هفته تاريخ شمسي .
IsFaDate: بررسي شمسي بودن تاريخ ورودي .
NumToFaDate: تبديل يك عدد صحيح به تاريخ فارسي(تبديل تعداد روز به تاريخ) .

soroush_k12
سه شنبه 22 تیر 1389, 21:09 عصر
این هم یک نمونه افکت جالب که میتونه فرم اولیه برنامه رو برای کاربر جذاب تر و حرفه ای تر نشون بده.
دوستان اگر نمونه مفید بود تشکر یادشون نره :قهقهه:

soroush_k12
چهارشنبه 23 تیر 1389, 09:00 صبح
دوست عزیز - باتشکر :تشویق:
برنامه شما حداقل رو سیستم من eror می ده دلیلش هم نبود ابجکت رو سیستمه بهتر بود از هر افکت یا ocx و یا هر چیز دیگه که استفاده کردید کنار برنامه آپلود می کردید.
با عرض پوزش به جهت اشکال در نمونه . جناب jack007 حق با شما بود .
نمونه را اصلاح کردم ديگر نيازي به اکتيو ايکس ندارد.اگر باز هم اشکالي در هنگام اجراي برنامه بود لطفا مطرح کنيد .
ممنون از توجه شما

ali190
سه شنبه 12 مرداد 1389, 11:32 صبح
باسلام
نمایش متن به صورت بالون در کنار آیکون ساعت ویندوز
امیدوارم خوشتون بیاد.

c4soft
جمعه 15 مرداد 1389, 21:41 عصر
سلام
نمونه ی زیر رو ببینید

c4soft
جمعه 15 مرداد 1389, 21:51 عصر
سلام مجدد
نمونه زیر رو ببینید

c4soft
یک شنبه 17 مرداد 1389, 18:02 عصر
سلام

فکر میکنم جالب باشه
به درد من خورد

smderfan
سه شنبه 19 مرداد 1389, 18:21 عصر
برنامه اي جهت نمايش google map :

sajjad_kochekian
سه شنبه 19 مرداد 1389, 20:17 عصر
محاسبه اقساط وام به طریق فرمول جدید و قدیم
ممکنه به دردتون بخوره:متفکر:

ali190
پنج شنبه 21 مرداد 1389, 11:53 صبح
سلام
در برنامه زیر که خودم ساختمش با استفاده از دو دکمه میتونید ترتیب قرار گرفتن رکورد مورد نظر رو به دلخواه تعیین کنید
امیدوارم خوشتون بیاد و ازش ایده بگیرید.
ممنون

msh2010
یک شنبه 24 مرداد 1389, 10:48 صبح
بازی دوز

msh2010
چهارشنبه 27 مرداد 1389, 14:30 عصر
فایل محاسبه ارزش زمانی پول:چشمک:

Ali_Fallah
جمعه 05 شهریور 1389, 13:33 عصر
یک نمونه برنامه در مورد گزارش سازی
البته این نمونه قبلا توسط یکی از کاربران محترم در اینجا قرار داده شده
ولی بنده یه مقدار تغییراتی بوجود آورده و امکان استفاده از زبان فارسی مهیا شد
نمونه برنامه (http://barnamenevis.org/forum/attachment.php?attachmentid=54848&d=1282901417)

emami.sie
دوشنبه 08 شهریور 1389, 11:29 صبح
تغییر متناظر مقادیر کمبوباکس در سابفرم

با سلام
در فایل نمونه توجه داشته باشید که من از 4 فیلد استفاده کردم در حالی که کاربر فقط 2 فیلد اصلی رو می بینه...
به ترتیب رویدادها و همچنین فانکشن IsNothing هم دوستان توجه داشته باشند...
یا علی
نمی دونم چرا نمی شه فایل رو ضمیمه کنم، شرح کل موضوع و فایل نمونه در تاپیک ذیل وجود دارد:

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=242402

dadsara
شنبه 13 شهریور 1389, 08:42 صبح
سلام
کافی بود شرط کوئری خود را اینگونه بنویسید

[forms]![form1]![Factor]

c4soft
دوشنبه 22 شهریور 1389, 14:00 عصر
سلام
در نمونه ی زیر:

در فرم "Bank" اطلاعات از جدول "Bank" جستجو و در همان فرم نمایش،
در صورت تمایل بهش اطلاعات،
و در نهایت با یک کلیک فقط رکورد جاری به جدول دیگری انتقال داده میشه.

alirezabahrami
چهارشنبه 24 شهریور 1389, 09:07 صبح
سلام
احتمالاً در بعضي از برنامه ها (مانند تكست باكس هاي مربوط به نام كاربري و جستجوي گوگل صفحه اصلي سايت برنامه نويس) مشاهده نموده ايد كه براي راهنمائي كاربر نوشته اي بصورت كمرنگ در يك تكست باكس نوشته ميشود ؛ و اين نوشته به محض فوكوس بروي آن پنهان ميشود. در نمونه ضميمه چنين كاري صورت گرفته است.

msh2010
یک شنبه 28 شهریور 1389, 13:45 عصر
حدس عدد :لبخندساده:

jack007
یک شنبه 18 مهر 1389, 12:06 عصر
سلام
این برنامه مشکل همه رو در زمینه دکمه وسط موس حل می کنه و می تونید انو فعال یا غیر فعال کنید.
این کد رو باید در رویداد onopen فرمتئن بنویسید
و
ماژول رو به دیتابیستون import کنید.
Private Sub Form_Open(Cancel As Integer) Static MouseHook As Object Set MouseHook = NewMouseHook(Me) End Sub

منبع:http://www.everythingaccess.com

جعفر88
پنج شنبه 22 مهر 1389, 09:29 صبح
نمونه (http://www.barnamenevis.org/forum/showpost.php?p=929016&postcount=13)برنامه ايي براي اخذ گزارشهاي نموداري مختلف

rasool56
چهارشنبه 28 مهر 1389, 10:53 صبح
برنامه انتخاب تاريخ شمسي در فرم با استفاده از برنامه نويسي بدون استفاده از ocx وdll

hada22
جمعه 12 آذر 1389, 19:31 عصر
سلام دوستان عزیز.من تازه به جمع اهالی لین سایت مفید وباارزش پیوسته ام.کل پستهای این تاپیک روخوندم.هرچقدربگه مفیده کم گفتم.
درمورد استفاده ازتاریخ شمسی در اکسس من ازیه برنامه ای استفاده میکنم به اسم پرنیان.بسیارعالیه وتاحالا مشکلی هم باهاش نداشتم.لینک دانلودش رومیزارم.البته ممکنه دوستان این برنامه رومعرفی کرده باشن ومن ندیده باشم بنابراین پیشاپیش غذرخواهی میکنم.
http://www.gn.co.ir/Resources/Pages/DownloadParnian6.aspx

mohamad goodarzi
یک شنبه 21 آذر 1389, 09:17 صبح
فايل اصلاح شده

انگوران
یک شنبه 19 دی 1389, 09:18 صبح
باسلام - اين فايل هم براي تغيير رنگ اشيا ، به نظرم جالب اومد .

kamkam1
پنج شنبه 23 دی 1389, 00:24 صبح
تعیین حالت مختلف اتصال به شبکه

سلام

با این فایل سه حالت اتصال به شبکه داخلی یا محلی و عدم اتصال به شبکه داخلی و همینطور اتصال به شبکه اینترنت اعلام می گردد.

jack007
چهارشنبه 20 بهمن 1389, 11:48 صبح
سلام
برنامه بدون نقص ثبت و محاسبه مرخصی کارکنان (مرخصی روزانه و ساعتی مطابق با آیین نامه وزارت کار)

البته این برنامه با همکاری دوست عزیزم آقاسهراب تهیه شده در سال 1388 و1389 در یک اداره با 625 کارمند تست شده و معایب برطرف شده است به دلیل حجم زیاد ظاهرشو ساده کردم.در گزارشات نام اداره و مسولان را حذف کنید و نام شرکت خود را جایگزین کنید

رمز 1388

rasool56
یک شنبه 15 اسفند 1389, 13:42 عصر
برنامه ثبت و جستجوی تلفن در ادارات

رمز استفاده از برنامه

رمز کاربر
ADMIN 123
GUEST GUEST

abi_hf
یک شنبه 15 اسفند 1389, 15:58 عصر
سلام دوستان
اين 7 تا آيكن رو واسه يه برنامه خودم درست كردم، حالا انشاالله به درد يكي ديگه هم بخوره

67152

mehdi_fiz
یک شنبه 14 فروردین 1390, 21:31 عصر
سلام دوستان
اینم یه نمونه برنامه که با استفاده از اکتیوکس آقای پیروز مهر به شش حالت مختلف تاریخ رو تبدیل می کنه
1- شمسی به میلادی 2- میلادی به شمسی
3- میلادی به قمری 4- قمری به میلادی
5- شمسی به قمری 6- قمری به شمسی
موفق باشید

Sahand87
چهارشنبه 07 اردیبهشت 1390, 11:35 صبح
سلام

برنامه ضمیمه برای مواقعی بخواهیم موقعیت فرم را (درحالت پنهان بودن اکسس)در صفحه نمایش تعیین نماییم کاربرددارد . (البته حسن این روش این است که با رزولیشن های مختلف موقعیت فرم را ثابت نگه میدارد)
جهت توضیحات بیشتر به این فرم توجه فرمائید.

http://barnamenevis.org/showthread.php?283898-معادل-دستور-Screen.Width-در-اکسس/page2

soroush_k12
سه شنبه 27 اردیبهشت 1390, 20:45 عصر
با سلام
در نمونه پيوست با استفاده از طول و عرض جغرافيايي كه در جدول KML1 ذخيره شده است ميتوان فايل KML ساخت و موقعيت مكانهاي مربوطه را در گوگل ارت مشاهده كرد.
البته مشكل نمايش فونت فارسي در گوگل ارت وجود دارد كه دوستان ميتوانند پيشنهادشان را براي حل مشكل مطرح كنند.

behboodi2000
جمعه 06 خرداد 1390, 23:03 عصر
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم
در فايل پيوست يك برنامه ابتكاري نوشتم اميدوارم مورد توجه قرار گيرد

behboodi2000
یک شنبه 08 خرداد 1390, 17:51 عصر
با تشكر از الطاف دوستان ايميل من اينه :
r.behboodi@yahoo.com

ali190
یک شنبه 08 خرداد 1390, 20:31 عصر
سلام
ممنون از نمونه ای که گذاشتید ولی بنظرمن استفاده از پروسزباز خیلی منطقی تر و اصولی تر هست
یاعلی

javad130
دوشنبه 09 خرداد 1390, 09:54 صبح
سلام آقای M.Javad
میشه لطفا در مورد برنامه بیشتر توضیح بدین؟
ضمنا وقتی میخوام bakup بگیرم برنامه هنگ میکنه

behboodi2000
پنج شنبه 12 خرداد 1390, 12:22 عصر
با سلام خدمت کلیه دوستان و اساتید محترم در فایل پیوستی یک کار ابتکاری انجام شده است امیدوارم مفید باشد

behboodi2000
پنج شنبه 09 تیر 1390, 12:07 عصر
با سلام خدمت كليه دوستان و اساتيد محترم
يك نمونه برنامه تهيه نسخه پشتيبان با تاريخ شمسي و ساعت نوشتم كه براي استفاده دوستان قرار مي دهم اميدوارم مورد استفاده قرار گيرد و كمبودهاي آنرا بر من ببخشند . باتشكر

sadegh1944
دوشنبه 13 تیر 1390, 09:03 صبح
برنامه چاپ فیش بانک ملی (دوبرگی)

hasanr
دوشنبه 13 تیر 1390, 15:21 عصر
یک برنامه به ساده ترین شکل برای بررسی نام و رمز عبور کاربر و اعمال محدودیت در فرمها با توجه به سطح دسترسی تعریف شده برای کاربر
توضیحات تکمیلی در میان کدهای برنامه ارایه شده
( رمز عبور همه کاربران 1 می باشد )

mehdiqwerty
پنج شنبه 23 تیر 1390, 17:07 عصر
سلام خدمت همه دوستان عزیز برنامه نویس
یه برنامه چند وقت پیش در یکی از سایتها دانلود کردم دیدم جالبه گذاشتم برا دانلود
امیدوارم که کارایی داشته باشه

Younestalebi
یک شنبه 16 مرداد 1390, 23:34 عصر
باسلام
نمایش متن به صورت بالون در کنار آیکون ساعت ویندوز
امیدوارم خوشتون بیاد.

چطور میشه براش آیکن تعریف کرد

HAMRAHSOFT.IR
دوشنبه 17 مرداد 1390, 07:15 صبح
فايل اصلاح شده

ايكاش اگه كپي برداري (http://barnamenevis.org/showthread.php?53141-%D8%AF%DB%8C%D8%AA%D8%A7-%D8%A8%DB%8C%D8%B3-%D9%87%D8%A7-%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%DB%8C&p=267069&viewfull=1#post267069) مي كرديم اسمي از كسي كه برنامه اصليشو نوسته هم مي برديم كه يادي از اون هم بشه نه اينكه بنام خودمون ثبتش كنيم

mahdi_107
یک شنبه 30 مرداد 1390, 10:07 صبح
با سلام
يك برنامه ساده درست كرده بودم واسه ثبت و چاپ ليبل زونكن گفتم شايد به درد كسي بخوره گذاشتم واسه استفاده دوستان

khalil-s
یک شنبه 06 شهریور 1390, 18:28 عصر
برنامه چاپ فیش بانک ملی (دوبرگی)

سلام
برنامه شما در سیستم های 64 بیتی کار نمیکند. اگه امکان داره اون رو تصحیح کنید

peryanb
دوشنبه 28 شهریور 1390, 11:35 صبح
با سلام لطف می کنید در مورد اینکه چگونه می توان در اکسس از تایخ شمسی استفاده کرد
اگه راهنمایی کنید ممنون می شم

peryanb
دوشنبه 28 شهریور 1390, 12:38 عصر
با سلام نحوه ساختن کمبو باکس چینچ لطف می کنید توضیح دهید یا اگه اماد ه دارید برام ارسال کنید
peryanb@yahoo.com
با تشکر از زحمات شما دوستان عزیز

rasool56
چهارشنبه 06 مهر 1390, 09:22 صبح
انتخاب یک یا چند فیلد از تکست باکس و فیلتر نمودن پرس و جو بر اساس آن

mahdi_107
یک شنبه 10 مهر 1390, 07:48 صبح
نحوه محاسبه اقساط و سود وام

mahdi_107
دوشنبه 23 آبان 1390, 10:38 صبح
با سلام خدمت دوستان و اساتيد محترم

يك برنامه براي مديريت وام درست كرده بودم گذاشتم واسه استفاده دوستان اگه بدرد كسي بخوره

پسورد: 123

اصلاح شده 1391/06/01

ehsan_y
سه شنبه 01 آذر 1390, 13:17 عصر
فایل ضمیمه فیش 3 برگی بانک ملی رو پرینت میگیره.
گزارشات رو هنوز براش نذاشتم
اگه اصلاحش کردین برای بقیه دوستان هم بزارید
ممنون

******* فایل رو اصلاح کردم ******** 05/10/1390

Abbas Amiri
چهارشنبه 02 آذر 1390, 00:51 صبح
مديريت پرداخت وام و اقساط
با سلام و تشکر از برنامه وام . خواستم دوپیشنهاد بدهم . یکی اینکه در ورژن بعدی قسط اول طوری محاسبه شود که اقساط بعدی رند شوند و دوم اینکه جدول وام به دوجدول مشخصات وام و مشخصات اقساط تبدیل شود تا اصول طراحی جداول هم رعایت شده باشد.

emami.sie
سه شنبه 11 بهمن 1390, 07:57 صبح
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من اخیرا 2 تا برنامه که با اکسس نوشته شده و نسبتا کاربردی هم هست رو در تاپیک های این تالار گذاشتم. لینک اونها رو هم، اینجا برای دسترسی سریعتر و راحتتر دوستان می ذارم...
- برنامه سیستم نگهداری و تعمیرات (CMMS)
http://barnamenevis.org/showthread.php?324668-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%86%D8%B3%D8%A8%D8%AA%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%86%DA%AF%D9%87%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%88-%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA
- برنامه سیستم دیکشنری (System Dictionary)
http://barnamenevis.org/showthread.php?325569-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B3%D9%8A%D8%B3%D8%AA%D9%85-%D8%AF%D9%8A%D9%83%D8%B4%D9%86%D8%B1%D9%8A-%28System-Dictionary%29
امیدوارم مثمر ثمر واقع بشه...
یا علی

soroush_k12
پنج شنبه 18 اسفند 1390, 11:10 صبح
جهت زيبا سازي و پويانمايي فرم فكر كنم ترفند بدي نباشه!

البته ابتدا بايد فايلLive.Gif را داخل \:C كپي كنيد

ARData
پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391, 10:53 صبح
سلام دوستان
بسيار لذت برم از اين تالار و اين سايت

براي بار اول بسيار خوشمان آمد

دست همگي درد نكنه
این هم بذاریم به حساب برنامه های کاربردی :

soroush_k12
چهارشنبه 31 خرداد 1391, 23:56 عصر
با سلام
در نمونه پيوست با استفاده از طول و عرض جغرافيايي كه در جدول KML1 ذخيره شده است ميتوان فايل KML ساخت و موقعيت مكانهاي مربوطه را در گوگل ارت مشاهده كرد.
البته مشكل نمايش فونت فارسي در گوگل ارت وجود دارد كه دوستان ميتوانند پيشنهادشان را براي حل مشكل مطرح كنند.

ضمن عذرخواهی .
ظاهرا نمونه پیوست مشکلی داشت که برطرف کردم

emami.sie
یک شنبه 25 تیر 1391, 07:20 صبح
با سلام خدمت دوستان
من یه مدت دنبال این بودم که اعداد درج شده توسط کاربر (بخصوص در سیستم مالی) همزمان با تایپ؛ 3 رقم، 3 رقم جدا بشه تا کاربر راحتر عدد رو بخونه...
جناب امیری زحمت کشیدن و موضوع رو خیلی راحت حل کردن...
آدرس تاپیک رو برای دسترسی راحتتر سایر دوستان میذارم اینجا: (به نظرم خیلی می تونه پر کاربرد باشه)
http://barnamenevis.org/showthread.php?73277-%D8%AA%D9%81%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%87%D9%85%D8%B2%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D8%A7%D8%B9%D8%AF%D8%A7%D8%AF-%D8%B3%D9%87-%D8%B1%D9%82%D9%85%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%81%D8%B1%D9%85&p=1548614&posted=1#post1548614
موفق باشید
یا علی

abas1388
پنج شنبه 05 مرداد 1391, 20:46 عصر
باسلام
درنمونه ضمیمه ،میتوان تصویری انتخاب وآن را مستقیماًدرجدول درج و ذخیره نمود.
موفق باشید
http://barnamenevis.org/showthread.php?352932-ذخیره-عکس-در-جدول

moj_gha2009
جمعه 06 مرداد 1391, 18:38 عصر
سلام
در برنامه زیر که خودم ساختمش با استفاده از دو دکمه میتونید ترتیب قرار گرفتن رکورد مورد نظر رو به دلخواه تعیین کنید
امیدوارم خوشتون بیاد و ازش ایده بگیرید.
ممنون

سلام جالب بود فقط یه نکته ای که وجود داره اگه بخواین هر جایی موقع اجرای کوئری اخطار دادن رو غیر فعال کنید توی برنامه های مربوط به دکمتون این کد رو وارد کنید:
DoCmd.SetWarnings False
مرسی

naderbahri
چهارشنبه 20 دی 1391, 15:04 عصر
با سلام به دوستان و بزرگواران عزیز از زمانی که عضو این انجمن شدم چیزهای خیلی زیادی یاد گرفتم و این اولین تاپیکی و حتی اولین پستی هست که میزنم و خواستم با قرار دادن این نرم افزار هم ادای دین به این انجمن پر بار کنم و هم بتونیم یه نرم افزار متن باز کامل در مورد صندوق قرض الحسنه داشته باشیم به همین خاطر یه نرم افزار که خودم نوشتم (البته کلی از کداش رو از همین تالار گرفتم) رو قرار میدم تا با همکاری دوستان تکمیلش کنیم البته همین الانم میشه باهاش کار کرد ولی خوب هنوز خیلی جای کار داره.http://www.digiday.ir/20-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%87%D8%A7/114-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%82-%D9%82%D8%B1%D8%B6-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B3%D9%86%D9%87-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2.html

naderbahri
سه شنبه 26 دی 1391, 10:37 صبح
دوستان با سلام
من نرم افزار صندوق قرض الحسنه رو یه مقدار بهینه کردم یعنی ماژولها رو اضافه هاشو حذف کرم و فایل نصبی ازش ساختم که دیگه نیاز به رجیستر نداشته باشه و خلاصه اینکه دیگه آمادست اگه کسی بخواد تکمیلش کنه تا اسمش بره تولیست برنامه نویساش و به عنوان یک نرم افزار متن باز و کامل صندوق قرض الحسنه همه بتونن ازش استفاده کنن 98427
اینم لینک دانلودش
http://www.digiday.ir/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86%D9%87%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D8%AF%DB%8C%D8%AC%DB%8C-%D8%AF%DB%8C/123-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84-%D9%86%D8%B5%D8%A8%DB%8C-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%AF%D9%88%D9%82-%D9%82%D8%B1%D8%B6-%D8%A7%D9%84%D8%AD%D8%B3%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3-%D8%8C%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A8%D8%A7%D8%B2.html

alirezabahrami
پنج شنبه 22 فروردین 1392, 22:25 عصر
Agent ویندوز در اکسس

naderbahri
سه شنبه 27 فروردین 1392, 13:51 عصر
برنامه دفترچه تلفن (http://www.digiday.ir/%D9%85%D9%88%D8%B6%D9%88%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA/2011-11-17-16-33-43/2011-08-15-05-52-35/%D8%A2%D9%81%DB%8C%D8%B3-%D9%88-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C/item/214-%D9%86%D8%B1%D9%85-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D9%81%D8%AA%D8%B1%DA%86%D9%87-%D8%AA%D9%84%D9%81%D9%86-%D8%AA%D8%AD%D8%AA-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86)

alirezabahrami
چهارشنبه 04 اردیبهشت 1392, 21:16 عصر
رفرنس رو ایرور میده؟ تیک کدام رفرنس رو باید بزنم؟
سلام
Microsoft Agent Control2.0 را پیداکن و آن را تیک بزن!
موفق باشید

ariayekta
سه شنبه 11 تیر 1392, 17:36 عصر
امکان تعریف نام کاربری با سطح دسترسی مختلف به تعداد بی نهایت

با عرض ادب و احترام
نمونه بسیار کاربردی رو برا دانلود میذارم که خودم مدتها درگیر پیدا کردن و تهیه اون بوده ام و هزینه هایی هم متحمل شدم
مطمنا افرادی زیادی مثل من هستن

فرم تغیر رمز مختص هر کاربر
مخفی نمودن منوی اکسس به روش جدید
اجاد شورتکات خودکار
ایجاد فایل پشتیبان و بازگردانی آن به دو صورت

نام ادمین :1 رمز :1
نام یوزر :2 رمز : 2

ariayekta
سه شنبه 11 تیر 1392, 17:39 عصر
با عرض سلام و احترام

فکر نمیکنم نسخه اصلی این بصورت رایگان هیج جایی گیرتون بیاد
هزینش یه فاتحه برا امواتم بفرستید

nima00000
پنج شنبه 05 دی 1392, 15:25 عصر
با سلام و خسته نباشيد به خدمت تمام عزيزاني كه اثري از خود در اين تاپيك گذاشتند تاپيك بسيار مفيد و كار راه اندازي است

kuh_nur
دوشنبه 30 دی 1392, 17:22 عصر

با عرض ادب و احترام
نمونه بسیار کاربردی رو برا دانلود میذارم که خودم مدتها درگیر پیدا کردن و تهیه اون بوده ام و هزینه هایی هم متحمل شدم
مطمنا افرادی زیادی مثل من هستن

فرم تغیر رمز مختص هر کاربر
مخفی نمودن منوی اکسس به روش جدید
اجاد شورتکات خودکار
ایجاد فایل پشتیبان و بازگردانی آن به دو صورت

نام ادمین :1 رمز :1
نام یوزر :2 رمز : 2
سلام دوست عزیز میشه بگید چطور باید از کد های این فایل استفاده کرد؟؟؟؟؟

ariayekta
چهارشنبه 02 بهمن 1392, 16:29 عصر
سلام دوست عزیز میشه بگید چطور باید از کد های این فایل استفاده کرد؟؟؟؟؟

سلام
برنامه کد باز هستش و پسوردی نداره
دکمه شیفت رو نگه دارید وارد بشید

kuh_nur
سه شنبه 22 بهمن 1392, 07:31 صبح
سلام
برنامه کد باز هستش و پسوردی نداره
دکمه شیفت رو نگه دارید وارد بشید

با سلام مجدد
دوست عزیز به محض ورود به برنامه محیط اکسس مخفی میشه و دسترسی به دیزاین فرم ها امکان پذیر نیست

edarklove
جمعه 25 بهمن 1392, 10:09 صبح
سلام
برنامه بدون نقص ثبت و محاسبه مرخصی کارکنان (مرخصی روزانه و ساعتی مطابق با آیین نامه وزارت کار)

البته این برنامه با همکاری دوست عزیزم آقاسهراب تهیه شده در سال 1388 و1389 در یک اداره با 625 کارمند تست شده و معایب برطرف شده است به دلیل حجم زیاد ظاهرشو ساده کردم.در گزارشات نام اداره و مسولان را حذف کنید و نام شرکت خود را جایگزین کنید

رمز 1388

سلام....ماشالا به سلیقه و طراحی...افرین

hadirafe
سه شنبه 05 فروردین 1393, 17:29 عصر
پرینت فیش بانکی در سه برگ
امکانات
1- ایجاد فیش بانکی
2-ویرایش فیش بانکی
3- تایید فیش بانکی
4 - تعریف حساب
5 - تعریف عنوان حساب
6- ارسال و دریافت پیغام برای سایر کاربران
7- ارسال فایل به اکسل و اکسس
8- تعیین سطح دسترسی برای کاربران
9- استفاده از ابزار :ماشین حساب ، تقویم و ساعت
10- پشتیبانی و بازیابی از اطلاعات

alirezabahrami
سه شنبه 05 فروردین 1393, 20:45 عصر
پخش فایل های صوتی در اکسس در لینک زیر:

ازمدیریت محترم تالار خواهش می کنم بعلت ایجاد پست جدید ، این پست را حذف نمایند.
نمیدانم چرا آیتم حذف مخفی است.
باتشکر

alirezabahrami
سه شنبه 05 فروردین 1393, 20:53 عصر
در فایل ضمیمه ، نمونه ای تقریباً کامل برای پخش فایلهای صوتی در اکسس قرار داده شده:
یا علی

(http://s5.picofile.com/file/8118007850/AudioPlay.rar.html)

hadirafe
یک شنبه 31 فروردین 1393, 21:30 عصر
ساب فرم - subform
1- نمایش اطلاعات ساب فرم در textbox
2- دکمه ثبت
3- ویرایش
4- حذف
5- ایجاد ردیف جدید

hadirafe
یک شنبه 31 فروردین 1393, 21:52 عصر
انتقال اطلاعات از جدول به جدول دیگربه شرطی که ردیف کد ان برابر با 1 باشد

majid_tiger
دوشنبه 01 اردیبهشت 1393, 12:05 عصر
پرینت فیش بانکی در سه برگ
امکانات
1- ایجاد فیش بانکی
2-ویرایش فیش بانکی
3- تایید فیش بانکی
4 - تعریف حساب
5 - تعریف عنوان حساب
6- ارسال و دریافت پیغام برای سایر کاربران
7- ارسال فایل به اکسل و اکسس
8- تعیین سطح دسترسی برای کاربران
9- استفاده از ابزار :ماشین حساب ، تقویم و ساعت
10- پشتیبانی و بازیابی از اطلاعات

سلام
دوست عزیز لطفا میشه کمک بفرمایید که اگر ویندوز 7/64بیتی بود و اکسس 2013، غیر از افزودن PtrSafe چه تغییراتی در کدها باید اعمال کنم ؟ یطور مثال از مسیر مشخص شده در برنامه فایل ogl.dll پیدا نمی شود یا از AddressOf توسط برنامه خطا گرفته می شود .

sadegh1944
یک شنبه 04 خرداد 1393, 11:18 صبح
فرم ورود؛ فرم تغییر رمز؛ فرم دسترسی کاربران؛ فرم منو (فهرست)

باسلام،
یک نمونه از فرم ورود؛ فرم تغییر رمز؛ فرم دسترسی کاربران و فرم منو که ابتکار شخصی می باشد در زیر آورده شده است
من برای اینکار سه جدول طراحی و سعی کردم تا حدامکان در آن از کد نویسیهای ساده و از طریق کوئری استفاده شود.
میتوانید با ورود با هر یک از نامهای ذیل دسترسیهای کاربران را به آیتمهای منو در منوی اصلی مشاهده کنید
نام کاربری:admin رمز عبور:123
: ali رمز عبور:1
: reza رمز عبور:1

1- tbl_karbar که اطلاعات کاربران شامل نام و رمز عبور از طریق فرم frm_karbar در آن ذخیره میشود
2- tbl_menu که برای ثبت، ویرایش،و اضافه کردن آیتمهای منو از آن استفاده می شود و شما درصورتی که نیاز به یک آیتم جدید داشتید میتوانید با توجه به منوی اصلی به زیر منو اضافه کنید
3- tbl_dastrasi که دسترسیهای هر کاربر به هر یک از آیتمهای منو از طریق فرم frm_karbar در آن ثبت میشود

***نمونه اصلاح شد- لطفا نمونه پست بعدی را بردارید***

ariayekta
دوشنبه 05 خرداد 1393, 21:45 عصر

باسلام،
یک نمونه از فرم ورود؛ فرم تغییر رمز؛ فرم دسترسی کاربران و فرم منو که ابتکار شخصی می باشد در زیر آورده شده است
من برای اینکار سه جدول طراحی و سعی کردم تا حدامکان در آن از کد نویسیهای ساده و از طریق کوئری استفاده شود.
میتوانید با ورود با هر یک از نامهای ذیل دسترسیهای کاربران را به آیتمهای منو در منوی اصلی مشاهده کنید

1- tbl_karbar که اطلاعات کاربران شامل نام و رمز عبور از طریق فرم frm_karbar در آن ذخیره میشود
2- tbl_menu که برای ثبت، ویرایش،و اضافه کردن آیتمهای منو از آن استفاده می شود و شما درصورتی که نیاز به یک آیتم جدید داشتید میتوانید با توجه به منوی اصلی به زیر منو اضافه کنید
3- tbl_dastrasi که دسترسیهای هر کاربر به هر یک از آیتمهای منو از طریق فرم frm_karbar در آن ثبت میشود

با سلام
دوست عزیز بابت برنامه بسیار خوب وکارایی که طراحی فرمودید خیلی خیلی تشکرمیکنم
فقط مشکل در زمان تغییر رمز دارد که اگر برطرف کنید خیلی لطف می کنید

sadegh1944
پنج شنبه 08 خرداد 1393, 10:21 صبح
نمونه اصلاح شد

قله بلند
سه شنبه 20 خرداد 1393, 15:40 عصر
سلام
دوستان من خودم از راهنمایی های این برنامه استفاده بردم. امیدوارم برای شما هم مفید باشه.
وقتی توی textbox دارید تایپ می کنید در حین تایپ، نتایج مشاهده شده در listbox تغییر می کنه.

http://www.opengatesw.net/ms-access-tutorials/Access-Articles/Search-As-You-Type-Access.html

ariayekta
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 03:51 صبح

باسلام،

***نمونه اصلاح شد- لطفا نمونه پست بعدی را بردارید***

سلام و عرض ارادت
دوست عزیز نمونه بسیار کاربردی گذاشتید ( ممنون از شما . بدرد من یکی که خیلی میخوره)

من با اجازتون برای بهینه تر شدن دو مورد بهش اضافه کردم
1- فرم تهیه پشتیبان و بازگردانی آن
2- اضافه شدن ماژول ثبت فعالیت کاربر

منتها یه مشکل پیش اومده که اگه کسی بتونه کمک کنه رفع کنیم این فایل بدرد خیلی از دوستان خواهد خورد:

1- تو قسمت ثبت فعالیت اسم یوزر لاگین کننده رو نمیزنه
و همچنین برای گرفتن پشتیبان اگه میشه یه کاری کرد که در محل اون آدرسی که در پایین همون فرم وجود داره ذخیره بشه خیلی خوبه ( منظورم اینه که هر دفعه اون دیالوگ باکس باز نشه که از آدم محل ذخیره روبپرسه

اگه وقت کردید ممنون میشم یه نگاهی بهش بندازید

--با عرض پوزش لطفا فایل رو از پست بعدی بردارید

ariayekta
پنج شنبه 06 شهریور 1393, 04:18 صبح
خودم روشی پیدا کردم ودارم تکمیلش میکنم بعد لینک جدید رو میذارم

ddavood41
دوشنبه 24 شهریور 1393, 03:46 صبح
اگه کسی تونست باهاش کار کنه به ما هم یاد بده ممنون
موفق باشید

اگه رمز خواست اینه : Meysam&Fatemeh
به حروف کوچیک وبزرگ توجه کنید

laia56
چهارشنبه 21 آبان 1393, 08:40 صبح
با سلام خدمت تمامی اساتید و دوستان
لینک زیر نمونه یک برنامه ساخته شده در اکسس میباشد که بیشتر جهت ایده گرفتن ارسال میکنم البته در برابر پروژه هایی که اساتید این سایت ارائه میکنند حرفی برای گفتن ندارد
http://uploadboy.com/v8a7tui56tee.html

اینهم لینک مستقیم

http://s100.uploadboy.com:8080/d/wfnmbwzrjdfx3pohyyrxrfwqxpdaqnlcrenz56o6ws2tzz4imd qj6ngd/cw_free_eng.zip (http://uploadboy.com/v8a7tui56tee.html)

cacodemon666
چهارشنبه 26 آذر 1393, 20:29 عصر
نمونه اصلاح شد
سلامممنون از زحمتتون روی سیستم ۶۴ بیتی کار نمیکنه؟

saeed1234n
یک شنبه 30 آذر 1393, 01:14 صبح
با سلام و عرض تسلیت به مناسبت شهادت حضرت محمد (ص) و امام حسن مجتبی ( ع )

امروز قصد دارم نرم افزاری که برای فروش آماده کرده بودم رو به رایگان برای شما خوبان قرار بدم بلکه زکات دانشی باشد که آموختم.

126751

یوزرنیم :123
پسورد :123456
کلید شیفت غیر فعال است .

http://goo.gl/YuLtw8

فردان فردان
سه شنبه 30 دی 1393, 15:18 عصر
من یک برنامه نوشتم برای جلوگیری از تقلب در امتحانات تستی که به صورت چهار گزینه ای برگزار می شود.
به این صورت که این برنامه برای هر فرد امتحان دهنده، یک برگه متفاوت چاپ می کند که، ترتیب سؤالات آن با نفر بعدی فرق خواهد داشت.
همچنین ترتیب چهار گزینه جواب هم به هم می خورد.
یعنی هیچ فردی، برگه سوالش چه از نظر خود سوال و چه از نظر گزینه ها، با نفر دیگر یکسان نخواهد بود و امکان رساندن جواب به بغل دستی را خیلی کم خواهد کرد.
امیدوارم استفاده نموده و اشکالات و نظرات خود را گوشزد فرمایید.
موفق باشید

maleki74
پنج شنبه 07 اسفند 1393, 11:43 صبح
سلام دوستان
برنامه ضمیمه نسخه ای خام از برنامه ای کاربردیه که اخیرا برای یکی از واحدهای شرکتمون نوشتم (واحد قالبسازی)،اما میتونه با دیدگاههای مختلف و بسته به نظر خودتون برای مقاصد مختلف دیگه ای هم استفاده بشه برنامه ساده ای هست و میتونید هر تغییراتی که تمایل داشتید توی برنامه بدید.امیدوارم مفید واقع بشه

M_Man_M
پنج شنبه 21 خرداد 1394, 09:15 صبح
با عرض سلام خدمت تمامي دوستان

نمي دونم چقدر با فايل هاي DBF آشنا هستيد ؟
يا اينکه چقدر با فايل هاي DBFي که بايستي براي بيمه يا تأمين اجتماعي ارسال بشه سر و کار داشتيد ؟

يکي از معضلات اينگونه اشخاص ، اينه که : چطور ميشه اين فايل DBFي که ساخته شده رو تست کنيم ؟ البته نه از لحاظ قالب ؛ بلکه از لحاظ محتوا
چون فايل هاي بيمه ، اطلاعاتي با فرمت داس در خود ذخيره دارند

اينجاست که اين ابزار ميتونه براي شما مفيد باشه. يک ابزار بسيار بسيار ساده که با چند تا کليک ، فايل DBF شما درون آن ريخته شده و در نهايت قادر خواهيد بود محتواي فايل خودتون رو مشاهده فرمائيد.
البته توجه داشته باشيد که اين ابزار به هيچ عنوان براي ويرايش اين دسته از فايل ها قابل استفاده نخواهد بود و فقط به عنوان مشاهده ي محتويات ميتونيد با اون کار کنيد.

نکات :
قطعاً آفيس هاي 2003 و 2003 به قبل اين فايل رو پشتيباني نخواهند کرد. :گریه:
قطعاً آفيس هاي 2010 و 2013 اين فايل رو پشتيباني خواهند کرد. :تشویق:
از آفيس 2007 اطلاعاتي ندارم و نميدونم پشتيباني ميکنه يا نه. :متفکر:

يه خواهش هم از مديران داشتم و اونم اينکه نميدونم چکار کنم که اين ابزار رو براحتي بتونند عموم کاربران در اينترنت پيدا کرده و مورد استفاده قرار بدند. من روي اينترنت يه سري جستجوهايي انجام دادم و ديدم که خيلي ها يه همچين ابزاري رو نياز دارند و از طرفي چيز به درد بخوري هم پيدا نکردم. و براي همين اين ابزار رو آماده کردم.
ديگه ريش و قيچي دست شما. :لبخند:

با آرزوي موفقيت براي همگي

سلام مجدد
دوستان فرموده بودند روی آفیس 2007 کار نمیده و اگه امکان داره mdb اون رو هم قرار بدم
منبع یا سورس اون رو قرار میدم ولی من عرض کردم که 2003 قطعا جواب نمیده چون از امکاناتی استفاده شده که در 2003 پشتیبانی نمیشه
برای همین نمیشه mdb ذخیره کرد تا بتوان آنرا با 2003 باز کرد. این امکانات برای 2007 هم صادقه و این ورژن هم نمیتونه از این امکانات پشتیبانی کنه.
پس میشه گفت:
قطعاً آفيس هاي 2007 و 2007 به قبل اين فايل رو پشتيباني نخواهند کرد. :گریه:
آفیس 2016 و احتمال خیلی زیاد 2016 به بعد با شرایطی قابل استفاده هستند

Ali_Fallah
چهارشنبه 03 تیر 1394, 20:51 عصر
نمونه برنامه جهت پیغام های فارسی بجای انگلیسی (http://barnamenevis.org/showthread.php?29868-نمونه-برنامه-جهت-پیغام-های-فارسی-بجای-انگلیسی)

alirezabahrami
یک شنبه 01 شهریور 1394, 11:26 صبح
نرم افزار محاسبه حق کمیسیون بنگاه

mhmood
یک شنبه 15 آذر 1394, 21:34 عصر
سلام دوست عزیز .برنامه وجود نداره میشه یک بررسی کنید

khaveh
دوشنبه 30 آذر 1394, 09:12 صبح
باسلام وخسته نباشید
بنده نیز حدود2سال ونیم قبل با ایده گرفتن از نمونه برنامه های این سایت وبا توجه به موقعیت کاری خودم که در واحد pmیک شرکت کار میکردم شروع به نوشتن برنامه pmکردم که هم اکنون آماده ارائه می باشد،برنامه ای نسبتا جامع وکامل .

pedro56
چهارشنبه 02 تیر 1395, 08:26 صبح
با سلام

دوستان عزیز ،نحوه استفاده از این فایل که در چند تاپیک قبل تر قرار داده شده به چه صورت میباشد ؟ Bimeh DBF Assistance

hamedblue
چهارشنبه 23 تیر 1395, 07:24 صبح
سلام خدمت دوستان و اساتيد (لطفا كمك خيلي حياتيه)
من يه برنامه تو اكسس 2003 نوشته بودم كه چند تا منو داشت.همونطوركه ميدونين تو 2007 به بعد نحوه ساخت منوها تغيير كرده كه اونو تقريبا ميدونم چجوريه ولي مشكل من اينه كه ميخوام يه تغيير كوچيك تو منوهاي اون برنامه م بدم ولي نميدونم كه از كجا و چجوري ميشه به اون منوها كه تو 2003 نوشته بودم دسترسي داشته باشم.ممنون ميشم اگه هر چه سريع تر منو راهنمايي كنيد

javad490
جمعه 25 تیر 1395, 01:41 صبح
برنامه سبک قابل استفاده در مشاورین املاک با امکان راست کلیک و جستجوی سریع روی تمامی فیلدها علاوه بر گزارشات قابل مشاهده روی مانیتور و گزارشات قابل چاپ

mehdi_moghimi
جمعه 08 مرداد 1395, 23:23 عصر
سلام دوستان
یه برنامه نوشته بودم که فکر کردم به درد دوستان هم بخوره.
این برنامه بدرد دوستانی میخوره که کار حسابداری میکنند.
این برنامه میتونه گزارشات فصلی رو در خود دخیره کنه و موقع ارسال گزارش فصلی به دارایی خیلی به حسابدار کمک میکنه. محصوصا وقتی تعداد فاکتورهای رسمی زیاد باشه.
البته برای ران شدن بهتر از اکسس 2003 استفاده کنید

Helpco
یک شنبه 10 مرداد 1395, 07:47 صبح
با عرض سلام خدمت تمامي دوستان

نمي دونم چقدر با فايل هاي DBF آشنا هستيد ؟
يا اينکه چقدر با فايل هاي DBFي که بايستي براي بيمه يا تأمين اجتماعي ارسال بشه سر و کار داشتيد ؟

يکي از معضلات اينگونه اشخاص ، اينه که : چطور ميشه اين فايل DBFي که ساخته شده رو تست کنيم ؟ البته نه از لحاظ قالب ؛ بلکه از لحاظ محتوا
چون فايل هاي بيمه ، اطلاعاتي با فرمت داس در خود ذخيره دارند

اينجاست که اين ابزار ميتونه براي شما مفيد باشه. يک ابزار بسيار بسيار ساده که با چند تا کليک ، فايل DBF شما درون آن ريخته شده و در نهايت قادر خواهيد بود محتواي فايل خودتون رو مشاهده فرمائيد.
البته توجه داشته باشيد که اين ابزار به هيچ عنوان براي ويرايش اين دسته از فايل ها قابل استفاده نخواهد بود و فقط به عنوان مشاهده ي محتويات ميتونيد با اون کار کنيد.

نکات :
قطعاً آفيس هاي 2003 و 2003 به قبل اين فايل رو پشتيباني نخواهند کرد. :گریه:
از آفيس 2007 اطلاعاتي ندارم و نميدونم پشتيباني ميکنه يا نه. :متفکر:

يه خواهش هم از مديران داشتم و اونم اينکه نميدونم چکار کنم که اين ابزار رو براحتي بتونند عموم کاربران در اينترنت پيدا کرده و مورد استفاده قرار بدند. من روي اينترنت يه سري جستجوهايي انجام دادم و ديدم که خيلي ها يه همچين ابزاري رو نياز دارند و از طرفي چيز به درد بخوري هم پيدا نکردم. و براي همين اين ابزار رو آماده کردم.
ديگه ريش و قيچي دست شما. :لبخند:

با آرزوي موفقيت براي همگي

2007 جواب نمیده میشه فرمت تبدیل کنی به 2003 یا 2007 یا mdbبزارید

mehr1344
یک شنبه 10 مرداد 1395, 20:55 عصر
سلام دوستان و اساتید محترم ایا با اکسس میشه ارشیو مالتی مدیا درست کرد

mohsen1393
سه شنبه 26 مرداد 1395, 09:56 صبح
سلام دوستان و اساتید محترم ایا با اکسس میشه ارشیو مالتی مدیا درست کرد

سلام دوست عزیز بله میشه.

hosseinwww
دوشنبه 08 شهریور 1395, 20:10 عصر
سلام
یک نمونه برنامه انبارداری از آقای عطا امینی کابر همین سایت رو دراینجا گذاشتم با اجازه آقای امینی چندتا سوال داشتم اگه از عزیزان کسی میتونه تغییراتو روش انجام بده . رمز برای کاربر عطا امینـﮮ ™ : 7086
دوستانی که از 2007 و بالاتر استفاده می کنند منوهای برنامه در Add-Ins قابل دستیابی می باشد. بازدن کلید f11
1- در تب انبارداری-تعریف کالا دو فیلد (تکست باکس) دیگر اضافه شود یکی عمرانباری(مدت زمان نگهداری در انبار) و دیگری عمر خدمتی(مدت زمانی که یک جنس می تواند کار کند) که این دو فیلد وقتی کالای جدید تعریف می شود توسط کاربر وارد شود.به ماه باشد مثلا عمر انباری یک پیچ 120 ماه و عمر خدمتیش 80 ماه
2- در تب تولید/ورود کالا یک تکس باکس اضافه شود که تاریخ تولید کالا را بتوان وارد کرد (تاریخی که روی جنس نوشته میشود توسط کارخانه)
3- در تب گزارشات یه لیست تنظیم شود که تاریخ انقضا کالا را نشون دهد بدین صورت که تاریخ تولید را به عمر انباری اضافه کند و به صورت شمسی تاریخ انقضا را نشان بدهد.
4- اگر در تب ورود کالا یک جنس به تعداد ده عدد خواستیم وارد کنیم به طوری که این ده جنس ده سریال مختلف دارن اگر بخواهیم ده سریال را وارد کنیم چگونه وارد کنیم باید یک فیلد ساخته شود؟بعد ده تا را چگونه وارد کنیم.
عزیزان هرکسی میتونه تغییراتو انجام بده اصلاح شده رو بزاره تو سایت واسه استفاده همه ، خودم زیاد وارد نیستم لطفا خودتون کاملش کنید
با تشکر از تمامی دوستان
لینک دانلود برنامه اینجا گذاشتم
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=127548&d=1421185291
http://barnamenevis.org/attachment.php?attachmentid=127549&d=1421185303

شاگرد آرام
چهارشنبه 17 آذر 1395, 10:16 صبح
سلام دوستان چند سالیه با اکسس مینویسم چند تا نمونه کار هامو معرفی کردم گفتم شاید تو زمینه یو آی کمک کنه
http://h63.ir/category/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3/

Mehr@ban
چهارشنبه 01 دی 1395, 18:57 عصر
سلام دوستان چند سالیه با اکسس مینویسم چند تا نمونه کار هامو معرفی کردم گفتم شاید تو زمینه یو آی کمک کنه
http://h63.ir/category/%D9%86%D9%85%D9%88%D9%86%D9%87-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%DA%A9%D8%B3%D8%B3/

سلام
نمونه های کامل و کاربردی بود
ولی لینک دانلودی نبود تا بشه از نمونه ها استفاده و از کدها الگو برداری کرد:ناراحت:

ریدر007
شنبه 17 تیر 1396, 02:05 صبح
اینم هرچیزی که از یک فرم در اکسس انتظار دارین.منبع مایکروسافت

هرچیزی که از کوئری در اکسس انتظار دارید:تشویق: منبع مایکروسافت
سلام دوست خوبم
میشه راهنمایی کنید که فایل پیوستی رو چطور میتونم دریافت کنم؟
ممنون میشم

Helpco
یک شنبه 18 تیر 1396, 10:07 صبح

از کجا میشه دانلودشون کرد؟

Aja8812
شنبه 24 تیر 1396, 08:06 صبح
سلام دوستان
خيلي وقت پيش عضو من عضو اين سايت خوب بودم وبر حسب نياز يه برنامه نگهداري تعميرات هم تو اكسس نوشتم كه البته خيلي خوب از آب دراومد. حالا نياز به يه برنامه در خصوص پروژه هاي ساختماني و ساخت و ساز دارم كه يا بايد بنويسمش يا اگر موجود باشه ازش استفاده كنم يا اصلاحش كنم.
ممنون ميشم اگر نمونه اي مشابه داريد كه ميتونه كارمو راحت تر كنه رو بهم معرفي كنيد.
ممنون

نوشیروانی
جمعه 12 آبان 1396, 07:47 صبح
نمونه های ساده ازاکسس

سلام دوستان
این یه نمونه ساده از ساخت و طراحی فاکتوره
اگه دوستان نمونه های بهتری دارن لطف کنن این قرار بدن تابقیه استفاده کنن .
باتشکر

نوشیروانی
جمعه 12 آبان 1396, 07:49 صبح
نقل قول: نمونه های ساده ازاکسس

نمونه ای از ثبت و گزارش گیری کارت خوان های یک فروشگاه
ثبت نام فروشنده :
ثبت ریزکارکردهای باکارت خوان فروشگاه فروشنده :
گزارش گیری

نوشیروانی
جمعه 12 آبان 1396, 09:49 صبح
سلام
این نمونه فایل براری ذخیره اطلاعات از روی ورودی و ذخیره درجدول می باشد
امیدوارم مفید باشد

نوشیروانی
دوشنبه 29 آبان 1396, 20:21 عصر
این نمونه از دفترکل بوده که فکرکنم برای دوستان مفید باشه

نوشیروانی
یک شنبه 10 دی 1396, 09:53 صبح
سلام
اینجا دو نمونه از جستجوی براساس نام و نام خانوادگی است . کارخودم نیست اما یه خورده فرمش را تغییر دادم
امیدوارم بدرد تون بخوره

mahmodi1
دوشنبه 21 اسفند 1396, 08:46 صبح
سلام saeed1234n (http://barnamenevis.org/member.php?214191-saeed1234n)
من نتونستم برنامتون را دانلود کنم .ممنون میشم دوباره لینک دانلودشو بذارین . تشکر

markazeahan
دوشنبه 25 تیر 1397, 16:00 عصر
بسیار عالی

خوب هست این نرم افزارها برای استفاده همگان در بازار قرار بگیره

قیمت میلگرد شاهرود (https://www.markazeahan.com/product-category/%D9%85%DB%8C%D9%84%DA%AF%D8%B1%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%D9%87%D8%B1%D9%88%D8%AF/)

عباس عباس
شنبه 20 بهمن 1397, 11:56 صبح
سلام
اینجا دو نمونه از جستجوی براساس نام و نام خانوادگی است . کارخودم نیست اما یه خورده فرمش را تغییر دادم
امیدوارم بدرد تون بخوره
سلام عالی بود خصوصه جستجو 1

Hatami 60
یک شنبه 08 دی 1398, 15:09 عصر
ممنون عالی بود:قلب::قلب::قلب:

Hatami 60
دوشنبه 23 دی 1398, 12:43 عصر
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
من ی بانک اطلاعتی ساختم واسم یه مشکل تو قسمت ریپورت پیش اومده احتیاج به کمک دارم اگه دوستان بتونن کمک کنن ممنون میشم
فایل میذارم
تو قسمت پرینت mt66 مشکل دارم در قسمت امضا ها تکرار میشه
یوز :reza
پسوردش:123456
رمز فایل :2660
http://8upload.ir/uploads/f624957.rar
برای غیرفعال سازی شیفت:یوزر :hatami پسورد:783501
میخوام پرینت مثل فایل اکسل بشه
ببخشید طولانی شد

hosseinwww
جمعه 12 فروردین 1401, 08:49 صبح
با سلام و خسته نباشید خدمت دوست عزیز
ببخشید فایلتون فکر کنم مشکل داره میشه یه نگاه بهش بندازید دوباره ارسالش کنید ممنون

hosseinwww
جمعه 12 فروردین 1401, 08:51 صبح
سلام

رمز 1388

ببخشید فایلتون فکر کنم مشکل داره میشه یه نگاه بهش بندازید دوباره ارسالش کنید ممنون

hosseinwww
جمعه 12 فروردین 1401, 09:00 صبح
دوستان فایل زیر مربوط به یک برنامه کارگزینی می باشد که توسط یکی از عزیزان در همین سایت گذاشته شده بود اما یه سری اشکالات داره که از دوستانی که میتونن خواهش می کنم که اشکالاتشو رفع کنند.
هنگام باز کردن برنامه یک ارور میده ..بعد در قسمت چاپ مرخصی یه ارور میده (میگه جدول 86 حذف خواهد شد)
رمز فایل هم 1388

dastgerdi
دوشنبه 24 بهمن 1401, 19:13 عصر
سلام ارادتمند

وقت همه دوستان بخیر

برنامه ای در راستای مدیریت شاخص های بیمارستانی نوشتم دوستان می تونند امکانات برنامه رو ببینند و ایده بگیرند.

دانلود نسخه 32 بیتی (https://www.uplooder.net/files/558ceee51c9f54e41043d315766a7304/Management-Indicators32bit.rar.html)

دانلود نسخه 64 بیتی (https://www.uplooder.net/files/e68b046fe97da9334b4416db9c4e4b09/Management-Indicators64bit.rar.html)

کاربری : 1
رمز عبور : 123

تصویری از محیط نرم افزار :

154561

نیازمندی ها :
آفیس 2016 به بالا

نکته : پوشه انتخابی شما جهت مسیر برنامه فارسی نباشد.

موفق باشید

dastgerdi
دوشنبه 24 بهمن 1401, 19:35 عصر

سلام

فایل اصلاح شد.154530

atf1379
جمعه 05 اسفند 1401, 14:38 عصر
سلام

فایل اصلاح شد.154530
سلام
در هنگام نصب برنامه پیغام زیر صادر میشه
ضمناً آفیس نصب شده بروی ویندوز بنده 2016 میباشه

dastgerdi
جمعه 05 اسفند 1401, 15:25 عصر
سلام

لطفاْ فایل زیر رو جایگزین و تست کنید.

دقت کنید که مسیر برنامه در پوشه فارسی نباشد. مسیرها باید انگلیسی باشه.

eb_1345
سه شنبه 09 اسفند 1401, 10:19 صبح
برنامه ای در راستای مدیریت شاخص های بیمارستانی نوشتم دوستان می تونند امکانات برنامه رو ببینند و ایده بگیرند.

سلام جناب آقای دستگردی!
عرض ارادت
یک سوال!
چرا نسبت به امنیت برنامه آنچنان که باید و شاید اهمیتی نداده این؟

dastgerdi
چهارشنبه 10 اسفند 1401, 21:49 عصر
سلام جناب آقای دستگردی!
عرض ارادت
یک سوال!
چرا نسبت به امنیت برنامه آنچنان که باید و شاید اهمیتی نداده این؟

سلام ارادتمند

ممنون از بررسی حضرتعالی

لطفا پیشنهادات خودتون رو برای تکمیل برنامه ارائه بفرمایید.

با سپاس

dada3020
شنبه 17 شهریور 1403, 21:49 عصر
سلام
میخواهم یک کلیدداشته باشم که قبل از پاک کردن یک رکورد ،‌رکورد را در یه جدول دیگه ذخیره کنه بعد رکورد را پاک کنه