PDA

View Full Version : تغییر نام دیتابیس و مشکل لینک با دیتابیس

saeinik
چهارشنبه 19 آبان 1395, 08:43 صبح
با سلام خدمت اساتید گرامی. ما ویندوز مجازی رو سرور داریم و روی این ویندوز برنامه و دیتابیسی داریم که اطلاعاتی روش ثبت شده. الان یه مشکلی داریم که بعد از اینکه نام دیتابیس رو از ادمین به یه نام دیگه عوض کردیم الان متاسفانه برنامه با دیتابیس ارتباط نمیگیره، من قبلا روی ویندوز اصلی اینکارو انجام دادم و مشکلی نبوده اما نمیدونم چرا اینبار این مشکل بوجود اومده. حتی اسم رو باز به ادمین برگردوندم ولی بازم مشکل حل نمیشه.

imanbayat
سه شنبه 05 بهمن 1395, 15:31 عصر
سلام در مورد مشکلتون!

میشه گفت تنها راه حل؛ اگر منظورتون ویندوز VM هست؟ تنها راه حل User باید معرفی کنید مثل EveryOne را باید اضافه کنید و دسترسی را بهش Full Control بدین! با این کار مشکلتون بر طرف شده و ارتباط می گیرند ولی یک ضعف هم دارد! که حفره برای هکرها باز میشود یعنی یک یوزر برایشان درست می کنین با دسترسی کامل و بدون محدودیت ولی اون هم باز راه حل داره برای محدود کردن و...

تنها راه حل ممکن!:متفکر: که در مواقع من میدونم و میگم درست متوجه شده باشم:لبخندساده:

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 18 بهمن 1395, 20:25 عصر
سلام
متوجه مشکلتون نشدم
اگر منظور از تغییر اسم دیتابیس ، واقعا دیتابیس هست که مشکلی نداره
ولی اگر منظور اسم ویندوز هست باید از کدهای Sp_addserver استفاده کنید و نام تعریف شده رو به اسکیوال سرور اضافه کنید که اونو بشناسه
اگر دسترسی Administrator رو تغییر دادین ، میتونید یک لاگین دیگه در ویندوز تعریف کنید و در SQL Server در قسمت Security اونو اضافه کنید . یا اینکه همون لاگینی که تغییر نام دادین رو مجددا در همین قسمتی که عرض کردم اضافه کنیدو دسترسی هاش رو تغیین کنید.