PDA

View Full Version : خواهشا هر کدوم از بزرگواران میدونن پاسخ بدن:

Kasaret1
چهارشنبه 29 دی 1395, 15:41 عصر
سلام خسته نباشید من یه سوالی دارم که مطمئنم سوال خیلیاست،یه کم طولانیه ولی لطفا تا آخر بخونید!!!اول اینکه من میخوام کتاب کمک آموزشی ریاضی،علوم تجربی و فیزیک برای پایه های از ششم تا چهارم دبیرستان تالیف کنم یعنی یه کتاب اندرویدی بنویسم اما هنوز موفق نشدم چون کتاب سازای زیادی از قبیل جو اپ،پازلی و . . .را امتحان کردم و اصلا وقتی از word، فرمول های ریاضی رو کپی پیست میکردم تو اون کتاب سازا،تمام شکل فرمول به هم میریخت.حتی تو بیسیک فور اندروید و navicat و notepad هم امتحان کردم ولی بازم نتونستم.حالا سوال من اینه که سایتایی که فرمول ریاضی میذارن یا کتابای اندرویدی ریاضی،از چه طریقی نوشتن که فرمولا به هم نریخته؟؟؟خواهشا توضیح بدین چون خیلی وقته جواب نگرفتم!!!

SZsXsZS
پنج شنبه 30 دی 1395, 12:59 عصر
جاهای مختلف از روشها و امکانات مختلف استفاده میشه.
مثلا بعضیا عکس میذارن. ولی خود این عکس با چی تولید میشه، معمولا با زبانها و برنامه ها و کتابخانه های خاصی.
مرورگرهای مدرن اکثرا از زبانهای خاص برای پشتیبانی حرفه ای فرمول های ریاضی هم پشتیبانی میکنن.
مثلا اینو ببینید: https://en.wikipedia.org/wiki/MathML
اون سورس کدها رو توی فایرفاکس باز کنید کار میکنه.
البته از زبانها و امکانات دیگری هم استفاده میشه همونطور که گفتم. مثلا یک زمانی درمورد ویکیپدیا فکر کنم جایی نوشته بود که توسط یک کتابخانهء جاوااسکریپت در سمت مرورگر فرمول ها رو میخونه و فرمولهای ریاضی اینها رو نمایش میده (شاید همونجا به شکل عکس درمیاره).
با زبان latex اینا فکر کنم.
مثلا درست یادم باشه توی stackoverflow اینها هم شما میتونید با همین tex یا LaTeX فرمولهای ریاضی رو به شکل حرفه ایش درج کنید.
سایتهایی هم وجود دارن که این کار رو برای شما انجام میدن و بعد کافیه آدرس خاصی رو از اون سایت بعنوان عکس در صفحهء وب خودتون درج کنید که حاوی فرمول مورد نظر شماست (به شکل یک تصویر).