PDA

View Full Version : چگونگی استفاده از کلاس منو در پروژه

IMANAZADI
شنبه 07 اسفند 1395, 13:23 عصر
سلام
دوستان یک کلاس برای ساخت منو از دیتابیس نوشتم حالا نمیدونم چطوری باید از اون استفاده کنم ؟؟؟

توی کنترلر توی هر اکشن بیام و کلاس رو اجرا کنم و نتیجه رو به ویو ارسال کنم ؟؟؟ که این شکل جالبی نداره چون باید کد ساختن کلاس به ازای هر اکشن نوشته بشه

این یک نمونه از اکشن های کنترلر هست تا قبل از این یک فایل استاتیک واسه منو داشتم و توی پوشه template بود اونو استفاده میکردم
الان منوهامو داینامیک بر اساس دیتابیس نوشتم فقط موندم چطوری ازش استفاده کنم

public function add()
{
$query = $this->unit_model->get_unit();

$data['unit'] = $query;

$this->view('templates/header');
$this->view('templates/menu');
$this->view('line/add',$data);
$this->view('templates/footer',['js'=>array('function']);
}

numberone1
شنبه 07 اسفند 1395, 16:12 عصر
کدت اشتباهه برای فرا خوانی view

$this->load->view('line/add',$data);
برای ویو میتوی از تمپلیت انجین های دیگه استفاده کنی که خیلی قویتره و نیازی نیست هربار هدر فوتر تو کنترلر فراخوانی کنی. تو همین فروم بگردی تاپیک هاش هست

IMANAZADI
دوشنبه 09 اسفند 1395, 10:56 صبح
کدت اشتباهه برای فرا خوانی view

$this->load->view('line/add',$data);
برای ویو میتوی از تمپلیت انجین های دیگه استفاده کنی که خیلی قویتره و نیازی نیست هربار هدر فوتر تو کنترلر فراخوانی کنی. تو همین فروم بگردی تاپیک هاش هست

چه اشتباهی ؟؟؟
تمپلت انجین پیشنهادی هست و حتما ملزم به استفاده از اون نیستی و چون اینکه از تمپلت انجین استفاده نشده دلیل به اشتباهی کد باشه

numberone1
سه شنبه 10 اسفند 1395, 14:53 عصر
چه اشتباهی ؟؟؟
تمپلت انجین پیشنهادی هست و حتما ملزم به استفاده از اون نیستی و چون اینکه از تمپلت انجین استفاده نشده دلیل به اشتباهی کد باشه

متوجه منظورم نشدی دوست عزیز
نوشتم کدت اشتباهه زیرش سینتکس درست برای لود view رو نوشتم. سینتکست اشتباهه.
راهنمای فراخوانی view (https://codeigniter.com/userguide3/general/views.html)
قسمت دوم پیشنهاد بود و ربطی به قسمت اول جوابم نداشت. مزیت استفاده از تمپلیت انجین include کردن منو ها و هدر و فوتر تو تمپلیت اصلی هست که مشکل شما رو حل میکنه