PDA

View Full Version : نمایش تصویر ویدئو

dibdab
یک شنبه 20 فروردین 1396, 15:16 عصر
سلام
دوستان کسی میدونه چه طور میشه ویدئو ای که به صورت آنلاین قراره نمایش داده بشه رو مثل تلگرام تصویری از اون رو نمایش بده؟

suraty
سه شنبه 22 فروردین 1396, 17:57 عصر
سلام
دوستان کسی میدونه چه طور میشه ویدئو ای که به صورت آنلاین قراره نمایش داده بشه رو مثل تلگرام تصویری از اون رو نمایش بده؟

سلام، منظورتون Thumbnail است؟

Bitmap bMap = ThumbnailUtils.createVideoThumbnail(selectedPath, MediaStore.Video.Thumbnails.MICRO_KIND);
ImageView img_thumb=(ImageView)findViewById(R.id.img_thumb);
img_thumb.setImageBitmap(bMap);

dibdab
شنبه 26 فروردین 1396, 17:36 عصر
ممنون اگر ویدئو از اینترنت پخش بشه هم این کد رو میشه استفاده کرد !؟
ویدئو به صورت آنلاین پخش میشه

tux-world
یک شنبه 27 فروردین 1396, 10:35 صبح
ممنون اگر ویدئو از اینترنت پخش بشه هم این کد رو میشه استفاده کرد !؟
ویدئو به صورت آنلاین پخش میشه

خیر شما باید اون تصویر رو قبل پخش دریافت کنید و نمایش بدید

Nevercom
یک شنبه 27 فروردین 1396, 12:05 عصر
جدای اینکه امکان دریافت یه تصویر از ویدئو بدون دانلود کامل ویدئو وجود داره یا خیر، اگر من قرار بود این سیستم رو طراحی کنم، به این شکل عمل می کردم:

وقتی ویدئو در سرور آپلود میشد، یکسری پردازش های دیگه هم روش انجام بشه، مثلاً یک فریم خاص رو بعنوان تصویر ویدئو ذخیره کنه. البته برای دانلود سریعتر، ابعاد تصویر رو خیلی کوچک انتخاب می کردم، که هم دانلودش سریعتر بشه، و هم وقتی قرار باشه نمایشش بدم، حالت Blur پیدا می کنه (درست مثل تلگرام)

نام تصویر رو متناسب با نام ویدئو انتخاب می کنم، به شکلی که با اطلاع داشتن از نام ویدئو، نام تصویر رو هم بشه پیدا کرد.

نهایتاً اپ من میدونه که وقتی یک ویدئوی خاص رو باید نمایش بده، تصویر متناظر این ویدئو رو باید از کجا بخونه و به دلیل حجم کم این تصویر خیلی سریع دانلود و نمایش داده میشه.

البته همه ی اینها با فرض این هست که ویدئو ها در خود سیستم آپلود میشن (و امکان پردازش بیشتر رو به ما میدن) و نه اینکه این برنامه هر ویدئویی رو از هرجای اینترنت قراره پخش کنه.

این رو هم ببین: http://stackoverflow.com/a/32689023/1686304