View Full Version : سوال: رمزنگاری
ali-miladian
سه شنبه 26 اردیبهشت 1396, 17:59 عصر
سلام دوستان من می خواهم یک سری اطلاعات که به عنوان کوءری استرینگ هستند را رمز نگاری کنم بعد این آدرس را بدم کاربر
در اکشن متد رمزگشایی صورت گیرد ؟
از کدوم الگوریتم باید استفاده کنم ؟ با توجه به شرایط من از کدام باید استفاده کنم ؟
آیا قابلیت تشخیص رمز ها وجو دارد ؟ کسی می تونه آن ها را رمزگشایی کنه ؟
ممنون
Moien Tajik
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396, 11:46 صبح
شما وقتی یک string رو encode میکنید به این معنی نیست که 100% قابل شناسایی نیست ، برای پاس دادن اطلاعات مهم هم بهتر هستش که از POST استفاده کنید و اطلاعات داخل URL و بصورت Query String نباشن :
http://stackoverflow.com/a/11743162
_behnam_
چهارشنبه 27 اردیبهشت 1396, 21:37 عصر
سلام.
اگه خودتون میتونید الگوریتم کدینگ بنویسید که دیکد کردنش سخت تره در غیر اینصورت اکثر الگوریتم های کدینگ راه دیکد کردنشون هم اومده ، الگوریتمی هم ک نشه دیکد کرد که بدرد شما نمیخوره چون خود شماهم باید دیکد کنید.
شما چندراه رادیرد.
1. استفاده از POST که دوستمون بالاهم اشاره کردن.
2. اگر امکان و شرایط استفاده از POST وجود ندارد شما باید مقادیر رو توی دیتابیس ذخیره کنید و واسه هرکد.م یه شناسه مجزا تعریف کنید و در کوری استرینگ شناسه رو بفرستید. بعد از طریق شناسه به مقداری ک میخواید دسترسی پیدا کنید.
و راههای دیگه ک به نظر من نمیرسه فعلا
ali-miladian
پنج شنبه 28 اردیبهشت 1396, 11:21 صبح
ممنون از پاسخ هاتون . متشکرم آقا بهنام و جناب تاجیک
داستان اینه که من عبارت زیر دارم
(DateTime)-(UserName) -(SalesId)
(2002/10/10)-(Miladi)-(10)
من باید عبارت بالا را رمز نگاری کنم و به عنوان کوئری استرینگ برای یک آدرس در نظر بگیرم . نتیجه رمزنگاری یک رشته می باشد
حالا وقتی کاربر example.com/Home/Index/EncryptedText را درخواست می دهد من باید EncryptedText را دیکد کنم بعد با توجه به SaleId و تاریخ یک فایل دانلود شود ...
حالا اگر کسی بتونه این را دیکد کنه می تونه تاریخ را تغیر بده و همیشه دانلود کنه ...
توی نت سرچ که زدم Aes (https://msdn.microsoft.com/en-us/library/system.security.cryptography.aes(v=vs.110).aspx) امن ترین می باشد ...
ممنون از راهنمای هاتون
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.