PDA

View Full Version : ساخت فایل setup در Advanced Installer

gama_slv
دوشنبه 22 خرداد 1396, 11:31 صبح
برای ساخت setup به خار نبود installshield مجبورم از Advanced Installer استفاده کنم. در پروژه ار telerik و devexpress و Stimulsoft استفاده کردم.دیتابیس هم entityframework.
در Advanced Installer برای dll از کدوم گزینه استفاده کنم. gac یا register یا normal. تا حالا با Advanced Installer کار نکردم. فیلم ها و آموزش ها هم هیچ کدوم کامپونت های پروژه من استفاده نکردن.خود ویژوال استادیو هم برای ساخت فایل نصبی هنوز اشکال داره و فیکس نشده.برای ساخت setup چی کار باید بکنم؟

vb341
دوشنبه 05 تیر 1396, 09:16 صبح
در پروژه از گزینه Copy To local برای Dll های بکار برده شده در پروژه استفاده کنید تا در کنار فایل Exe کپی بشن و بعد همونها رو به ستاپ اضافه کنید

blackrose86
دوشنبه 08 آبان 1396, 11:52 صبح
شما به راحتی میتونید با استفاده از برنامه Advanced Installer یه ست آپ قوی و آسون بسازید. اگه سوالی داشتید میتونید همینجا بپرسید

follower
چهارشنبه 10 آبان 1396, 23:54 عصر
شما به راحتی میتونید با استفاده از برنامه Advanced Installer یه ست آپ قوی و آسون بسازید. اگه سوالی داشتید میتونید همینجا بپرسید

سلام. یه سوال داشتم: من برنامه ای که نوشتم رو با sql server local db توسعه دادم. حالا می خوام برنامه و دیتابیس رو به یه سیستم دیگه فقط برای تست منتقل کنم. نمی خوام فایل نصبی بسازم و فقط می خوام فایل ها رو منتقل کنم و با اجرای فایل Exe برنامه روی اون سیستم کار بکنه. دیتابیس sql server local db هم روی اون سیستم نصبه والبته ویژوال استودیو و یا sql server management studio نصب نیست. آیا این کار ممکنه و اگر بله چه کارهایی باید انجام بشه؟

ممنون.

blackrose86
چهارشنبه 17 آبان 1396, 14:01 عصر
سوال تون برای من کمی نامفهوم هست. چون میگید که نمیخوایید فایل نصبی بسازید ولی بعدش میگید میگید میخواید باجرای exe روی اون سیستم کار کنید؟
اگه منظورتون اینه که برنامه دیباگ شده رو روی یک سیستم دیگه ببرید کافی هست که قبل از دیباگ solution configuration را روی release قرار بدید و از منوی Build گزینه Rebuild را بزنید. حالا به پوشه سورس برنامه برید و پوشه Bin سپس release را بازکنید. در این پوشه شما یه فایل exe دارید که می تونید در کامپیوتر مقصد (به شرط اینکه runtime های مورد نیاز در اون کامپیوتر هم موجود باشه: مثل بانکی که فرمودید) کپی و اجرا بگیرید