PDA

View Full Version : سوال: طراحی سبد خرید فروشگاه با کوکی یا با دیتابیس؟ امنیت یا سرعت ؟

alibahman47
چهارشنبه 24 خرداد 1396, 09:35 صبح
با عرض سلام

یه سوال در مورد طراحی سبد خرید فروشگاه با کوکی یا با دیتابیس دارم :

منظورم از کوکی و دیتابیس محل نگهداری اطلاعات سبد خرید تا نهایی شدن خرید کاربر هست .

اینکه میگن امنیت در پیاده سازی سبد خرید با پایگاه داده خیلی بالاتره به چه دلیله ؟(من هرچه فکر کردم دلیلی برای این استدلال نیافتم)

حتی اگه طرف مثلا با انجام هک و تغییرات با جاوا اسکریپت بتونه مثلا قیمت نهایی یک سبد خرید 1 میلیونی رو به 10 هزار تومان برسونه و خرید رو نهایی کنه در طرف مقابل در سمت پنل مدیرت مقدار پول پرداختی طرف و کالاهایی که سفارش شده مشخص است و میشه تخلف رو فهمید !

در واقع خود بنده کوکی رو خیلی بیشتر ترجیح میدم ولی اگه بدونم امنیت نداره کلا میزارمش کنار !

_behnam_
چهارشنبه 24 خرداد 1396, 10:02 صبح
سلام.
شما نباید قیمت و مشخصات رو توی کوکی ذخیره کنید. فقط باید تعداد محصول و ایدی محصول رو تو کوکی ذخیره کنید. در ین صورت مشکلی نیست. کوکی ها برای کاربرانی هم که ثبت نام نکردن میتونه کاربرد داشته باشه.
در ضمن شما هیچوقت نباید به امید پیگیربی تخلف خیالتون راحت باشه. چرا که ممکنه خیلی از تخلفات رو نتونید پیدا کنید و یا حتی با پیگیری هم به نتیجه ای نرسید.

alibahman47
پنج شنبه 25 خرداد 1396, 09:02 صبح
سلام.
شما نباید قیمت و مشخصات رو توی کوکی ذخیره کنید. فقط باید تعداد محصول و ایدی محصول رو تو کوکی ذخیره کنید. در ین صورت مشکلی نیست. کوکی ها برای کاربرانی هم که ثبت نام نکردن میتونه کاربرد داشته باشه.
در ضمن شما هیچوقت نباید به امید پیگیربی تخلف خیالتون راحت باشه. چرا که ممکنه خیلی از تخلفات رو نتونید پیدا کنید و یا حتی با پیگیری هم به نتیجه ای نرسید.

درود
در مورد Session هم یه باری به سرور تحمیل میشه و من خواستم نهایت آسودگی رو برای سرور فراهم کنم.

همون طور که شما هم اطلاع دارید خیلی از سایت ها(حتی بزرگ)هستند که در زمان ورود تعداد زیاد کاربران و شلوغ شدن سایت سرورشون دچار مشکل میشه و از دسترس خارج مشن .
نمونش دیجی کالا در طرح سه روز یلدای سال قبل بود که با ورود زیاد کاربران دچار مشکل شدیدی شد.یا همین سایت http://learnfiles.com/ (http://learnfiles.com/) که در طرح تخیف نوروزی دچار مشکل شدید شد و غیره که کم نبوده همچین مواردی در بین سایت های ایرانی.

در مورد کوکی من Id محصول رو در نام کوکی که ایجاد میکنم قرار میدم و تعداد محصول رو در مقدار کوکی و بخوبی عمل میکنه , ولی مشکلی که هست اینه که من علاوه بر نگهداری Id محصول و تعداد به نگهداری گارانتی - رنگ و سایز انتخابی هم نیاز دارم .

اگه بخوام از همین روش کوکی استاده کنم بنظرتون برای نگهداری مقادیری انتخابی کاربر از : رنگ و سایز و گارانتی و ... به چه شیوه ای میتوان عمل کرد ؟ ViewBag و TempData که نمیتونن مقادیر رو حفظ کنن! چون کاربر بعد از افزودن یک محصول به سبد خرید ممکنه که بره تو سایت کلی بچرخه و بعد خرید کنه و ViewBag و TempData اصلا کارآمد نیست .
اگه لطف کنید و یک راه حل برای این مورد پیشنهاد بدید که مثل کوکی باری رو به سرور تحمیل نکنه ممنون میشم.
http://s8.picofile.com/file/8297818584/Cookie.jpg

_behnam_
پنج شنبه 25 خرداد 1396, 18:56 عصر
میتونید مشخصات رو ب صورت رشته با یک کاراکتر خاص به هم بچسبونید و بعد توی صفحه سبد با split از هم جدا کنید. یا به صورت json و از این جور کارها.
ولی پیشنهاد میکنم که از بانک استفاده کنید.
چون توی داکیومنت خود ماکروسافت هم واسه Shopping Cart از بانک اطلاعاتی استفاده کرده.