PDA

View Full Version : مدت زمان گزارشگیری

noviniran
سه شنبه 18 مهر 1385, 08:46 صبح
با سلام.

من برنامه ام را در vb6 و بانک access نوشته ام برای گزارشگیری اطلاعات مورد نیاز وبا شرایط خاص رااز جدول اصلی خوانده و در جدول دیگری ریخته و بعد آن جدول را به کریستال ریپورت اتصال میدهم.
مشکل اصلی در زمان گزارشگیری است که برای دو میلیون رکورد مدت یک ساعت طول میکشد که گزارشگیری کند.
لطفا مرا راهنمایی کنید.

hadi2345
سه شنبه 18 مهر 1385, 09:28 صبح
با سلام.

من برنامه ام را در vb6 و بانک access نوشته ام برای گزارشگیری اطلاعات مورد نیاز وبا شرایط خاص رااز جدول اصلی خوانده و در جدول دیگری ریخته و بعد آن جدول را به کریستال ریپورت اتصال میدهم.
مشکل اصلی در زمان گزارشگیری است که برای دو میلیون رکورد مدت یک ساعت طول میکشد که گزارشگیری کند.
لطفا مرا راهنمایی کنید.

2 میلیون رکورد با Access !!!!!! خوب طبیعیه دوست عزیز !! شما حتما باید برای این همه رکورد از SQL Server کمک بگیری و از SP هم استفاده کنی تا سریعتر گزارش بگیری ...

موفق باشید ...

mahak_f
سه شنبه 18 مهر 1385, 10:49 صبح
2 میلیون رکورد با Access !!!!!! خوب طبیعیه دوست عزیز !! شما حتما باید برای این همه رکورد از SQL Server کمک بگیری و از SP هم استفاده کنی تا سریعتر گزارش بگیری ...

موفق باشید ...

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم . با اینکه با SQL Server 2000 بانکهام رو نوشتم اما تا 20 دقیقه هم زمان میبره. در باره SP گفتین. میشه راهنمایی کنین؟

hadi2345
سه شنبه 18 مهر 1385, 11:43 صبح
با سلام مجدد ...

Stored Procedure ها رو میتونین تو خود SQL Server ایجاد کنید و هنگام اجرای برنامه اونا رو فراخوانی کنید .. SP ها چون نیاز به Compile مجدد ندارن به همین خاطر خیلی سریع جواب میدن و سرعت گزارش افزایش پیدا میکنه (در مورد SP ها شما میتونین از بخش SQL Server کمک بگیرین و همچنین از Books Online ! )

موفق باشید ...

hedi
یک شنبه 28 مرداد 1386, 20:04 عصر
می توانی کمی راهنمایی کنی؟

hedi
یک شنبه 28 مرداد 1386, 20:05 عصر
خودم فهمیدم