View Full Version : اچرای فایل jar در ویندوز
Mohammad1980
پنج شنبه 30 شهریور 1396, 19:29 عصر
سلام دوستان
من میخوام برنامه ای که نوشتم رو به جار تبدیل کنم و توی ویندوز بتونم بازش کنم . از طریق eclipse که باهاش کار می کنم export جار میگیرم . اما وقتی روی فایل کلیک می کنم یه پیام خیلی سریع ظاهر میشه و بسته میشه که عکس که گرفتم دیدم نوشته نمیتونه فایل main اصلی رو پیدا یا باز کنه . در صورتی که فایل درسته و همه چیز درست نوشته شده . کسی نظری داره ؟ آیا موقع اگسپورت کردن باید کار خاصی انجام بدهم در ایکلیپس؟
vahid-p
جمعه 31 شهریور 1396, 13:44 عصر
بهتره برای اجرای آزمایشی از طریق cmd برنامتون رو با عبارت زیر اجرا کنید:
java -jar yourapp.jar
بعد اینکه برنامتون رو به صورت Runnable jar file خروجی میگیرید یا Jar file؟ چون ممکنه jar file برای ایجاد یک کتابخانه باشه و نیاز به main class نداشته باشه.
Mohammad1980
جمعه 31 شهریور 1396, 16:52 عصر
بهتره برای اجرای آزمایشی از طریق cmd برنامتون رو با عبارت زیر اجرا کنید:
java -jar yourapp.jar
بعد اینکه برنامتون رو به صورت Runnable jar file خروجی میگیرید یا Jar file؟ چون ممکنه jar file برای ایجاد یک کتابخانه باشه و نیاز به main class نداشته باشه.
راستش با jar faile . البته گفتم شاید مشکلی با ide باشه اومدم با net beans . اما هنوز مشکل رو دارم . برنامه ای که می نویسم تو خود ide چه ایکلیپس و چه نت بینز به درستی اجرا میشه . خوده فایلهای جاوا هم بعد از کامپایل کردن از طریق cmd به درستی اجرا میشن با دستور java . اما وقتی برنامه رو کلین اند بیلد می کنم یا توی ایکلپیس خروجی جار میگیرم فایل jar همین ارور رو میده .
شاید مشکل از classpath باشه . نمی دونم . چون درست ازش سر در نیاوردم . میشه بفرمایید من توی classpath چه مسیری رو باید وارد کنم ؟
من پروژه هام رو در آدرس زیر ذخیره می کنم .
h:\java\training
خود jdk هم در آدرس زیر نصب کردم .
d:\java
vahid-p
شنبه 01 مهر 1396, 13:18 عصر
همونطور که گفتم jar file ممکنه این مشکل رو داشته باشه. با Runnable Jar File خروجی بگیرید
mostafa3dmax
شنبه 20 آبان 1396, 14:58 عصر
سلام دوستان
من میخوام برنامه ای که نوشتم رو به جار تبدیل کنم و توی ویندوز بتونم بازش کنم . از طریق eclipse که باهاش کار می کنم export جار میگیرم . اما وقتی روی فایل کلیک می کنم یه پیام خیلی سریع ظاهر میشه و بسته میشه که عکس که گرفتم دیدم نوشته نمیتونه فایل main اصلی رو پیدا یا باز کنه . در صورتی که فایل درسته و همه چیز درست نوشته شده . کسی نظری داره ؟ آیا موقع اگسپورت کردن باید کار خاصی انجام بدهم در ایکلیپس؟
قبل از اکسپورت کردن در ایکلیپس یا بیلد کردن تو نت بینز اول روی پروژه برنامه توی ide راست کلیک کن بعد گزینه پروپرتیز رو بزن بعد از قسمت run جلوی main class دکمه brows رو بزن و کلاس اصلی برنامه یا همون کلاس main رو که قراره اولین کلاس اجراییت باشه رو انتخاب کن بعد پروژت رو اکسپورت یا بیلد کن باید با این کار درست کار کنه
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.