View Full Version : 2 در خواست آموزش ویدیو
capitan_nemesis
یک شنبه 02 مهر 1396, 16:43 عصر
با سلام
من آموزش تصویری می خوام
1- سرچ از پایگاه داده :
من ذخیره کردم روی پایگاه داده میخوام حالا هر چی ذخیره کردم بتونم سرچ کنم اینو بلد نیستم با sqlitedatabase
2- خوندن از روی sd cart :
یه دکمه هست میخوام وارد گالریم بشه و عکسی رو انتخاب کنه بره imageView نشان داده بشه
ممنون میشم آموزش ویدیو میخوام
capitan_nemesis
دوشنبه 03 مهر 1396, 17:38 عصر
ممنون بابت جواب
mz6488
سه شنبه 04 مهر 1396, 12:25 عصر
دوست گرامی.اینجا فروم حل مشکلاته.کسی نمیاد آموزش سفارشی درسته کنه مگر اینکه طرف فرصتش رو داشته باشه و بدون هیچ منفعتی تجربیاتش رو در قالب آموزش واس عموم بذاره
شما اگه مشکلی دارید اون کدهایی که تونستید بنویسد و مشکلی تو کد هست رو بذارید تا دوستان راهنمایی کنن
capitan_nemesis
سه شنبه 04 مهر 1396, 13:39 عصر
من نگفتم آموزش درست کنه
از آموزش هایی که هست اونی که خوب توضیح داده لینکش رو میخوام
همین کار سختی هم نیست فقط لینک میخوام
لینکی که تو سایت هست از اول آپلود شده
اگه کدش رو میدونستم که اینجا نمیومدم خودم مینوشتمش ولی خوب مشکل اینه همونو نمیدونم چکار باید بکنم
مخصوصا سرچ تو پایگاه داده
hharddy
سه شنبه 04 مهر 1396, 14:48 عصر
برای جستجو دیتابیس باید کوئری مربوط و بنوسیدی اگر با کوئری نویسی اشنایی دارید که هیچ فقط کوئری سرچ و جستجو کنید اگر نه از اول مباحث دیتابیس داخل اندروید و بخونید
مطلب اموزشی تا دلت بخواد زیاده منتهی خودت باید ببینی با زبون و طرز بیان کدوم اموزش راحت تر هستی با همون یاد بگیر.
capitan_nemesis
سه شنبه 04 مهر 1396, 17:29 عصر
پایگاه داده بلدم فقط سرچ رو نمیدونم چکار کنم یه آموزش گرفتم از youtube ببینم چکار کنم امیدوارم با helper نباشه
insert شده فقط سرچ رو موندم
امیدوارم sqlitedatabase باشه دومی سوال مال من نیست مال یکی از دوتان هستش ولی خودمم بدم نمیاد یاد بگیرم
capitan_nemesis
دوشنبه 10 مهر 1396, 22:38 عصر
باور کنید رفتم کلاس سرچ رو نگفته استاده بهمون چکار کنم مجتمع فنی اینجوریه
روی sqlitedatabase میخوام سرچ رو
Nevercom
چهارشنبه 12 مهر 1396, 17:05 عصر
کلاس SqliteDatabase متدی داره بنام query، که در این متد همه ی شرط های لازم رو تعیین میکنید و هرچیزی بر اساس اون شرط ها پیدا شد، بر میگردونه.
اگر با دستورات SQL آشنا نیستید، منابع بیشماری که در این زمینه هست رو بخونید (شما بخش SELECT و WHERE رو نیاز دارید بخونید)
برنامهی Sqlite Database Browser ابزاری برای مدیریت دیتابیس هست، اما بخشی داره بنام Logs که هرکاری برنامه می کنه رو بصورت SQL نشون میده، این خیلی کمک میکنه که دستورات SQL رو بهتر درک کنید.
capitan_nemesis
شنبه 15 مهر 1396, 13:15 عصر
بلدم میدونم select چیه من sql server خوندم با این که کاری ازش نگرفتم سر همون متن بسته بودنش
این برنامه رو دارم با اینکه یه کمیش رو مشکل دارم
اینکه عکس چطوری روی blob ذخیره کنم و فقط توی اندروید استودیو نشون بدم همین دیگه بقیش مشکل نیست
کوئری پایگاه هم دارم تمرین میکنم روش دنبال نرم افزار های بالاتر هستم البته متن بار البته همینم خوبه
فقط نمیدونم کد جاوا سرچ چیه
یکی به من sugar orm شو داده مه از این کلاس اصلا خوشم نمیاد
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.