PDA

View Full Version : بازکردن یک فایل توسط دلفی



حرفه ای
شنبه 29 مهر 1385, 18:58 عصر
می خواهم فایلهای مختلف با پسوند های مختلف را توسط دلفی باز کنم به عنوان مثال یک فایل excel ، یک فایل Autocad ، یک فایل فیلم و یا یک فایل rar
1- نمی خواهم از winexec استفاده کنم چون فقط فایلهای exe را باز می کنه
2- نمی خواهم از ole استفاده کنم چون محدودیت داره
مچکرم :چشمک:

fotondiamond
شنبه 29 مهر 1385, 19:33 عصر
اگه منظورت باز کردن و نمایش فایل با پسوندهای مختلفه، باید بدونی که برای بازکردن هر پسوندی یک کامپوننت مخصوص به اون هست مثلا برای باز کردن فایل های اکسل یا آکروبات یک سری کامپوننت هست که میتونی ازشون استفاده کنی.

اگه می خواهی به بیت و بایت فایل دسترسی داشته باشی میتونی یک متغیر از نوع فایل تعریف کنی و ازش استفاده کنی.

dkhatibi
شنبه 29 مهر 1385, 19:39 عصر
ShellExeCut فقط فایلهای با پسوند EXE را باز نمی کنه .هر نوع فایلی را می تونی باش باز کنی به شرط آنکه برنمه ی مورد نظر نصب شده باشد. مثلا اگر WINRAR را نصب کرده باشی می تونی باهاش فایلهای RAR را باز کنی, تازه در غیر اینصورت پنجره ی Open With به نمایش در می آید.

lajevardi
شنبه 29 مهر 1385, 21:24 عصر
من از ()ShellExecute استفاده میکنم, فایل رو با برنامهء defaultش باز میکنه. برای مثال برای باز کردن فایل xls. باید Excel نصب باشه, وگرنه پنجره ...Open with باز میشه.


http://delphi.about.com/od/windowsshellapi/a/executeprogram.htm

neda_barnamenevis
سه شنبه 17 بهمن 1385, 15:31 عصر
برای اطلاع بقیه من این کار را انجام دادم و به راحتی جواب داد.


WinExec('D:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\AcroRd32.exe C:\mesal\210.pdf' ,SW_SHOW);