View Full Version : تغییر فرمت زیر فرمها
انگوران
شنبه 20 آبان 1385, 13:23 عصر
دوستان سلام - برای تغییر فرمت فرم از نوار ابزار formatting یا منوی format گزینه auto format را انتخاب می کنیم برای تغییر فرمت زیر فرم چگونه باید عمل کنیم.
samaneh_h
یک شنبه 21 آبان 1385, 07:58 صبح
ساب فرم رو جدا باز کن Autoformat کن و ذخیره کن.وقتی فرم اصلی رو باز کنی تغییر رو میبینی
mansori
یک شنبه 21 آبان 1385, 16:06 عصر
برای سابفرمی که default view اون datasheet هست چکارباید کرد؟
انگوران
دوشنبه 22 آبان 1385, 06:30 صبح
اگه منظورت تغییر فونت ، رنگ و ... باشه :
تو نمای datasheet زمانی که یکی از فیلدهای زیر فرم رو انتخاب کنین نوار ابزار formatting(datasheet) مربوط به زیر فرم فعال می شه( در غیر اینصورت روی نوار منو راست کلیک کرده و تیک مربوطه را بذارین ) و از آونجا می تونید فونت و رنگهای دلخواه رو انتخاب کنین.
mansori
سه شنبه 23 آبان 1385, 15:37 عصر
باتشکرمنظورم تغییر فرمت ساب فرم هست یعنی میخوام بدونم که فرمت ساب فرم هم در حالت datasheet مثل فرم قابل تغییر هست؟ که متوجه شدم ظاهراً بدلیل datasheet بودن دفالت این نوع ساب فرم تغییر نمیکنه
samaneh_h
چهارشنبه 24 آبان 1385, 08:49 صبح
منظورتون از فرمت datasheet ساب فرم چیه.چرا تغییر نکنه؟
mansori
چهارشنبه 24 آبان 1385, 10:33 صبح
توی سابفرم (یا حتی فرم) اگه default view = datasheet باشه تغییرات Autoformat رو نمیپذیره من به این نتیجه رسیدم که احتمالاً بخاطر حالت sheet بودن نوع فرمه اگه شما خواستید ببینید توی پروپرتی فرم و از تب format>default view = datasheet رو انتخاب کنید ولی اگه بقیه حالتهای ویو رو اتنخاب کنین Autoformat میشه.
samaneh_h
چهارشنبه 24 آبان 1385, 11:45 صبح
آخه دوست عزیز چطور میشه شما برای فرم دیتا شیتی بک گراند بذارید.شاید از auto format برای کار خاص دیگه ای مسخواید استفاده کنید.فرم دیتا شیت هم در حالت دیزاین به صورت یک سینگل فرم هست که autoformat رو میپذیره
mansori
چهارشنبه 24 آبان 1385, 13:51 عصر
نه فقط همین تغییر حالت بک گراند مد نظر بود منتها تصورم این بود که توی فرمت فرم شیت اکسس هم شاید مثل شیت اکسل بشه با Autoformat یا روش دیگه ای اونو تغییرداد که با توضیحات پستهای 2 و 4 متوجه شدم که فرمی که datasheet هست رو نمیشه تغییر داد. از راهنماییتون متشکرم
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.