View Full Version : انتخاب بین jsp , php
diosa000
شنبه 20 آبان 1385, 19:19 عصر
من برای یادگیری زبان سمت سرور چون جاوا کار کردم Jspرو انتخاب کردم
اما مدتی میشه که بین انتخاب jspو php دچار تردید شدم علتش هم ناشناخته بودن jspو کم کاربرد بودنش توی ایرانه... اما از اونجایی که خیلی از شرکتها دارن به سمت جاوا میرن و آینده اون رو توی ایران خوب میبینن –و باز از اون جایی که افراد خبره و با تجربه php کم نیستن و نمیدونم شانسی برای تازه کارها هست یا نه؟!!!
اگه ممکنه منو راهنمایی کنید ....ممنونم
rezaTavak
شنبه 20 آبان 1385, 23:59 عصر
این مهمه که شما با کدام راحتتر باشید یعنی قدرت شما در کدام بیشتر است؟
اما jsp سخت تر و قوی تر است.
diosa000
یک شنبه 21 آبان 1385, 10:18 صبح
من جاوا و قابلیتهاشو رو خیلی دوست دارم . اما نگرانم که در آینده نتونم در این زمینه
کار کنم یعنی در شرکتها ی کمی jspکار میکنن ... میشه لطف کنید و در این زمینه منو راهنمایی کنید!
azizi-ra
یک شنبه 21 آبان 1385, 13:10 عصر
دوست عزیز
این مطلب که شرکتهای کمی هستند که از تکنولوژی j2ee استفاده میکنند کمی درست است ولی اگر دقت کنی میبینی که اکثر web application های مهم توسط این تکنولوژی پیاده شده است و دلیل این امر هم با یک مثال ساده قابل شرح است. هیچ فردی با کامیون مسافر کشی نمیکنه :قهقهه:
این یک شوخی ساده ولی پر معنی بود. :لبخند:
j2ee یک ساختار پیچیده و محکم و قابل اطمینان هست به همین دلیل پیاده سازی یک web application در آن وقت گیر و هزینه بر است . در واقع شما با پرداخت این هزینه بیشتر ، امکانات بیشتری بدست می آورید، که برای پروژه های کوچک و ساده که زیاد هم هستند خیلی اقتصادی نیست. :متفکر:
نگران بازار کار هم نباش ، همیشه برای متخصص ها کار هست. :چشمک:
persianshadow
یک شنبه 21 آبان 1385, 14:10 عصر
وقتی جاوا کار ها کم هستن یعنی خیلی راحت تر کار پیدا می کنی با حقوق قابل توجه.
چون بسیاری از پروژه های دولتی باید بر بستر JEE پیاده سازی بشه.
ولی php هم زبان خوبی هست. ولی باید در نظر داشته باشی که وقتی با JSP کار کنی .
می تونی با بقیه تکنولوژی های JEE هم کار کنی و این چیزی بالاتر از یک کدنویسی ساده
هست.
diosa000
یک شنبه 21 آبان 1385, 17:03 عصر
خیلی از راهنماییهاتون ممنونم ... یعنی اگر من جاوا بلد باشم- و از اینکه j2ee مشکلتره و کندتر میشه توش جلو رفت هم ترسی نداشته باشم -و در عین حال هیچ تجربه کاری هم در این زمینه نداشته باشم و- خیلی هم نگران آینده کاریم باشم ,,,, شما باز هم jspرو به من توصیه میکنید؟؟؟؟
خیلی ممنون میشم اگه بیشتر راهنماییم کنید!!:تشویق:
persianshadow
یک شنبه 21 آبان 1385, 17:34 عصر
خب اگه واقعیت رو بخوای باز هم می گم JSP . ولی بهتره همواره چند تا زبان رو کار کرده باشی.
یکی رو به عنوان زبان اصلی و چند تا رو در حد آشنایی و پیاده سازی های مختصر.
php رو می تونی خیلی سریع یاد بگیری و دامنه دار هم نیست. چون تکنولوژی وابسته نداره.
بعدش jsp رو می تونی به صورت دامنه دار مطالعه کنی . چون در کنارش JEE هم هست.
در کل هیچ وقت نگران آینده نباش. همه چیز در قبال سه چیز به دست میاد : صبر ، تلاش و اعتماد
به نفس.
سبز و پیروز باشی ...........
amir222
یک شنبه 05 آذر 1385, 11:30 صبح
به نظر من PHP چون :
هم سریعتره .
هم سبک تره .
هم پر استفاده تره .
هم کوچکتره .
هم دارای منابع اطلاعاتی بیشتری هست .
به سبک خود جاوا شی گرایی رو ساپورت میکنه! .
اکثر توسعه های آن در زبان C نوشته شده اند(بیشتر از 160 توسعه مختلف!) .
هر کاری که بخوای انجام بدی قبلا انجام شده! .
اوپن سورسه (دیگه باید گفت جاوا هم اپن سورسه :-) ) .
تکنولوژِی وابسته نداره (پس سریعتر یاد گرفته میشه) .
به شدت از طرف IBM و Intel و Oracle پشتیبانی و اسپانسر میشه .
قدرتمند ترین زبان از نظر هم خوانی با آپاچی وب سرور هستش .
در دنیای "دنیای متن باز, مخصوصا دنیای GNU/Linux " بسیار معروف هستش .
به طرز مناسبی میتونه با جاوا و دات نت ارتباط برقرار کنه.
هاست های کم قیمت تری براش پیدا میشه.
مخصوص وب ساخته شده .
به صورت درونی از خیلی از دیتابیس ها پشتیبانی میکنه .
برنامه های کوچک رو خیلی سریع, و پروژه های بزرگ رو خیلی عالی پیاده سازی میکنه .
اگه بد بود یاهو از اون به عنوان زبان اصلی خودش استفاده نمیکرد.(نگو که یاهو پروژه خیلی کوچیکیه!!!) .
دنیا داره به طرف اوپن سورس پیش میره (اطراف خودت رو یه نیگاه بنداز) .
فریم ورک های مختلفی براش ساخته شده .
کاربران خیلی حرفه ای PHP توی ایران اونقدر ها هم زیاد نیستند. اکثر اون ها تابع برنامه های تابع گرای PHP چهار هستن و زیاد به مفهوم برنامه نویسی آنطور که در جاوا رایج هست توجه نمیکنند. پس از این نظر زیاد نگران نباش .
**یونیکد رو به صورت """درونی""" ساپورت نمیکه(در نسخه ششم خواهد کرد)**
**از مولتی تریدینگ پشتیبانی نمیکنه(در این مورد هنوز هیچی معلوم نیست)**
**سطح Namespace رو نداره(در مورد بودن اون در نسخه ششم درگیر بحث هستند)**
==================================================
در آخر هم بهت توصیه میکنم زیاد طرف ورژن چهارم این زبان نری چون ساختار مناسبی به عنوان یه زبان خیلی خوب نداره. اگه میخوای یاد بگیری از ورژن پنجم اون شروع کن. در ضمن از این کتاب های فارسی هم استفاده نکن, چه برای یادگیری PHP چه برای یادگیری QBasic !
تمام این گفته ها دلیل بر ناکارا بودن جاوا نیست. مسلمه که جاوا اونقدر میخه خودش رو محکم فرو کرده که نشه با این حرف ها خیلی راحت درش آورد. مخصوصا بعد از اوپن سورس شدنش که دیگه به یه قدرت خیلی بزرگ در صنعت نرم افزار تبدیل میشه. تازه خیلی هم خوبه که در کنار جاوا PHP رو هم یاد بگیری!
*** (چرا اعضای این سایت اینقدر طرف محصولات بی پایه و اساس ماکروسافت رو میگیرند در حالی که اکثر اون اعضا جز حرفه ای ها هستند, آیا ارتش بزرگی از هکر های برتر دنیا که پشت نرم افزارهای آزاد قرار دارند را نمیبینند, یا شاید, جسارتا اون ها رو در حد و اندازه های خودشون به حساب نمی آرن؟
هر جای این سایت رو نیگاه کنی تبلیغی از محصولات ماکروسافت رو میبینی در حالی که این سایت با این همه شهرت میتونه جایگاه مناسبی برای ترویج فرهنگ GNU باشه! دلیل اصلی این که من در این سایت زیاد نظر نمیدم بیشتر به خاطر همین استراتژی هستش. به هر حال نظر هر کسی برای خودش محترمه و شاید اعضای این سایت زیاد از نرم افزارهای آزاد خوششون نمیاد و شاید هم هنوز یکی از مجوز های مزخرف ماکروسافت رو مطالعه نکردند تا یکمی به خودشون بیان, ببینم تا به حال مجوز ویندوز اکس پی رو خوندید تا یه کم بخندید!)***
azizi-ra
یک شنبه 05 آذر 1385, 13:02 عصر
جناب آقای amir222 من کاملا با نظر شما از نظر مخالفت با تکنولوژی های ماکروسافتی موافقم اما در مورد PHP ...
ماکروسافت یعنی انحصار، یعنی محدودیت ، یعنی هرچی گفت بگی چشم ، یعنی پول رو رد کن بیاد
در مورد امکاناتی که برای PHP گفتی اکثر آنها را جاوا داره بعلاوه یک سری امکانات بیشتر که در یک پست (http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?p=281042) من کامل در مورد آن صحبت کرده ام ولی مقایسه این دو تکنولوژی بسته به کاربردی که از آن در نظر دارید متفاوت است.
m_n200516
یک شنبه 05 آذر 1385, 13:28 عصر
ممنون از راهنمایی شما امیدواریم ما هم روزی php یاد بگیریم
amir222
یک شنبه 05 آذر 1385, 22:19 عصر
من هم که گفتم جاوا قدرت بالایی داره. مقایسه بین این دو تا مثل مقایسه سیب با گلابی هست. هر کسی ار یه طعمی خوشش میاد. منم از طعم PHP خوشم می اومد و نظرم رو گفتم تا افراد بتونن از دیدگاه من هم به قضیه نگاه کنند.
javaphantom
سه شنبه 14 آذر 1385, 11:23 صبح
خوب دوست غزیز بیایم علمی بحث کنیم.
php باید با syntaxt های C++ ;کار کنی
JSP اگر جاوا بلد باشی همش با synatax های جاوا کار می کنی خوب خوبه دیگه کسی جاوا بلده نمی خواد بره یک زبون دیگه یاد بگیره.
یکی از قابلیتهای خوب jsp اینکه می تونی از tagهای استاندار استفاده کنی یا حتی خودت کتابخانه ای از tag ها ایجاد کنی.
php یک ساختار interpeter داره برای پروژهای کوچک سریع عمل می کنه
jsp یک ساختار interperter و compiling داره یعنی برای اولین بار خط به خط می خونه بعد از طریق web container شما یک کلاس فایل برای خودش ایجاد می کنه که در دفعات بعد از فایل کامپایل شده شما استفاده می کنه.
در jsp شما این قابلیت را دارید که به سادگی از tag ها html استفاده کنید.
مهمترین قسمت بحث pooling connection ها هست که در پرژه های بزرگ و در قسمت framework ها هستند قابلیت java jsp ejb servlet ووو خودشونو نشون میدن
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.