PDA

View Full Version : سوال: افزونه پلاگین OCX یا هر برنامه کمکی جهت طراحی گرید GRID در فرم اکسس چیست ؟

narpco
یک شنبه 09 شهریور 1399, 10:57 صبح
سلام عرض ادی حضور شما استاید محترم
در محیط اکسس برای طراحی گرید های DATAGRID حرفه ای از چه نوع فایلی استفاده میشود و چگونه میتوان انرا تهیه کرد و نحوه نصب و راه اندازی و استفاده ان چگونه است
البته موضوع مهم این است که این فایل در فایل اکسس تولیدی بارگزاری شود و نیاز به رجستر شدن و اضافه شدن توسط کاربر نباشد
دوستانی که تجربه دارن در این مضوع ممنون میشم تجربیاتشون رو با ما درمیان بگذارند ..بسیار سپاسگزارم ....

منظورم تهیه فرم تقریبا به این شکل هست
http://s11.picofile.com/file/8407151550/DATAGRID.jpg

توضیح برای اکسس 2013 به بالا <<<<<<<<<<<<<<

mohammadsaleh
دوشنبه 10 شهریور 1399, 13:36 عصر
کامپوننت lisbox اکسس و listview ویندوز لازم به رجیستر کردن نمی باشد اما سایر لیست ویو ها یا دیتاگرید ها مثل datagridview و filxgrid و مشابه آن باید رجیستر شود. ممکن است مواردی هم باشد که رجیستر نخواهد که من اطلاع ندارم

narpco
دوشنبه 10 شهریور 1399, 20:30 عصر
کامپوننت lisbox اکسس و listview ویندوز لازم به رجیستر کردن نمی باشد اما سایر لیست ویو ها یا دیتاگرید ها مثل datagridview و filxgrid و مشابه آن باید رجیستر شود. ممکن است مواردی هم باشد که رجیستر نخواهد که من اطلاع ندارم

سلام ممنون از پاسخ شما
از کجا تهیه کنیم لینکی دارید یا داخل کتابخانه خود اکسس هست ؟

mohammadsaleh
دوشنبه 10 شهریور 1399, 21:11 عصر
سلام
Microsoft listview control version 6 در اکتیوایکس کنترل های اکسس دیده میشه و میتونی از اونجا به فرمت وارد کنی. لیست باکس هم که جزو کنترل های خود اکسس هست

دو نمونه برات پیوست کردم. باید دقیق کدها را نگاه کنی و از اونها الگو بگیری

narpco
دوشنبه 10 شهریور 1399, 23:49 عصر
ممنون بزرگوار زحمت کشیدین