PDA

View Full Version : کارگاه لینوکس...

oxygenws
دوشنبه 20 آذر 1385, 10:00 صبح
نظرتون در مورد یک کارگاه لینوکس چیه؟؟

کارگاهی که در یک زمان خاص، در یک سالن نسبتا بزرگ، با دسترسی اینترنت برگزار بشه و هر کس با نصب و کارکرد لینوکس داخل سیستمش مشکلی داره، سیستمش رو بیاره و اونجا عده ای که شاید اندکی بیشتر بلدند& مشکلش رو برطرف کنند (یا حداقل سعی کنند این اتفاق بیافته!!)

این جلسات مسلما فقط برای رفع اشکالات کاربران لینوکس در مورد این نرم افزار برگزار خواهد شد.

موارد مورد نیاز برای این برنامه:
0- روز و ساعت مناسب (مناسب برای تمام اقشار و تمام شهر ها)
1- مکان مناسب.
2- دسترسی اینترنت نسبتا پر سرعت.
3- تعدادی انسان نسبتا آشنا به لینوکس.

باز هم تاکید می کنم، این افراد با فلسفه بازمتن گرد هم می آیند و هیچ مبنای مادی ای وارد نخواهد شد و هدف، نزدیکی انسان ها و بهبود روابط اجتماعی، در حیطه نرم افزار می باشد.

لطفا در صورتی که در هر زمینه ای می تونستید کمک کنید، در رای گیری بالا شرکت کنید. بنده متعاقبا با شما تماس می گیرم. مسلما از همکاران قدردانی، حداقل معنوی، صورت می پذیرد، ممنون.

zfarhad2000
دوشنبه 20 آذر 1385, 22:21 عصر
فکر خوبیه امیدجان. فقط امیدوارم با برنامه ریزی کامل باشه تا مثله install fest تهران نشه که واقعا یه فاجعه محسوب میشد چون همه چیزی بود جز اون چیزی که باید باشه....

ضمنا چطور جایی می تونه باشه که برای همه شهرها مناسب باشه؟؟

oxygenws
دوشنبه 20 آذر 1385, 22:37 عصر
ضمنا چطور جایی می تونه باشه که برای همه شهرها مناسب باشه؟؟
جای مناسبش که با توجه به شرایط، فکر کنم تهران بهترین جا باشه... اما مهم اینه که زمانش باید طوری باشه که شهرستانی ها هم اگر خواستند بتونند بیان.

شاید یک آموزشگاه، دانشگاه، زیر زمین یک خونه، یک کافی نت نسبتا بزرگ یا ... فکر کنم خوب باشه. مکان جور بشه، فکر های بهتری میشه روش کرد :)

oxygenws
سه شنبه 21 آذر 1385, 00:12 صبح
لطفا نظر هم بدید...
اگر آشنایی که مکانی برای برگزاری چنین مراسمی داره رو معرفی کنید ممنون می شیم.

dkhatibi
سه شنبه 21 آذر 1385, 19:34 عصر
ولی شهرستانیها باز هم مشکل خواهند داشت و مختص می شه به تهرانیها

oxygenws
سه شنبه 21 آذر 1385, 20:39 عصر
ولی شهرستانیها باز هم مشکل خواهند داشت و مختص می شه به تهرانیها
مسلما نمیشه کاری کرد که همه بتونند بیان. نهایتا میشه برنامه رو در یک زمان خوب گذاشت، یا اینکه این برنامه به صورت دوره ای برگذار بشه تا شهرستانی ها هم کم و بیش بتونند بیان.

whitehat
چهارشنبه 22 آذر 1385, 19:34 عصر
با سلام
ما سعی کردیم جلساتی را در تهران برای بالا بردن سطح آگاهی علاقه مندان به لینوکس و نرم افزارهای آزاد تشکیل دهیم، این کار از یک سال پیش با حداقل امکانات شروع شد و تا الان ادامه داره. اطلاعات در مورد جلسات و مواد آموزشی را می توانید در سایت http://www.tehlug.org/drupal/ پیدا کنید. شرکت در این جلسات برای عموم رایگان و آزاد بوده و هیچ هزینه ای در بر ندارد. این محیط یک محیط کاملا دوستانه هست و دوستان و اساتید در این جلسات اطلاعات خود را به اشتراک می گذارند. اگر دوست دارید می توانیم با همکاری دوستان این جلسات را بهبود ببخشیم، اگر می خواهید این جلسات را بگذارید در ابتدا با مشکلاتی مانند مکان جلسات روبرو خواهید شد ، ما این مراحل را سپری کردیم و الان جلسات تقریبا به صورت منظم در فرهنگ سرای IT تشکیل می شود.
در صورتی که بخواهید موضوع خاصی را مد نظر دارید من می توانم برای همچین جلساتی هماهنگی های لازم را به عمل بیاورم (البته سالن فقط 4شنبه ها در اختیار ما است)، در غیر این صورت بازهم من در همچین جلساتی می توانم کمک کنم.
این جلسات در تبریز و اصفهان نیز برگزار می شود که فقط دوستان شهرستانی باید به این حرکت خود جوش کمک کنند.
با تشکر

Identifier
پنج شنبه 23 آذر 1385, 06:50 صبح
@امید
حرکت جالبی است ، شاید بتونم در مورد 3 کمی کمک کتم.

oxygenws
پنج شنبه 23 آذر 1385, 17:43 عصر
ممنون کلاه سفید... من هدفم جلسه و کنفرانس نیست.... یک چیزی شبیه کارگاه.... کارگاه نصب سیستم عامل... کارگاه رفع مشکلات لینوکس های نصب شده و ... یعنی سالونی که من لازم دارم، باید بزرگ تر از یک سالن کنفرانس باشه! جای برق داشته باشه و جایی برای گذاشتن کامپیوتر یا لپتاپ...

ممنون حامد، امیدوارم انجام بشه...

whitehat
دوشنبه 27 آذر 1385, 14:50 عصر
سلام امید جان
جلسات ما برای همین منظور تشکیل میشه ، ابتدا یه مطلب جدید بررسی میشه و بعد اشکالات در مورد لینوکس مطرح میشه و بعضی از این موارد به بحث گذاشته میشه. این سالنی که من میگم حدود 100 نفری گنجایش داره و جا برای 1-2 تا کامپیوتر و چند تا لپتاپ نیز وجود داره، ضمن اینکه یه پرده نمایش داره که ما تصاویر مانیتور اصلی (مانیتوری که آموزش از روی آن انجام میشود) را روی آن می اندازیم. چند بار آموزش نصب توزیع های مختلفی مثل اوبانتو یا دبیان سارژ و حتی پارسیکس را با همین امکانات برگزار کردیم.
بهرحال اگر کمکی از دستم بر بیاد بنده در خدمتم :)

oxygenws
جمعه 22 دی 1385, 01:13 صبح
احتمالن مکان برگزاری کنفرانس محیا شده باشه...
لطفا پیشنهادات خودتون رو (هر چه سریع تر) برای مدون کردن ِ هدف ِ برگزاری این جلسات بنویسید... مسلما اهدافی بوده که این مطلب رو نوشتم، اما مطمئنا پیشنهادات هم سازنده است.

پیشاپیش سپاسگزارم.

whitehat
جمعه 22 دی 1385, 11:03 صبح
خدا را شکر که مکان پیدا شد، امیدوارم بزودی دوستان را ببینیم
برای این کار ابتدا باید سطح آشنایی دوستان با لینوکس را تا حدی بدانید
بعد مواردی که باید در جلسه بحث شود مشخص شود، با توجه به جلسات گذشته ای که داشتیم به نظر من نصب یکی از توزیع های لینوکس و سخت افزارهای مربوطه خصوصا مودم می تونه کمک کنه.در ضمن میشه در مورد نرم افزارهای آزاد و فلسفه وجودی آن بحث کرد.

oxygenws
جمعه 22 دی 1385, 13:16 عصر
هنوز مکان ۱۰۰٪ نشده... من باید یک سندی مثل proposal یا کلا هدف برگزاری بهشون بدم... خواستم که این proposal رو با مشورت مابقی دوستان بنویسم.
ممنون.

whitehat
جمعه 22 دی 1385, 14:19 عصر
درجه رسمیت پروپوزال چقدر باید باشه؟ آیا سازمان دولتی هست؟ آیا مرکز تخقیقاتی هست(مثلا مثل انکوباتورها)؟

oxygenws
جمعه 22 دی 1385, 15:13 عصر
نه... اندکی پارتی دارم و در نهایت باید مستندی برای اهداف برگزاری ارایه بدم...
نهاد تقریبا خصوصی است ولی به هر حال اهداف باید اندکی قانع کننده برای صاحب چنین مکانی (داشتن جای کامپیوتر و اینترنت پر سرعت) داشته باشه. یا حداقل ارزش تبلیغاتی برای ایشون.

ممنون.

whitehat
جمعه 22 دی 1385, 17:08 عصر
خب من با یک طرح کلی شروع می کنم تا با کمک سایر دوستان آنرا تکمیل کنیم
یک پرپوزال برای این کار می تونه شامل موارد زیر باشه
1- هدف
2- دامنه کاری
3- اهداف تجاری
4- دست اندرکاران و ذینفعان پروژه
5- شرح عملکرد
که به نظر من باید روی مورد 3 با توجه به گفته شما بیشتر کار کرد. یعنی با دادن این امکانات چه مزایایی برای شرکت در پی خواهد بود.
آیا این شرکت به طور مستقیم یا غیر مستقیم با لینوکس یا نرم افزارهای آزاد رابطه ای دارد؟
غیر از بعد تبلیغاتی ، آیا شرکت محصول خاصی را برای فروش عرضه می کند؟ یا خدمات خاصی ارائه می دهد؟
آیا نیاز به نرم افزار یا پشتیبانی خاصی در ارتباط با لینوکس می باشد؟

arash_hemmat
جمعه 22 دی 1385, 20:34 عصر
دوستان عزیز بعد از برگزاری چند جلسه در تبریز در یک مکان نسبتا بزرگ و خوب و با تعدادی کامپیوتر تقریبا تمامی فعالیتهای آموزش نصب و تنظیم لینوکس به دلیل نبود ویدئو پروژکتور شکست خورد و ما کلا بیخیال آموزش قدم به قدم شدیم! لطفا قبل از هر چیزی به فکر ویدو پروژکتور باشین!!

oxygenws
شنبه 23 دی 1385, 09:43 صبح
آیا این شرکت به طور مستقیم یا غیر مستقیم با لینوکس یا نرم افزارهای آزاد رابطه ای دارد؟
نه، مشکل دقیقا همینه!!

غیر از بعد تبلیغاتی ، آیا شرکت محصول خاصی را برای فروش عرضه می کند؟ یا خدمات خاصی ارائه می دهد؟
به نظر نمی رسه، بعد تبلیغاتی فکر کنم براشون کافی باشه...

آیا نیاز به نرم افزار یا پشتیبانی خاصی در ارتباط با لینوکس می باشد؟
منظورتو نفهمیدم!

دوستان عزیز بعد از برگزاری چند جلسه در تبریز در یک مکان نسبتا بزرگ و خوب و با تعدادی کامپیوتر تقریبا تمامی فعالیتهای آموزش نصب و تنظیم لینوکس به دلیل نبود ویدئو پروژکتور شکست خورد و ما کلا بیخیال آموزش قدم به قدم شدیم! لطفا قبل از هر چیزی به فکر ویدو پروژکتور باشین!!
من اصلا کنفرانس مد نظرم نیست که یه عده بشینن و یه عده هم حرف بزنن!!
نصب نفر به نفر... برخورد کاملا face to face!!

whitehat
شنبه 23 دی 1385, 12:04 عصر
منظورتو نفهمیدم!
مثلا پشتیبانی شبکه ای که سرور آن لینوکس است :)

oxygenws
شنبه 23 دی 1385, 13:17 عصر
مثلا پشتیبانی شبکه ای که سرور آن لینوکس است :)
آهان... نه، فکر نکنم!! بعیده!! :)

Identifier
شنبه 23 دی 1385, 13:26 عصر
به نظر نمی رسه، بعد تبلیغاتی فکر کنم براشون کافی باشه...
@امید
امکانش هست جزئیات بیشتری از کارهایی که قرار هست ارائه بشه بیان کنید ؟

oxygenws
شنبه 23 دی 1385, 14:32 عصر
امکانش هست جزئیات بیشتری از کارهایی که قرار هست ارائه بشه بیان کنید ؟
سوال من هم الان همینه دیگه!!!
به نظر شما چه فعالیت هایی میشه انجام داد؟!

whitehat
شنبه 23 دی 1385, 15:24 عصر
فعالیت این شرکت در چه زمینه ای است؟

oxygenws
شنبه 23 دی 1385, 18:04 عصر
شرکت نیست عزیزم، صاحب سالن است!!!
سالن هایی دارند برای همایش های مختلف...

whitehat
شنبه 23 دی 1385, 22:55 عصر
یعنی باید برای سالن تبلیغ کرد؟

arash_hemmat
شنبه 23 دی 1385, 23:21 عصر
در مورد مباحثی که باید مطرح بشن چه نظری دارین؟ انتظار دارین با چه صنفی از کاربران لینوکس برخورد کنین؟
1. با افرادی که از لینوکس و مباحث نرم افزارهای آزاد هیچ چیز نمیدونن
2.با افرادی که موارد بالا رو تا حدی میدونن ولی تا بحال حتی یک توزیع لینوکس هم نصب نکردن و باید بهشون نحوه نصب لینوکس رو آموزش بدیم
3.افرادی که از موارد بالا تا حدی بهتر هستند و حداقل یک توزیع رو با موفقیت نصب کردن ولی زیاد باهاش کار نکردن و در همون قدمهای اول مثل پخش فرمتهای صوتی و تصویری و یا اتصال به اینترنت و ... دچار مشکل شدن
4.کاربرانی که مراحل اولیه نصب و راه اندازی لینوکس رو پشت سر گذاشتن و در انجام بعضی کارها در لینوکس مشکل دارن
5.کاربران دائمی و حرفه ای لینوکس که دچار مشکلات عجیب و غیر معمول شدن و با مراجعه به منابع آنلاین هم موفق به حل مشکلشون نشدن
6.کاربران حرفه ای که بدنبال این هستند که بدونن سایر افراد حرفه ای از چه نرم افزارهایی استفاده میکنند و از تجارب اونها برای استفاده بهتر استفاده کنند.
باید مشخص بشه که افرادی که اونجا میان جزو کدام گروه هستند تا براش برنامه ریزی بشه.

oxygenws
یک شنبه 24 دی 1385, 00:41 صبح
یعنی باید برای سالن تبلیغ کرد؟
نه، فقط باید بفهمند که برگزاری این مراسم (یحتمل مجانی) برای ایشون سودی داره.

در مورد مباحثی که باید مطرح بشن چه نظری دارین؟ انتظار دارین با چه صنفی از کاربران لینوکس برخورد کنین؟
آرش جان، به نظرم همش :)
برادر وایت هت در فلان چیز تجربه داره و خوب مثلا من می تونم ازش سوال بپرسم!! (face2face) :)

Identifier
یک شنبه 24 دی 1385, 06:41 صبح
آرش جان، به نظرم همش :)

برادر وایت هت در فلان چیز تجربه داره و خوب مثلا من می تونم ازش سوال بپرسم!! (face2face) :)
خب، بیشتر روی چه فیلد های قرار است تمرکز بشه؟
گرافیک
کاربری عادی
برنامه نویسی
شبکه؟
آشنایی با زیر ساخت ؟
اینا هر کدوم میتونه به زیر مجموعه های طویلی تبدیل بشه.
نکته بعدی, زمان و نحوه برگزاری این کارگاه است که آیا امکانات احازه برگزاری سطوح مختلف در زمان های متفاوت را به ما میده ؟ و یا اینکه همه را با هم باید برگزار کرد.؟

oxygenws
یک شنبه 24 دی 1385, 09:15 صبح
قراره با هم همینا رو تعیین کنیم!!
در مورد زمان و مکان، فعلا اهداف کلی برای یک پروپوزال رو مشخص کنیم بسه... بعد از اون من می تونم تازه وارد مزاکره بشم با مسئولین امر!

whitehat
یک شنبه 24 دی 1385, 10:15 صبح
در طی جلساتی که برای آموزش لینوکس داشتیم ، بیشترین موردی که استقبال می شد در رابطه با کاربری لینوکس برای کاربران مبتدی بود، من فکر کنم باید مشخص بشه که چه کسانی می خواهند در این جلسات شرکت کنند ، بعد میشه در مورد "چه بگوئیم؟" تصمیم بگیریم.
-------------
امید جان نظر خود شما که بیشتر با جو اونجا آشنا هستید چیه ؟
راستی صاحب سالن نمی خواهد لینوکس یاد بگیره :لبخند:

Identifier
یک شنبه 24 دی 1385, 11:25 صبح
قراره با هم همینا رو تعیین کنیم!!
در مورد زمان و مکان، فعلا اهداف کلی برای یک پروپوزال رو مشخص کنیم بسه... بعد از اون من می تونم تازه وارد مزاکره بشم با مسئولین امر!اینکه چه گروهی قرار است دعوت بشن مشحص است ؟ عموم است و یا اینکه اشخاص حاصی محاطب هستند ؟

oxygenws
یک شنبه 24 دی 1385, 11:25 صبح
بیشترین موردی که استقبال می شد در رابطه با کاربری لینوکس برای کاربران مبتدی بود
خوب میشه فعلا با این فرض رفت جلو... مسلما بعد از جلسه اول بیشتر در میابیم که چکار باید بکنیم :)

امید جان نظر خود شما که بیشتر با جو اونجا آشنا هستید چیه ؟
شاید 80 درصد وقت به همین امور و مشکلات ساده بگذره... و شاید 15 درصدی در مورد امور فلسفی قضیه (البته باز هم مبتدی!) و 5 درصد شاید 4 نفر سوال نسبتا تخخصی داشته باشند!

راستی صاحب سالن نمی خواهد لینوکس یاد بگیره :لبخند:
فکر نکنم!! ولی معرف های بنده یحتمل می خوان لینوکس یاد بگیرن! :>

oxygenws
یک شنبه 24 دی 1385, 11:27 صبح
اینکه چه گروهی قرار است دعوت بشن مشحص است ؟ عموم است و یا اینکه اشحاص حاصی محاطب هستند ؟
عموم.... اوپن سورس هستیم برادر :)
ما می ریم اونجا که 1-2 ساعت هم که شده خوش باشیم و زندگی کنیم... و خوب همه باید از این حق، یکسان بهره ببرند!

Identifier
یک شنبه 24 دی 1385, 11:28 صبح
خوب میشه فعلا با این فرض رفت جلو... مسلما بعد از جلسه اول بیشتر در میابیم که چکار باید بکنیم :)این روزها تاب و تب مجازی شبکه هم خیلی از عموم را گرفته میشه گوشه های کوچکی هم توی این قسمت جا داد؛ اگر لازم باشه میتونم جرئیات بیشتری ارائه کنم

dkhatibi
یک شنبه 24 دی 1385, 12:47 عصر
اگر بعد تبلیغات باری شرکن مذکور مهم است به ایشان می توانید قول این را بدهید که نام شرکت ایشان به همراه فعالیتشان در سایت برنامه نویس درج می گردد .(با معذرت از مدیران سایت)

oxygenws
یک شنبه 24 دی 1385, 13:24 عصر
آره خوب... این هم هست :)

با برادر حامد در مورد این مسئله صحبت کردم... اصرار کرد که اینو بگم...
طرح که من تو ذهنمه این شکلیه...
یه سالن نسبتا بزرگ با یه عالمه آدم دور و بر هم که در کنار اینکه دارن زمانی رو با هم خوش می گذرونن، به هم دیگه در امر لینوکس هم کمک می کنند. این آدم ها همشون روی زمین، در یک ارتفاع(!!)، نشستن یا ایستادن و نصب مردم هم کامپیوتری دستشونه یا روی میز ها هست و نصف اونها هم به اینترنت وصل اند و نصفی دیگه هم منتظرند تا یک کابل اینترنت آزاد بشه!!

یه عده سوال می پرسن و یه عده هم جواب می دن... ممکنه مشکلاتی از نصب لینوکس وجود داشته باشه تا کانفیگ شبکه یا کارت گرافیک یا ... تا جایی که ممکن باشه، سعی میشه تمامی مشکلات مقطعی اون زمان، مرتفع بشه...

ممنون.

moohssenn
یک شنبه 24 دی 1385, 17:21 عصر
امیدوارم این جلسات تشکیل بشه
من به شخصا یک سری اشکالات در زمینه لینوکس دارم که هر کاری که کردم نتونستم حلش کنم ( البته شاید خیلی زود ناامید شدم ) این جلسات مخصوصا به صورتی که نوشتید ( face to face ) بسیار کمک رسان خواهد بود .
اما خواهشا حتما با ساعت برگزاری جلسات توجه خواصی داشته باشید تا اکثر دوستان بتونن در اون حاضر بشن .
در مورد اهداف جلسه هم میتونه شامل قسمتهای زیادی باشه : اخبار جدید که هم شامل اخبار در مورد توزیعهای مختلف و نسخه های آنها باشه
در مورد نصب انواع نسخه های لینوکس . اصولا افرادی که با یک توزیع خاصی کار میکنند شاید از امکانات توزیعهای دیگر بیخبر بوده و یا کم اطلاع باشند . جمع شدن افراد آشنا به این مسائل و به اشتراک گذاشتن اطلاعاتشون میتونه اهمیت بسیاری داشته باشه
در ضمن در این جلسات میتونیم روی مبحث خاصی که در جلسه مطرح میشه و یا موضوعش از قبل مشخص شده با هم تبادل اطلاعات نمائیم
موارد دیگه ای هم حتما وجود داره .
اما به نظر من زیاد فرصت را از دست ندهیم و سریعتر این جلسات را شروع کنیم .
در ضمن در مورد زمان جلسات اگه ساعت و روزهائی که میشه از سالن استفاده کرد را بگیرید و یک نظر سنجی نیز در مورد اون باشه خیلی خوبه
با تشکر از همه دوستان به خصوص امید عزیز

oxygenws
یک شنبه 24 دی 1385, 22:51 عصر
ممنون محسن جان...

در ضمن در مورد زمان جلسات اگه ساعت و روزهائی که میشه از سالن استفاده کرد را بگیرید و یک نظر سنجی نیز در مورد اون باشه خیلی خوبه
در این مورد ممکنه فعلا نشه نظر خاصی داد، تاکید می کنم، **فعلا**

armin390
دوشنبه 25 دی 1385, 13:48 عصر
یه سالن نسبتا بزرگ با یه عالمه آدم دور و بر هم که در کنار اینکه دارن زمانی رو با هم خوش می گذرونن، به هم دیگه در امر لینوکس هم کمک می کنند. این آدم ها همشون روی زمین، در یک ارتفاع(!!)، نشستن یا ایستادن و نصب مردم هم کامپیوتری دستشونه یا روی میز ها هست و نصف اونها هم به اینترنت وصل اند و نصفی دیگه هم منتظرند تا یک کابل اینترنت آزاد بشه!!
منم میام!!

خب این جمع می تونن!! به گروههای مختلف تقسیم بشن که این گروهها از قبل و همین جا تعیین میشه (بهتره چون درصد گیج زدن در مکان پایین میاد)

گروه x , y و کلاس آزاد!!
که این کلاس آزاد در واقع مجموعه گروههاییه که رای تشکیل نیاورده و نمیشه با گروه دیگه ای ادغامش کرد (در واقع در مورد هر چی میشه توش بحث کرد)
مثلاً:
فلسفه
برنامه نویسی
سخت افزار
شبکه
گرافیک

این طوری دسته بندی معلوم میشه و هر بحثی بدون درد! می تونه مطلوب ترین! نتیجه رو داشته باشه! و طبعاً هر گروه هم از داخل به مطلوب ترین شکل به بخش هایی تقسیم میشه...
حتی خوش گذروندن هم تو جمعی که باهاش حال می کنی زیباتره :)

و بعد از گروه بندی که اینجا صورت میگیره میمونه نحوه پیاده سازی در مکان که در این حالت هم به نظر من از قبل یک نفر اسم گروه های درشت پرینت بگیره و اون نفر(ها) قبل از شروع جلسه و هجوم سایر موارد! محل نسبی حضور افراد رو با الصاق تابلو تعیین کنه!

oxygenws
سه شنبه 26 دی 1385, 11:37 صبح
سلام،

من اندکی اطلاعات بیشتری کسب کردم...
ایشون یک مجموعه دولتی هستند و این فرهنگسرا در اطراف میدون رسالت هم قرار دارد...
براشون مهم اینه که بتونند به بالا اعلام کنند که ما این همه آدم آوردیم اینجا... (براشون "آدم" یعنی مشتری!) هر چی آدم های مهم تری هم توی جمع باشه براشون بهتره...
اگر این حرکت کلا با موفقیت انجام بشه (چه برای اونا چه برای ما!) برای هر دو طرف بهتره! :)

arash_hemmat
سه شنبه 26 دی 1385, 11:56 صبح
خوب حالا که به خوبی و خوشی همه موافقت نمودند و مشکل مکان نیز برطرف شد، فقط مونده که در مورد زمان تصمیم بگیریم و یکمی هم تو انجمنها تبلیغات کنیم که اون آدمها جهت جلسه فراهم بشن! چون کسایی که تو این تاپیک اعلام آمادگی کردن همشون یه پا استادن و یه کمی کمبود افراد بی تجربه (همون شاگرد!) احساس میشه! واسه جمع کردن آدمها چه نظری دارین؟

oxygenws
سه شنبه 26 دی 1385, 12:04 عصر
مشکل مکان نیز برطرف شد
کی گفته؟!!!!! برادر من، آرش جان، باقلوا، باید به ایشون پروپوزال بدم و براشون انگیزه ایجاد کنم که ما رو جذب کنند و بهشون بگم (بفهمونم) که ما خیلی خوبیم و اوپن!!

whitehat
سه شنبه 26 دی 1385, 12:06 عصر
براشون مهم اینه که بتونند به بالا اعلام کنند که ما این همه آدم آوردیم اینجا... (براشون "آدم" یعنی مشتری!) هر چی آدم های مهم تری هم توی جمع باشه براشون بهتره...
آیا در این مورد میشه کمی در انجمن های دیگر تبلیغ کرد؟ اگر این کار از نظر شما اشکالی نداشته باشه من می توانم این کار را در انجمن ، سایتها و Mailing List های لینوکس انجام بدهم.
در مورد مباحثی که میشه مطرح بشه هم باید تصمیم گیری کنیم
همانطور که قبلا گفتم مباحث مربوط به افراد مبتدی بیشتر از بقیه می تونه بیشتر مورد توجه قرار بگیره
مورد بعدی مباحث مربوط به شبکه و امنیت هست که بسیاری از کاربران برای استفاده از ابزار هایی که در ویندوز وجود نداره جذب لینوکس می شوند.
موارد تخصصی تر مانند برنامه نویسی و کار با کرنل و ... می تونه اولویت های بعدی باشه.

whitehat
سه شنبه 26 دی 1385, 12:12 عصر
کی گفته؟!!!!! برادر من، آرش جان، باقلوا، باید به ایشون پروپوزال بدم و براشون انگیزه ایجاد کنم که ما رو جذب کنند و بهشون بگم (بفهمونم) که ما خیلی خوبیم و اوپن!!
چگونه بهشون بفهمونیم خوبیم ؟؟
شاید بشه تو پرپوزال از کارهایی خوبی که میشه با فرهنگ Open Source انجام میشه بتونیم صحبت کنیم ، یا در مورد افرادی که ممکنه به اونجا بیان کمی توضیح بدیم :لبخند:
میتونید بهشون بفهمونید کلی مشتری میشه براشون می خواهد تولید بشه :متفکر:

oxygenws
سه شنبه 26 دی 1385, 15:10 عصر
آیا در این مورد میشه کمی در انجمن های دیگر تبلیغ کرد؟
آره، میشه... البته ترجیح می دم این تبلیغات بعد از تصیم نهایی باشه.

میتونید بهشون بفهمونید کلی مشتری میشه براشون می خواهد تولید بشه :متفکر:
همین رو چطوری میشه فهموند؟!!

whitehat
سه شنبه 26 دی 1385, 21:11 عصر
آره، میشه... البته ترجیح می دم این تبلیغات بعد از تصیم نهایی باشه.
حتما همین طوره :)

همین رو چطوری میشه فهموند؟!!
میشه افراد را ثبت نام کرد (البته نه برای گرفتن وجه، فقط جوری باشه که بشه با استناد به آنها فهموند این حداقل قدر آدم می آیند) ، یا یک سری آمار در رابطه با جلسات گذشته در اختیارشان قرار داد

oxygenws
سه شنبه 26 دی 1385, 22:57 عصر
به نظرم ثبت نام خوبه.... اما زمانی که مکان قطعی بشه :D اومدیم و ثبت نام کردیم و کلا مکانی قطعی نشد!!
به نظرم صحبت کردن با انسان های کلفت و دعوت کردن ایشون می تونه تاثیر بیشتری بذاره، فکر کنم البته!!
می تونم در این مورد با دکتر خوانساری صحبت کنم یا حتی ازش وقت کنفرانس بگیرم تا بیاد حرف بزنه برای دوستان :) (یا به سوالات فلسفی دوستان پاسخ بده)

whitehat
چهارشنبه 27 دی 1385, 12:10 عصر
این کار برای جلب بیشتر افراد است یا مسئولین این کار ایشان را می شناسند؟
اگر برای زیاد کردن مشتری ها است میشه از دوستان شناخته شده دیگری که دارای سایت در ارتباط با لینوکس هستند یا اسمشان در جامعه Open Source هست هم دعوت کرد:)

oxygenws
چهارشنبه 27 دی 1385, 13:15 عصر
مسئولین این کار ایشان را می شناسند؟
احتمالا نمی شناسند!! اما میشه به راحتی شناسوند!!!
اما شخصیت هایی که شاید مقام خاصی نداشته باشند، فکر نکنم آنچنان اهمین خاصی هم برایشان داشته باشند ("حسن آقا"ی لینوکس ار باشه یا نباشه، براشون فرقی نمی کنه!)

arash_hemmat
چهارشنبه 27 دی 1385, 17:42 عصر
خوب میخوای چه شخصیتی رو بیاری که هم به درد اونها بخوره هم بدرد ما؟ میخوای من تغییر قیافه بدم منو بعنوان وزیر مخابرات بهشون معرفی کنی؟:d

whitehat
چهارشنبه 27 دی 1385, 18:35 عصر
خب من بیشتر منظورم کسایی هست که اسم و رسمی دارند نه حسن آقا:لبخند:
مثلا مدیر پروژه پارسیکس یا فارلیکس. یا سیستم عامل کوچولوی زول یا ...
البته جناب دکتر که جای خود دارند :چشمک:

oxygenws
شنبه 30 دی 1385, 00:45 صبح
آرش جان، دکتر خوانساری خوبه؟؟ :) هم مقام والایی دارند و هم به درد من و شما می خورند :)
این امکان رو دارم تا تمام این دوستان رو دعوت کنم (اومدن یا نیومدنش با خودشون!!)
در سفری که به مشهد داشتم، با برادر irix هم از نزدیک آشنا شدم و ایشون نیز با طرح موافق بود و «دست ِ همکاری» رو فشردیم!!

موفق باشید.

arash_hemmat
شنبه 30 دی 1385, 02:12 صبح
دکتر خوانساری رو که خیلی قبول دارم (خودشون رو ندیدم ولی از فعالیتهاشون بفهمی نفهمی مطلعم) در مورد مدیر پروژه پارسیکس هم آقای آلن باغومیان مدتی است که غیبش زده و تو انجمنهای تکنوتاکس ظاهر نمیشه! بهرحال احتمال اینکه بیاد خیلی کمه! در مورد زول هم خیلی مشتاقم که بروبچشون رو از نزدیک ببینم و باهاشون آشنا بشم... بهرحال با هر کدوم از این دوستان که بتونیم آشنا بشیم و از همه مهمتر به مردم نشونشون بدیم خیلی خوبه و مردم میفهمن که این افراد (لینوکس کار و لینوکس ساز!) اصلا قیافه فضایی ندارن و آدم معمولی هستن فقط یکم بیشتر زحمت کشیدن.

Identifier
یک شنبه 01 بهمن 1385, 07:40 صبح
@امید با چند تن از مدیران ITRC نیز صحبت کردم؛ از عکس العملشون مشخص بود که تمایل شرکت در چنین جمعی را داشتند.
نمیدونم تا چه حد حضور اساتید دانشگاه های تهران میتونه مفید باشه؛ در صورت لزوم چند تن از آنها را میتونم دعوت کنم.(یکی از این اساتید از بهترین نویسنده های این رشته است و از محبوبیت خاصی بین مهندسین نرم افزار برخوردار است)

oxygenws
یک شنبه 01 بهمن 1385, 10:21 صبح
@امید با چند تن از مدیران ITRC نیز صحبت کردم؛ از عکس العملشون مشخص بود که تمایل شرکت در چنین جمعی را داشتند.
حامد جان، شرایط جلسه رو گفتی؟ گفتی که احتمالا سخنرانی آنچنانی ای نخواهیم داشت و خیلی مرتب و تر و تمیز صندلی نخواهیم چید؟!! قرار نیست کنفرانسی برگزار بشه ها... بیشتر شاید بشه اسمش رو گذاشت مهمونی!!!

Identifier
یک شنبه 01 بهمن 1385, 10:44 صبح
حامد جان، شرایط جلسه رو گفتی؟ گفتی که احتمالا سخنرانی آنچنانی ای نخواهیم داشت و خیلی مرتب و تر و تمیز صندلی نخواهیم چید؟!! قرار نیست کنفرانسی برگزار بشه ها... بیشتر شاید بشه اسمش رو گذاشت مهمونی!!!بله, اما از آنجایی که از مشغله کاری زیادی برخوردار هستند شاید زمان کمی در جمع ما حضور داشته باشند.
صحبتی که من با هاشوون داشتم در این حد بود.

"خوشحال میشم شما نیز با حضور خود در جمع دوستانه در راستای ترویج این فرهنگ ما را یاری نمایید"

@امید معمولاً مدیران دوست دارن تحویلشون گرفته بشه که در دفعات بعد نیز از این حرکت حمایت بشه؛ فکر میکنم اگر یک جواریی این کار را انجام بدیم با همایت بیشتر مدیران مواجه میشیم و این حمایت هم صرفاً دادن وقت سخنرانی نیست.
میشه یک وقت 20 دقیقه ای تنظیم کرد اول جلسه که از مدعوین تشکر بشه و همون اول در حد 1 الی 2 دقیقه نقطه نظرشون را مطرح کنند و در نهایت به طریقی تشکر و قدر دانی صورت بگیره. (میتونه یک لوح تقدیر باشه).

oxygenws
یک شنبه 01 بهمن 1385, 11:36 صبح
میشه یک وقت 20 دقیقه ای تنظیم کرد اول جلسه که از مدعوین تشکر بشه و همون اول در حد 1 الی 2 دقیقه نقطه نظرشون را مطرح کنند و در نهایت به طریقی تشکر و قدر دانی صورت بگیره. (میتونه یک لوح تقدیر باشه).
من موافقم :)

hosseinzadeh
سه شنبه 03 بهمن 1385, 21:57 عصر
در سایتهای مشابه،هم اجرای این برنامه اعلام شده؟

oxygenws
سه شنبه 03 بهمن 1385, 23:45 عصر
هنوز نه.... تا زمان قطعی شدن ترجیح می دم جایی گفته نشه (وعدهء بیخود!!)

rezaTavak
چهارشنبه 11 بهمن 1385, 21:23 عصر
این یکی هم شاید جالب باشه:
http://www.technotux.org/html/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=3923&mode=thread&order=0&thold=0

hajiabadi
پنج شنبه 20 اردیبهشت 1386, 22:26 عصر
من یه مهندس بیسواد مشهدی ام منم دلم از این جلسه ها میخواد یکی به دادم برسه