PDA

View Full Version : اجرای برنامه پاسکال در دلفی

Esikhoob
یک شنبه 26 آذر 1385, 21:16 عصر
با سلام
دوستان ،برنامه ای داریم که قبلا با Borland Pascal 7.0 اجرا می شده ، حالا می خواهیم آن را در Borland Delphi 8.0 اجراکنیم ، وقتی آنرا اجرا کردیم اشکال اول به این خط برنامه بود:

uses
,Crt
;Dos

که اشکال: File not found:'crt.dcuil' میگیرد،چطور میتوان جایگزینی برای این دستورات پیدا کرد؟
آیا تغییر دیگری در ادامه کار بجز اضافه کردن: {$UNSAFECODE ON} لازم است؟

vcldeveloper
دوشنبه 27 آذر 1385, 07:13 صبح
Turbo Pascal 7 محیطی برای توسعه نرم افزار در DOS بود. Delphi 8 محیطی برای توسعه نرم افزار تحت دات نت هست. نباید انتظار داشته باشید کد تحت داس در محیط تحت دات نت کار بکنه.
فکر کنم برای نسخه های تحت Win32 دلفی (دلفی 1 تا 7, دلفی 2005 و 2006) یونیتی که برخی از ویژگی های یونیت Crt را در برنامه های کنسول ویندوز شبیه سازی کنه در اینترنت وجود داشته باشه.

mzjahromi
دوشنبه 27 آذر 1385, 07:25 صبح
اگه اشتباه نکنم دلفی نسخه های 1 و 2 یه wincrt داشت که توابع crtرو داخل خودش داشت. ولی نمیدونم رو نسخه های جدید هم باشه یا نه

حرفه ای
دوشنبه 27 آذر 1385, 08:31 صبح
Uses ها رو حذف کن و دستوراتتو اجرا کن کار می کنه

farzampur
دوشنبه 27 آذر 1385, 10:57 صبح
سلام
یک سری به لینک زیر بزن ببین به درد میخوره یا نه :
http://delphi.about.com/od/objectpascalide/l/aa091101b.htm
جهت استفاده از توابعی چون clrscr نیز لینک زیر را دانلود و در مسیر برنامه قرار دهید. و داخل برنامه uses console را استفاده کنید.
http://rvelthuis.de/zips/console.zip

maisam57
دوشنبه 27 آذر 1385, 11:20 صبح
من دارم برات میزام اگه خواستی سورسش هم برات میزارم

Esikhoob
پنج شنبه 30 آذر 1385, 20:29 عصر
دوستان عزیز ، به خاطر اینکه من کمتر با این برنامه(Delphi 8) کار کردم ، و دستور "حرفه ای" را هم اجرا کردم ، همینطور طبق صحبت "farzampur" از cosole استفاده کردم ولی باز جواب مطلوب را نگرفتم از شما خواهش می کنم که اگر دوست دارید ، این برنامه را که ضمیمه کرده ام ببینید چطور اجرا می شود .

vcldeveloper
شنبه 02 دی 1385, 08:43 صبح
من کمتر با این برنامه(Delphi 8) کار کردم ، و دستور "حرفه ای" را هم اجرا کردم ، همینطور طبق صحبت "farzampur" از cosole استفاده کردم ولی باز جواب مطلوب را نگرفتم
Delphi 8 محیطی برای توسعه نرم افزار تحت دات نت هست

Esikhoob
شنبه 09 دی 1385, 18:25 عصر
کدام نگارش Delphi برای این کار بهتر است ؟ آیا NET. بودن یک برنامه نویسی ، موجب میشود که برنامه های نگارشهای قبلی روی آن اجرا نشود؟