PDA

View Full Version : package ها

حمیدرضاصادقیان
دوشنبه 11 دی 1385, 19:04 عصر
سلام دوستان.
من اومدم دوتا از فرمهای برنامه ام رو داخل دو پکیج جداگانه قرار دادم.حالا به مشکلی که برخوردم اینه که وقتی اولی رو به صورت runtime قرار میدهم برنامه به راحتی build میشه و حجم برنامه هم کم میشه. ولی به محض اینکه دومی رو هم قرار میدهم هنگام کامپایل از تمام یونیتهای موجود در برنامه من ایراد میگیره و میگه تمام این یونیتها در هر دو پکیج استفاده شده. در صورتی که من در هر پکیج فقط یک فرم رو اضافه کردم.
حالا نمیدونم مشکل کجاست؟؟/

حمیدرضاصادقیان
سه شنبه 26 دی 1385, 21:54 عصر
دوستان ممنون میشم کمکم کنید

arshia_
چهارشنبه 27 دی 1385, 08:10 صبح
من هم همین مشکل رو دارم و خطا می ده که فایل res در دو محل ساخته شده
فکر کنم مشکل از تعریف مسیرهای کتابخانه ای واقع در تنظیمات دلفی باشه
البته دارم روی این مشکل کار می کنم ولی هنوز جواب 100% نداده

حمیدرضاصادقیان
چهارشنبه 27 دی 1385, 11:12 صبح
البته من موضوع رو فهمیدم.مشکل از سوتی خودم بود. به خاطر اینکه تمام یونیتها در یک یونیت داشت استفاده میشد به خاطر همین مشکل دار شد.
حالا من این مشکل رو حل کردم.
مشکل دیگه اینه که من یک یونیت نوشتم و چند تا تابع و پروسیجر در داخل اون نوشتم و حالا اونو در داخل یک پکیج قرار دادم.می خوام بدونم چه طوری میتونم از تتوابع داخل اون استفاده کنم؟

darvishiali
چهارشنبه 27 دی 1385, 22:31 عصر
سلام؛

اگه پکیجی ساختی و یک یا چند یونیت و چندتا تابع و پروسیجر توی اون قراردادی، حالا فقط کافیه که اسم یونیتهات رو (که بعد از ساخته شدن پکیجت با پسوند DCU ذخیره شدن) توی لیست USES هات اضافه کنی. بعد از اینکه اضافه کردی، دقیقا مثل اینه که یه یونیت رو توی برنامه خودت یوز کردی. فقط با اسم تابع هاش میتونی کار کنی.

حمیدرضاصادقیان
پنج شنبه 28 دی 1385, 08:35 صبح
خوب من نمیخوام اینجوری کار کنم. من میخوام پکیج رو به صورت دینامیک لود کنم کارم رو انجام بدم بعد اونو unload کنم.