PDA

View Full Version : مشکل با کامپونت های TNT

solook
یک شنبه 17 دی 1385, 08:39 صبح
با سلام به دوستان
بنده می خواستم برنامه ای آماده کنم که در ویندوزهای انگلیسی که فارسی نصب نیست بتونه متن فارسی و عربی رو نشون بده.و از کامپوننت TNT استفاده نمودم.
اما در ویندوز انگلیسی که آزمایش کردم کار نکرد. و حروف را بصورت نامرتب و در بعضی بصورت (؟؟؟) نشون میده.
لطفا راهنمایی کنید

MNosouhi
یک شنبه 17 دی 1385, 12:48 عصر
من هم همچین مشکلی رو دارم ، آیا باید تنظیمات خاصی انجام داد ، یا داده ها رو باید با فرمت خاصی ذخیره کرد؟
دوستانی که کار کردن ممنون میشم راهنمایی کنن.

solook
دوشنبه 18 دی 1385, 20:56 عصر
فکر نکنم جواب این سوال زیاد هم مشکل باشه.اگه برا دوستان زحمت نمیشه راهنمایی کنن

مهدی کرامتی
دوشنبه 18 دی 1385, 22:10 عصر
نمایش کاراکترهای فارسی یونیکد در TNT مبتنی بر سرویس های متنی سیستم عامل است، بنابراین وقتی سیستم عامل این سرویس را ارائه نمی کند نمی بایست انتظار معجزه از کامپوننت فوق داشته باشید.

dkhatibi
دوشنبه 18 دی 1385, 22:41 عصر
شاید بتوان فایلهای مورد نیاز بری نصب فارسی را همراه برنامه برداشت و در اولین بار اجرای برنامه اونا رو نصب کرد و سپس تنظیمات زبانی را انجام داد.

MNosouhi
سه شنبه 19 دی 1385, 07:58 صبح
از لطف همه دوستان ممنون.
ببینید قضیه اینه که قراره یه برنامه قرانی برای کشورهای انگلیسی زبان نوشته بشه ، حالا مشکل اینه که چون روی سیستم های آنها زبان فارسی یا عربی فعال نیست نمایش متون عربی با اشکال ایجاد میشه .

نمایش کاراکترهای فارسی یونیکد در TNT مبتنی بر سرویس های متنی سیستم عامل است،
آیا امکان این وجود داره که با کدنویسی این سرویس ها رو فعال کرد.

شاید بتوان فایلهای مورد نیاز بری نصب فارسی را همراه برنامه برداشت و در اولین بار اجرای برنامه اونا رو نصب کرد و سپس تنظیمات زبانی را انجام داد.
تا اونجایی که ممکنه میخام از این راه استفاده نکنم و از یونیکد استفاده کنم .
اگه کسی اطلاعات داره کمک کنه ، صواب داره به خدا.:لبخند:

حرفه ای
سه شنبه 19 دی 1385, 08:00 صبح
نمایش کاراکترهای فارسی یونیکد در TNT مبتنی بر سرویس های متنی سیستم عامل است، بنابراین وقتی سیستم عامل این سرویس را ارائه نمی کند نمی بایست انتظار معجزه از کامپوننت فوق داشته باشید.

کاملاً درسته حق با مدیر سایته
من راه حلهای مختلفی را امتحان کردم اما نشد به ناچار چون برنامه حتماً می بایست بر روی ویندوز تمام انگلیسی نصب بشه به جای Lable از تصاویر استفاده کردم و با کپی کردن فونتهای یونیکد توی مسیر فونت مشکل فارسی توی Edit ها هم حل شد و برنامه رو تحویل دادم

MNosouhi
سه شنبه 19 دی 1385, 10:37 صبح
با کپی کردن فونتهای یونیکد توی مسیر فونت مشکل فارسی توی Edit ها هم حل شد
از چه فونتی استفاده کردید؟

solook
سه شنبه 19 دی 1385, 17:59 عصر
نمایش کاراکترهای فارسی یونیکد در TNT مبتنی بر سرویس های متنی سیستم عامل است، بنابراین وقتی سیستم عامل این سرویس را ارائه نمی کند نمی بایست انتظار معجزه از کامپوننت فوق داشته باشید.اما من چند برنامه میشناسم که بدون ابتناء بر سرویس سیستم عامل کار میکنه مثل نرم افزار جامع الاحادیث
و همچنین نرم افزار قرآنی The Noble Quran
شاید بگید این نرم افزار ها در هنگام نصب این کارها انجام میدهند اما من برنامه جامع الاحادیث را بدون اینکه نصب کنم آزمایش کردم خوب کار کرد

حرفه ای
چهارشنبه 20 دی 1385, 08:04 صبح
سلوک عزیز !

همانطور که می دانی تمامی برنامه از فونت سیستم عامل استفاده می کنند و حتی Java به عنوان زبان فارغ از سیستم عامل باز درخصوص فونت از سیستم عامل استفاده می کند

solook
چهارشنبه 20 دی 1385, 11:16 صبح
خیلی متشکر
پس یه راه حل خوب ارائه بدین لطفا.

فونتهای یونیکد توی مسیر فونت مشکل فارسی توی Edit ها هم حل شد و برنامه رو تحویل دادم
بیشتر توضیح بدید و فونت یونیکد همون Tahoma هست دیگه؟

MNosouhi
چهارشنبه 20 دی 1385, 11:33 صبح
حرفه ای جان نگفتی فونتی که برای یونیکد استفاده میکنی چیه؟

solook
چهارشنبه 20 دی 1385, 20:09 عصر
با کپی کردن فونتهای یونیکد توی مسیر فونت مشکل فارسی
من هم این کارو کردم اما نتیجه رو ببینید

Saeid59_m
پنج شنبه 21 دی 1385, 10:51 صبح
من برای این مشکل یه سختی به خودم دادم اما الان دیگه خیالم راحته .
از فونت ایران سیستم استفاده کردم . یه چیزی مثل فونتهای داسه و ویندوز هیچ تغییری روی اون نمی ده . بعد برنامه اینکه چطور باید فارسی تایپ بشه رو خودم نوشتم . مثلاً اگه A‌رو زد ش چاپ بشه و ...
توی مرتب سازی ها و سرچ ها هم هیچ مشکلی ندارم .

solook
جمعه 22 دی 1385, 14:49 عصر
بسیار عالی
لطفا بیشتر توضیح بدین و نحو استفاده از فونت های ایران سیستم به گونه ای در ویندوزهای انگلیسی هم جواب بده را بفرمایید لطفا
یا علی..

حرفه ای
جمعه 22 دی 1385, 20:11 عصر
فونت های یونیکد فونت های غیر وابسته به سیستم عامله ! و می تونی اونها را خودت convert کنی و یا تهیه کنی !
فونت Tahoma در ویندوز انگلیسی فقط زبان انگلیسی را Support می کنه و زبان فارسی را پشتیبانی نمی کند
دوستان با احترام به قوانین سایت از گذاشتن فونتها بر در سایت معذورم اما ادرس ایمیلتون را برای من به صورت پیغام ارسال کنید فونت ها را برای شما ارسال خواهم کرد

solook
جمعه 22 دی 1385, 21:59 عصر
با تشکر فراوان ..براتون ایمیلم فرستادم