View Full Version : درخصوص کوئری گروپ group
rezekh
دوشنبه 29 مرداد 1403, 11:56 صبح
باسلام
یک فیلد تعریف کردم با دیتا تایپ calculated دو فیلد را برهم بخش میکند در کوئری در حالت گروپ که قراردمیدهم ارور Divison by zero نمایش میدهد last هم قرارمیدهم جواب نمیدهد ممکنه راهنمایی کنید چطور از این فیلد در کوئری گروپ استفاده کنم .ممن.نم
eb_1345
دوشنبه 29 مرداد 1403, 13:24 عصر
باسلام
یک فیلد تعریف کردم با دیتا تایپ calculated دو فیلد را برهم بخش میکند در کوئری در حالت گروپ که قراردمیدهم ارور Divison by zero نمایش میدهد last هم قرارمیدهم جواب نمیدهد ممکنه راهنمایی کنید چطور از این فیلد در کوئری گروپ استفاده کنم .ممن.نم
سلام
خطای Divison by zero معمولاً در هنگامی که مخرج کسر صفر باشد رخ میدهد. در اعداد جدول بررسی کن شاید عدد فیلد دوم( مخرج کسر یا عدد مقسوم علیه) صفر باشد.
اگر هم فیلد مربوط به مخرج کسر در حالتیست که ناچاراً شامل عدد صفر هم میشود باید برای رفع این خطا در کوئری قبل از حالت گروپ یک شرط برای نتیجه تقسیم یا همان فیلد calculated اعمال کنی
فرض می کنیم در جدول سه فیلد A ، B ، C دارید و فیلد C از تقسیم A بر B بدست می آید
در کوئری در جلوی فیلد C عبارت زیر را وارد کن :
C: IIf([B]=0;0;[A]/[B])
با این شرط اگر عدد B صفر بود بجای عبارت #Div/0! در فیلد C صفر جایگزین آن میشود
rezekh
سه شنبه 30 مرداد 1403, 11:52 صبح
سلام
خطای Divison by zero معمولاً در هنگامی که مخرج کسر صفر باشد رخ میدهد. در اعداد جدول بررسی کن شاید عدد فیلد دوم( مخرج کسر یا عدد مقسوم علیه) صفر باشد.
اگر هم فیلد مربوط به مخرج کسر در حالتیست که ناچاراً شامل عدد صفر هم میشود باید برای رفع این خطا در کوئری قبل از حالت گروپ یک شرط برای نتیجه تقسیم یا همان فیلد calculated اعمال کنی
فرض می کنیم در جدول سه فیلد A ، B ، C دارید و فیلد C از تقسیم A بر B بدست می آید
در کوئری در جلوی فیلد C عبارت زیر را وارد کن :
C: IIf([B]=0;0;[A]/[B])
با این شرط اگر عدد B صفر بود بجای عبارت #Div/0! در فیلد C صفر جایگزین آن میشود
سلام
ممنون از راهنمایتون
در جدول نیازی به این کد نیست چون نمایش درست است
اما در کوئری بدین صورت عمل کردم لطف کنید نظر بدهید مشکل کجاست
rezekh
سه شنبه 30 مرداد 1403, 11:53 صبح
مورد دیگر در قسمت شرط وارد کردم خطا داده
mazoolagh
سه شنبه 30 مرداد 1403, 14:21 عصر
سلام و روز خوش
1- مشکل اصلی در طراحی است،
این وضعیت اصلا نباید اتفاق بیفته.
2- راهنمایی داده شده رو درست پیاده نکردین:
اون مخرج کسر هست که باید چک بشه مقدارش 0 هست یا نه - شما صورت کسر رو در iif آوردین.
3- برای اسکرین شات از گوشی استفاده نکنین،
ویندوز خودش امکانش رو داره.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.