View Full Version : بدست آوردن شماره سریالی خاص برای هر کامپیوتر به طوری که متفاوت باشند
Bad_Programer
جمعه 20 بهمن 1385, 22:34 عصر
می خواستم ببینم چگونه برای هر کامپیوتر شماره ای متمایز به دست باورم تا برای استفاده های مختلف همچون شناسای هر کامپیوتر در جاهای مختلف از آن کد استفاده کنم لازم به ذکر است کد باید منحصر به فرد باشد در ضمن نیاز خیلی فوری هم دارم.:عصبانی++:
Valadi
شنبه 21 بهمن 1385, 07:51 صبح
شما می تونید از Registry استفاده کنید به این صورت که شماره سریال هارد یا .... فراخوانی کنید
dkhatibi
شنبه 21 بهمن 1385, 16:23 عصر
می خواستم ببینم چگونه برای هر کامپیوتر شماره ای متمایز به دست باورم تا برای استفاده های مختلف همچون شناسای هر کامپیوتر در جاهای مختلف از آن کد استفاده کنم لازم به ذکر است کد باید منحصر به فرد باشد در ضمن نیاز خیلی فوری هم دارم.:عصبانی++:
آقای delphi_assistant یک برنامه برای تولید شماره ی مورد نظر قبلا نوشته اند.
شما می توانید از سریال هارد یا cpu استفاده کنید. همچنین می توانید ترکیبی از اینها را به کار برید.
Hamid_PaK
یک شنبه 22 بهمن 1385, 10:27 صبح
هیچ کس روشی که خود در این مورد بدست آورده رو بسادگی در اختیار دیگران قرار نمی دهد !!!
ولی یه نگاهی به کد این کامپوننت بیانداز مشکلت رو فعلا حل می کنه ...
لینک کامپوننت (http://www.maxcomponents.net/download/mxprotector_1_31.zip)
موفق باشید ، یا حق ...
gholami146
یک شنبه 18 فروردین 1392, 23:24 عصر
گشتم نیست نگرد
فقط سریال سی پی یو
Valadi
جمعه 20 اردیبهشت 1392, 07:25 صبح
با سلام
به تاريخ تاپيك نگاه كنيد
اما من كامپونت دارم همين اين و هم بهتر از اين
mi5coder
یک شنبه 07 مهر 1392, 09:11 صبح
من خودم با سریال cpu کار کردم که گاها تو بعضی سیستم ها تکراری میشه !
"مک آدرس" کارت شبکه رو بخون ...
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.