View Full Version : ارتباط با sql که روی ویندوز xp نصب شده
saeed_rezaei
پنج شنبه 03 اسفند 1385, 00:07 صبح
با سلام
آیا من می تونم دستگاهی که ویندوزش اکس پی هستش و بانک اطلاعاتی هم به خوبی کار میکنه رو از طریق شبکه دسترسی داشته باشم و یا واسه این کار حتما باید از یه ویندوز سرور مثل win2000 کمک بگیرم؟
Mohammadi_F
پنج شنبه 03 اسفند 1385, 19:49 عصر
ورژن SQLserver ای که توی XP نصب میشه پرسوناله که با این ورژن نمی توان در محیط شبکه کار کرد و باید حتما از نسخه enterprise استفاده کنی که اون هم فقط روی ویندوز سرور نصب میشه.
AminSobati
پنج شنبه 03 اسفند 1385, 23:10 عصر
با سلام
آیا من می تونم دستگاهی که ویندوزش اکس پی هستش و بانک اطلاعاتی هم به خوبی کار میکنه رو از طریق شبکه دسترسی داشته باشم و یا واسه این کار حتما باید از یه ویندوز سرور مثل win2000 کمک بگیرم؟
کدوم Version از SQL Server رو قصد دارید استفاده کنید؟
DonetKarvb
جمعه 04 اسفند 1385, 10:46 صبح
ورژن SQLserver ای که توی XP نصب میشه پرسوناله که با این ورژن نمی توان در محیط شبکه کار کرد و باید حتما از نسخه enterprise استفاده کنی که اون هم فقط روی ویندوز سرور نصب میشه.
این تصور شما اشتباه است. شما حتی میتوانید از ویراییش Express هم در شبکه بهره بگیرید. فقط ویرایش Developer هست که علی رغم کامل بودن تمام امکاناتش قادر به کار کردن در شبکه نیست. و آنهام به دلیل فعال نبودن وپشیتبانی نکردن از Remote Connection است. زیرا مایکروسافت این نسخه را برای حمایت از Develper ها عرضه کرده است.
saeed_rezaei
شنبه 05 اسفند 1385, 09:31 صبح
من ورژن enterprise رو استفاده کردم. روی ویندوز 200 به صورت سرور نصب می شه و در کل شبکه هم قادر به دسترسی است. وقتی همین ورژن رو روی ویندوز اکس پی نصب می کنم همون اول پیغام می ده که برنامه روی این نسخه از ویندوز تنها می تونه ابزارهای کلاینت رو نصب کنه.
یکی از دوستان معتقد بود که با همین ورژون و همین ویندوز اکس پی می شی که بانک اطلاعاتی رو در شبکه مورد دسترسی قرار داد. من که چند وقته هرچی سعی می کنم نمی شه . حالا موندم که اصلا نمی شه یا من نمی تونم.
متشکرم
DonetKarvb
یک شنبه 06 اسفند 1385, 01:07 صبح
من ورژن enterprise رو استفاده کردم. روی ویندوز 200 به صورت سرور نصب می شه و در کل شبکه هم قادر به دسترسی است. وقتی همین ورژن رو روی ویندوز اکس پی نصب می کنم همون اول پیغام می ده که برنامه روی این نسخه از ویندوز تنها می تونه ابزارهای کلاینت رو نصب کنه.
یکی از دوستان معتقد بود که با همین ورژون و همین ویندوز اکس پی می شی که بانک اطلاعاتی رو در شبکه مورد دسترسی قرار داد. من که چند وقته هرچی سعی می کنم نمی شه . حالا موندم که اصلا نمی شه یا من نمی تونم.
متشکرم
اصلا" نمیشه. مایکروسافت اعلام کرده که نمیشه :افسرده::چشمک:
whitehat
یک شنبه 06 اسفند 1385, 08:53 صبح
این مورد قبلا بحث شده (http://www.barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=59961&page=4)
Mohammad_Mnt
یک شنبه 06 اسفند 1385, 19:09 عصر
یعنی چی !!! یعنی با نصب MSDE نمی شه یه برنامه زیر شبکه را اجرا کرد ؟
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.