PDA

View Full Version : چگونگی استفاده از یک فایل matlab در دلفی

jandaghian
دوشنبه 14 اسفند 1385, 11:07 صبح
با سلام
من میخواستم از نرم افزار matlab برای کارهای پیچیده محاسباتی در زمینه کنترل فازی استفاده کنم در حالیکه اصل برنامه ام توی دلفیه . ممکنه یه نفر به من بگه باید چطوری این دو تا رو با هم match کنم؟ یعنی باید یه طوری فایل matlab را از دلفی اجرا کنم و خروجی اون رو هم به دلفی وارد کنم.
مرسی

Sohrab_Tapar
سه شنبه 22 اسفند 1385, 11:02 صبح
توی کتابهای مربوط به matlab این چیزها پیدا میشه من دیدم،توی یک کتاب با عنوان MATLAB 6 تنها چیزی که ازش یادمه اینه که جلد سیاهی داشت ولی روش ارتباط بین Visual C و Delphi چند تا نرم افزار دیگه رو با matlab گفته بود
اگه عنوان دقیق کتاب رو پیدا کردم برات میفرستم

jandaghian
دوشنبه 06 فروردین 1386, 08:15 صبح
اگه بهم خبر بدید ممنون میشم.

DAMAVAND
دوشنبه 06 فروردین 1386, 18:25 عصر
با سلام
من میخواستم از نرم افزار matlab برای کارهای پیچیده محاسباتی در زمینه کنترل فازی استفاده کنم در حالیکه اصل برنامه ام توی دلفیه . ممکنه یه نفر به من بگه باید چطوری این دو تا رو با هم match کنم؟ یعنی باید یه طوری فایل matlab را از دلفی اجرا کنم و خروجی اون رو هم به دلفی وارد کنم.
مرسی

یه راه دیگه اینکه توابعی که نیاز داری رو تو Matlab بنویسی و اون ها رو به dll تبدیل
کنی فکر میکنم Matlab خودش این کار رو انجام میده.ولی اگه نشد باید برنامه Matlab رو به سورس C++ تبدیل کنی و انرو به dll تبدیل کنی.
اونوقت خیلی راحت میتونی از اون توی دلفی استفاده کنی!

Inprise
سه شنبه 07 فروردین 1386, 09:11 صبح
هم میتوانی از توابع Matlab ات DLL و COM خروجی بگیری که در هر زبانی قابل استفاده هستند ، و هم میتوانی COM Library های Matlab را وارد دلفی کنی و توابع ات مستقیما" از طریق برنامه دلفی ات فراخوانی کنی . برای هر دو مورد جستجو کن نمونه های متعددی هست...

jandaghian
دوشنبه 13 فروردین 1386, 19:17 عصر
مرسی امتحان میکنم