View Full Version : علت زمانبری زیاد کامپایل یک پروژه
A.Farzin
دوشنبه 27 فروردین 1386, 18:40 عصر
با سلام
پروژهای دارم که کامپایل آن نزدیک پنج دقیقه طول میکشد. حال آنکه در پروژه دیگری در همین اندازه، کامپایل ظرف چند ثانیه انجام میشد.
علت اینکه کامپایل این پروژه زیاد طول میکشد، چه میتواند باشد؟
ممنون
mehran8
دوشنبه 27 فروردین 1386, 20:43 عصر
سلام
اتفاقاً خود من هم به این مسئله زیاد بر خوردم .
پروژه ای که در اون بیشتر از کد استفاده شده زمان کمتری صرف کامپایل شدنش می شه .
و پروژه ای که از اشیاء (به خصوص استفاده از عکس در برنامه) در اون استفاده شده زمان بیشتری طول می کشه تا کامپایل بشه .
البته این دیدگاه شخصیه من در مورد سوال شماست . که واقعاً به این مورد بر خوردم .
jk
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 10:23 صبح
بنده برنامه ای دارم که حدود 40000 خط برنامه نویسی شده. ساخت exe این برنامه حدود 20 دقیقه طول می کشه. به نظرم این مدت زمان طولانی است.
در این برنامه از 10 تا OCX استفاده شده و 6 تا DLL . نمی دانم این تعداد در زمان ساخت EXE دخیل هستند یا نه .
خلاصه دلیل زمانبر بودن ساخت EXE را نمیدانم
مبین رنجبر
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 10:37 صبح
خوبه که شما فقط 5 دقیقه صرف EXE کردن می کنی ...ما برای EXE کردن نرم افزار هایی که می سازیم حدودا 30 دقیقه طول می کشه ... البته نرم افزار های ما مخصوصا برنامه های حسابداری بالای 50 تا فرم هست و در هر کدون از فرم ها 1000 خط کد وجود داره
دلیلشو نمی دونم چرا ولی من نظرم اینه :
خوب وی بی برای EXE کردن پروژه ما به تعداد فرم های برنامه فایل هایی به پسوند OBJ می سازه که کد های برنامه به این فایل ها تبدیل شده و همچنین اشیاء موجو در برنامه هم به یه سری کد باینری اسمبلی تبدیل می شه بهد از تبدیل تک تک کد های موجو در این فایل ها به یه فایل تحت داس به نام C2.exe انتقال داده می شه و این فایل کد های موجود در برنامه رو با هم جمع کرده و دوباره در فایل هایی به نام مثلا VB56.tmp می ریزه و دوباره کد هارو رو از این فایل های Temp بارگزاری می کنه و یه فایل EXE تحویل می ده
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.