PDA

View Full Version : سیستم وب لاگ

Syamah
شنبه 08 اردیبهشت 1386, 18:53 عصر
چگونه برای وب سایت خود سیستم وب لاگ اضافه کنیم.
من در آدرس گذاری مشکل دارم،مثلاً اگر وب سایت www.abcd.com باشد چگونه یک وب لاگ www.test.abcd.com به وجود بیاید.:عصبانی++: :اشتباه:

hassan1365
دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 21:56 عصر
سلام
خب باید ببینی هاستی که استفاده میکنی چند تا sub domain بهت میدهزالبته قابل افزایشه.
به هر حال از تو control panel هاستت قابل دسترسی باشه.

موفق باشید

SoftDevCo
دوشنبه 10 اردیبهشت 1386, 23:59 عصر
می خوای با ASP این کار رو انجام بدی ؟

من کدهاش رو چند سال پیش روی سرور 2003 نوشتم. هم User می ساخت، هم FTP و هم Subdomain.

ولی بهتره الان از کنترل پنل سایتت استفاده کنید و به اون وصل بشی، توی PHP با CPanel خیلی راحت تر میشه اینکار رو کرد.

mehrzad007
سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 13:26 عصر
من کدهاش رو چند سال پیش روی سرور 2003 نوشتم
امکانش هست کدهاش رو برام بفرستی؟

Syamah
سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 21:52 عصر
با تشکر از همه ی شما البته میخواستم ببینم برای نوشتن برنامه بلاگ اگه بتونید کمکی بکنید خیلی ممنون می شم.

Amir_csg
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 10:21 صبح
راحت ترین راه استفاده از control panel سایتت هست

SoftDevCo
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 12:53 عصر
ببخشید دوستان،
اگه بتونم فایل هارو پیدا کنم حتما روی سایت Upload می کنم.

amirsadeghi
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 14:46 عصر
من هم منتظرم چون من هم نیاز دارم
ممنون

Amir_csg
پنج شنبه 13 اردیبهشت 1386, 15:09 عصر
زحمت می کشی اگه این کار رو بکن

mab designer
یک شنبه 13 خرداد 1386, 01:39 صبح
اگه اون کد هارو بفرستی که واقعا دمت گرم..یک کد در دنیا ....صد کد در آخرت!

SoftDevCo
یک شنبه 13 خرداد 1386, 10:30 صبح
اگه اون کد هارو بفرستی که واقعا دمت گرم..یک کد در دنیا ....صد کد در آخرت!
باور کنید از اون موقع تا الان دارم دنبالشون می گردم، چون واقعا براشون زحمت کشیده بودم ولی متاسفانه هنوز موفق نشدم،

چون روی یه سرور حدودا 3 سال پیش گذاشتم و دارم می گردم تا پیداشون کنم.

kavahtaheri
پنج شنبه 07 تیر 1386, 03:14 صبح
نوشتن این کدها برای سرور محلی که جلو دستته کاری نداره!! (منظورم به هارد دسترسی داری، لازم نیست تو یک متریش باشی!)
اگه میتونی برای یک سرور بنویس که فقط یک کنترل پانل (HELM مثلا) ازش داری...

دوتا راه است که امتحان کردم و جواب نداد...
فرض کن http://ali.mysite.com را می خواهی ایجاد کنی.. یادت باشه از کنترل پانل این کارو نکرده باشی... می خواهیم برای کاربر علی یک بلاگ داشته باشیم. کاملا دینامیکی

راه اول - فرض می کنیم این آدرس وجود ندارد... (واقعا" هم وجود ندارد...) پس بازدیدکننده به صفحات 404 و 500 و 400 و 404;2 و اینا هدایت میشه.می تونی اونجا کد بنویسی که حالا چه بلایی سر این بازدیدکننده بیاد یعنی کل بلاگ از یک صفحه error سایت بارگذرای میشه. یکمی خنده داره ولی جواب میده.. البته وقتی آدرس به صورت http://www.mysite/ali باشه با فرض وجود نداشتن پوشه ali روی ریشه. تو صفحه 404 می تونی بازدیدکننده رو پیدا کنی.
دردسر شما زمانی شروع میشه که بخوای http://ali.mysite.com (http://ali.mysite.com/) را ایجاد کنی.. معمولا کاربر به صفحات 500 هدایت میشه و عملا گم میشه...

راه دوم - راه توپ و علمی -- بهش میگن URL Rewriting
تو گوگل سرچ کن.
اسکریپت های زیادی وجود داره. اگه از دات نت استفاده کنی خیلی راحت می تونی حلش کنی ولی با ASP معمولی باید یک سری دسترسی ها به IIS داشته باشی که من تو HELM ندیدم. اگه از کنترل پانل های دیگه استفاده کنی بهتره. خیالت از HELM راحت باشه که این کار رو انجام نمیده.

azmoodeh
پنج شنبه 07 تیر 1386, 03:40 صبح
سلام دوست عزیز

یک راه حل دیگه ای که دارید به صورت زیر هست (قبل از گفتنش غیابا از کسی که بهم یاد داد تشکر می کنم )
1-در DNS سرورتون یک رکورد به صورت * برای اون دامنه استفاده کنید و توش آدرس همون هاستی رو بدید که دارید استفاده می کنید . (این کار توی DNS سرور Win2003 به راحتی وبا یک کلیک انجام میشه و توی Win2000 , Linux با چند خط دستور که البته Admin شبکه تون به راحتی این کار رو انجام می ده و حتی خیلی وقتا شما هم اینو نگید اونا این کارو واستون می کنن ) خوب این کار چه حسنی نسبت به روش های دوستان داره ؟!؟! اینکه اگر 1000 زیر دامنه هم داشته باشید و یهو هاستتون عوض شد لازم نیست همه اون 1000 تا رو عوض کنید !! و از طرفی اگر شما روزی این سایت رو به هاست دیگه ای منتقل کردید که امکانات تعریف زیر دامنه رو از طریق کد بهتون نمیده مشکلی پیش نیاد .
2- یک سایت که توی IIS دارید ، حالا *.domainname رو بهش Add Header کنید . تا همه درخواست ها رو قبول کنه ، یک Handler هم باید بنویسید و بزارید سر راه درخواستهایی که به برنامتون میاد و اونجا اسم زیر دامنه رو از Header ی که توی درخواست هست تشخیص بدید و طبق منطق برنامه اون چیزی که لازمه نشون بدید .قاعدتا هم توی برنامتون بایستی جایی داشته باشید که بین زیر دامنه و چیزی که باید نشون داده بشه یک Mapping تعریف بشه و اون Handler که گفتم هم از این Mappingاستفاده می کنه .
روش پیچیده اما خوبی هست.
موفق باشید

SoftDevCo
پنج شنبه 07 تیر 1386, 12:19 عصر
خبر خوب براتون دارم، جای اسکریپت هارو پیدا کردم، روی یکی از سرور های قدیمی هست که قبلا مدیر شبکه اونجا بودم.

هفته بعد که رفتم اونجا ازشون کپی می گیرم و رو سایت Attach می کنم.

mmehdyt
سه شنبه 12 تیر 1386, 16:21 عصر
اگه می شه آدرس رو هم به ما بدید ما هم ببینیم!

farazjoonam
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 20:59 عصر
من PHP بلدم ، خواستی بگو بگم

mab designer
پنج شنبه 01 شهریور 1386, 02:05 صبح
سلام... آقا این اسکریپتها رو پیدا نکردی هنوز؟؟؟؟ ثواب داره ها... دل یه جمعیتی رو شاد میکنی...