PDA

View Full Version : نمایش اطلاعات در یک صفحه

hrshojaei
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 09:23 صبح
سلام ، من یه ریپورت دارم برای چاپ فاکتور که اطلاعات اقلام فاکتور رو از توی یه جدول توی DataSet می خونه . این جدولو خودم به DataSet اضافه کردم و جزء جداول بانکم نیست . برای هر ستون از فاکتور یه فیلد توی جدول دارم مثل ProductName برای شرح کالا . چارچوب فاکتورمو توی Crystal کشیدم . حالا مشکلی که دارم اینه که وقتی ProductName رو از field explorer به گزارشم اضافه می کنم . این اطلاعات نمیاد به صورت اقلام فاکتور زیر هم قرار بگیره بلکه در صفحات مختلف ( در هر صفحه فقط یکی ) نمایش داده می شه ( البته این رفتار طبیعی Crystal هستش ) . آیا توی Crystal راهی داره و یا اینکه باید توی جدولم به تعداد اقلام فاکتورم field اضافه کنم مثلا ProductName01 ، ProductName02 ، ... ، ProductName10 ؟

sm
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 10:39 صبح
نه... نیازی نیست که شما بازای هر رکورد فیلد اضافه کنید
اشتباه شما از اونجایی نشئت می گیره که شما فیلدتون رو توی قسمت Page Header گزارش قرار داده اید!
فیلدهایی که حالت تکراری دارند رو باید توی Detail Section قرار دهید.

موفق باشید

hrshojaei
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 11:24 صبح
سلام ، خیلی ممنون از راهنمایی شما ، من با VS2005 کار می کنم و محیط با عکسی که شما فرستادید یک کم فرق داره اما من هم توی Detail فیلد رو اضافه می کنم ولی به طور اتوماتیک یدونه هم توی PageHeader اضافه می کنه که من اونو پاک می کنم .

sm
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 12:55 عصر
مشکل حل شد؟
اونی هم که توی Page Header اضافه می کنه که Title مربوط به همان فیلد هست.

موفق باشید

hrshojaei
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 13:07 عصر
نه متاسفانه ، من توی Details اضافه می کنم و اگه تعداد ردیفهای فاکتورم مثلا 8 قلم باشه ، 8 صفحه ریپورت دارم توی هر کدام فقط یک قلم کالا

sm
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 13:09 عصر
شما گزارشتون رو Fit Section کردید؟
اگر نه، روی همون قسمت Detail راست کلیک کنید و گزینه Fit Section رو انتخاب کنید.

موفق باشید

hrshojaei
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 13:31 عصر
دوست عزیر ممنون از پیگیریهاتون ، اما باز هم مشکل حل نشد .

sm
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 13:40 عصر
میشه ظاهر گزارش رو توی حالت Design اینجا بزارید؟

hrshojaei
یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 14:40 عصر
سلام ، بفرمایید

sm
دوشنبه 24 اردیبهشت 1386, 08:17 صبح
شما راه رو اشتباه رفتید!
شما بجای اینکه بیایید و 8 سطر ایجاد کنید باید فقط همون سطر اول رو ایجاد کنید و در صورتیکه نتیجه کوئریتون بیستر از یک سطر باشه خود کریستال سطرها رو اضافه می کنه. بنابراین خط اول باشه و بقیه رو حذف کنید.
ضمن اینکه چون خاصیت جمع کل و تخفیف و .... بقیه موارد اینجوریه که فقط یکبار باید بیاید، این موارد پایین گزارش رو توی قسمت Report Footer قرار دهید.
همچنین نام و آدرس و بقیه رو توی قسمت Report Header قرار دهید

موفق باشید

h_sadeghynejad
چهارشنبه 02 خرداد 1386, 17:31 عصر
بله sm (http://barnamenevis.org/forum/member.php?u=5259) درست میگه شما باید قسمتی که میخوای اول گزارشت چاپ بشه مثلا نام شرکت یا برای شما قسمت بالای فاکتور رو توی قسمت Report Header نمایش بدی و قسمتی رو که میخوای بالای هر صفحه نمایش بده رو (بعضی وقتا ممکنه گزارش چند صفحه بشه پس بالای صفحه با بالای گزارش فرق میکنه) توی قسمت Page Header قرار بدی و اطلاعاتی که تکراری هستش رو توی Details قرار بدید بعدم اطلاعتی که قرار در انتهای هر صفحه گذاشته بشه مثلا برای شما جمع کل همون صفحه رو توی Page Footer قرار میدی و اطلاعاتی که قراره که در انتهای گزارش باشه مثلا برای شما جمع کل و محل امضا رو توی Page Footer نمایش بده