View Full Version : چطوری میتونم برنامه رو به صورت یک Service در بیارم
mpmsoft
سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 17:37 عصر
چطوری میتونم برنامه ای که می نویسم به صورت Service بشه و بشه اونو Stop یا Start کرد
noorsoft
سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 18:36 عصر
باید برنامه ای که می نویسی بصورت sys باشه و در قسمت سرویسهای ویندوز نصب بشه و بعد از آن سرویس را Run کنی
adaman
سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 20:43 عصر
http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=63060
bashiry
سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 21:03 عصر
برنامه نویسی این فایل sys فرق می کنه با برنامه نویسی معمولی
فکر می کنم مشکل باشه.
CodeMasterX
سه شنبه 25 اردیبهشت 1386, 23:36 عصر
VB6 هیچ امکانی برای نوشتن سرویس های ویندوز به شما نمیده.
باید از کامپوننت های آماده که با C یا دلفی نوشته شدن استفاده کنین.
روی آی دی من جستجو کنید فکر کنم تو بخش وی بی یه کنترل اکتیوایکس گذاشتم برای ان کار که خوب هم جواب میده و بارها ازش استفاده کردم و با VC++ 6.0 هم نوشته شده.
Payman62
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 00:28 صبح
سلام.
در ویبی امکان کار با سرویس ها مثل ساخت سرویس پاک کردن یه سرویس استارت استاپ سرویس و ... وجود داره.
ولی این که برنامه شما به عنوان یه سرویس ران بشه ممکن نیست و نیاز به کامپوننت هست.
bashiry
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 17:21 عصر
از توضیحات هر دو دوست عزیز ممنون
کتابی هست برای این زمینه به زبان انگلیسی؟
CodeMasterX
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 20:15 عصر
دوست عزیز اولا که ساختن سرویس های ویندوز مبحث عظیمی نیست که نیاز به کتاب داشته باشه.
دوما برای بار هزارم به آقا پیام باید بگم که دوست عزیز من همچین امکانی در VB6 وجود نداره،تو یه تاپیک دیگه هم با آقای مصافی این بحث رو دنبال کردیم.
اگر یه سرویس ویندوز ساده و خوب میخواید از همون کنترلی که من ضمیمه کردم استفاده کنید.
bashiry
چهارشنبه 26 اردیبهشت 1386, 21:55 عصر
حرف شما صحیح است ولی برای یه تازه کار باید منبعی باشه.
در مورد اون کنترل هنوز امتحان نکردم ولی باید ابزار خوبی باشه
saeid5977
پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 00:35 صبح
سلام
سرویس نوشتن کار سختی نیست اما دیباگش چرا. تو MSDN کامل توصیح داده یه سرچ کوچیک اونجا بزنی کارت راه میوفته. از VB.NET هم میتونی استفاده کنی که در این صورت یه سرویس NET. داری.
Payman62
پنج شنبه 27 اردیبهشت 1386, 18:59 عصر
دوما برای بار هزارم به آقا پیام باید بگم که دوست عزیز من همچین امکانی در VB6 وجود نداره،تو یه تاپیک دیگه هم با آقای مصافی این بحث رو دنبال کردیم.
اگر یه سرویس ویندوز ساده و خوب میخواید از همون کنترلی که من ضمیمه کردم استفاده کنید.
آقای محترم وقتی اطلاعات نداری چرا پست میدی؟ چرا فکر میکنی هر چی که شما نتونی انجام بدی محاله؟
بنده تا دلت بخواد با سرویس ها کار کردم. چند برنامه هم نوشتم که به عنوان سرویس ران میشدن.
من بدون کامپوننت هم سرویس میسازم هم پاک میکنم هم استارت میکنم هم استاپ میکنم. هم اطلاعات یه سرویس ( مثل مسیر فایل اجرایی) رو تغییر میدم و ... .
فقط هنگام ران کردن برنامم به عنوان سرویس نیاز به کامپوننت داشتم. در این مورد تو فروم های خارجی هم سرچ کردم و مطمن شدم برای ران کردن برنامم به عنوان سرویس نیاز به کامپوننت دارم.
در ضمن بنده نیازی به کامپوننتی که آپ کردی ندارم. چون با این قبلا کار کردم. بد نیست ولی کامپوننت بهتر از اینو دارم.
پس بازم میگم:
در ویبی امکان کار با سرویس ها مثل ساخت سرویس پاک کردن یه سرویس استارت استاپ سرویس و ... وجود داره.
ولی این که برنامه شما به عنوان یه سرویس ران بشه ممکن نیست و نیاز به کامپوننت هست.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.