PDA

View Full Version : هدف از اجتماع در این محیط

sarami
سه شنبه 08 خرداد 1386, 01:22 صبح
متاسفانه مدتی است نظاره گر پست های پیاپی دوستانی هستیم که براستی هدف از ایجاد فروم های اینچنینی را درک نکرده و با تمامی توان سعی در کمک نمودن برای حل مشکل و رفع گره از کار دوستی دیگر دارند. و با آپلود فایل اصلاح شده در انجام هدف فرعی که همانا رفع مشکل دوست سئوال کننده است موفق نیز عمل مینمایند . برای اطلاع سایر دوستان ذکر نکات ذیل را که به ذهن حقیر میرسد خالی از لطف نمی بینم.
هدف از ایجاد فروم های اینچنینی تولید محتوایی ایندکس شده با امکان جستجو و دسترسی سایر دوستانی است که به آن محتوا نیاز دارند. که عملا با آپلود فایل بدون نوشتن شرح و کد در پست ارسالی این مهم دست نایافتنی مینماید. آیا براستی برای هر مشکل تکراری که قبلا حل گردیده و صورت مسئله تغییری اندک به خود دیده اصلاح و آپلود فایل میتواند راهگشا باشد. ؟؟
با ادامه این روند در دراز مدت حجم زیادی از محتوایی که قابلیت جستجو و استخراج محتوا را ندارد را خواهیم داشت که به همراه آن با مراجعه هر کاربر جدید همان سئوالها با متنی دیگر در Loop بینهایت خواهند افتاد.
لذا از سروران گرامی که تمامی تلاش خود را برای رفع مشکل دوستان بکار میبرند خواهشمندیم علاوه بر ارسال فایل شرح و خود سورس کدها را نیز پست نمایند تا به معظلات فوق گرفتار نگردیم.

با تشکر

شاپرک
شنبه 26 خرداد 1386, 09:47 صبح
دوستان مثل اینکه این مسئله دوباره فراموش شده !!!!!

HAMRAHSOFT.IR
سه شنبه 28 خرداد 1387, 15:16 عصر
دوستان مثل اینکه این مسئله دوباره فراموش شده !!!!!

ehsan_y
چهارشنبه 29 خرداد 1387, 06:51 صبح
سلام
خيلي وقتا اين مسئله كه فرمودين فراموش نمي شه ولي مثلاً من خودم چون نمي دونم چطوري بايد كد رو توي متن قرار بدم مجبود مي شم فايل ضميمه كنم . اگه ميشه توضيح بدين .

jaberian2
پنج شنبه 30 خرداد 1387, 12:56 عصر
البته يه مسئله ديگه هم هست و اون عدم توانمندي كافي سيستم سرچ و جستجو ست كه باعث ميشه در مواجه با مشكلي افراد كم تجربه تر ( مانند خودم ) بهترين راهو تو ايجاد يه تايپيك جديد مي بينند. البته بطور كلي با نظر شما موافقم ولي اگه زير ساختاش بطور كارا و اثربخش وجود داشته باشه