PDA

View Full Version : گرافیک و کتابخانه آن

senator_aka
جمعه 11 خرداد 1386, 11:47 صبح
سلام دوستان.

من امروز به برنامه دیدم که یه خطا داشت و آن هم این بود که کتابخانه graphics.h را پیدا نمی کند این شد که منم رفتم و گشتم که دیدم واقعا چنین کتابخانه ای نیست.

ازاین جهت بود که از دوستان خواهش می کنم که اگر کسی این کتابخانه را دارد برای من در این تاپیک بگذارد.

پیشاپیش از لطفتان ممنونم.

emad_67
جمعه 11 خرداد 1386, 13:30 عصر
شما حتما از visual استفاده می کنی چون تو نسخه های visual ای هدر وجود نداره به هر حال من این هدر رو که مایل بورلند هست رو گذاشتم حالا نمی دونم با visual هم compile میشه یا نه

senator_aka
جمعه 11 خرداد 1386, 14:36 عصر
سلام دوست عزیز و بسیار ممنون از کمکتان

بله همین طور هست که گفتید من از++ visual c استفاده می کنم.

دوست عزیز هدری که برای من گذاشته بودید را قبول کرد اما در هدر گرافیک یک هدر دیگری هست که متاسفانه آن هدر را هم ویژوال سی ندارد.

نام هدر DEFS.H_ است.اگر میشه لطف کنید و این هدر را نیز برای من بگذارید.

از لطف شما ممنون

emad_67
جمعه 11 خرداد 1386, 16:42 عصر
من تو کتابخانه borland رو نگاه کردم ولی همچین هدری نداشت

saeid5977
جمعه 11 خرداد 1386, 22:09 عصر
سلام
اگر تو VC برنامه نویسی میکنید نیازی به این header ندارید تو ویندوز قضیه فرق میکنه!
باید برید سراغHDC ها یا معادلشون تو mfc که میشه CDC . و کار گرافیک رو ازاون طریق انجام بدید.
کلاً تو ویندوز یا باید از GDI استفاده کنید که همونه که گفتم یا از GDI+ که ادامه همون GDI هستش ویا اگر نیاز به گرافیک سریع ویا 3 بعدی دارید برین سراغ openGL یا DirectX .
موفق باشید.

reza.palang
جمعه 11 خرداد 1386, 22:35 عصر
این هم هدر مورد نظر. اما بهتره از نسخه تحت داس استفاده کنید. بعید میدونم با این هم کارتونراه بیفته.
ولی اگه درست کار کرد به ما هم بگید. کار برد داره

senator_aka
شنبه 12 خرداد 1386, 10:10 صبح
سلام ممنون از لطف همتون

من خودم کاملترین DEFS.H موجود را پیدا کردم که مخصوص سی است.

اما مشکل اصلی در هدر graphics است که از کلمه far استفاده شده در این هدر ایراد می گیرد و می گوید که این کلمه "far" از رده خارج می باشد.

اگر کسی هدر Graphics مخصوص ++VC را دارد در این تاپیک بگذارد شاید مشکل حل شود.
لطفا کمک کنید !!!

من هدر DEFS رو برای شما در این تاپیک می گدارم که شما هم داشته باشید این کاملترین هست.

senator_aka
شنبه 12 خرداد 1386, 10:18 صبح
سلام خدمت شما دوست عزیزم آقا سعید

سعید جان من منظور شما را متوجه نشدم.
من از یک برنامه استفاده می کنم که از هدر graphics در داخل برنامه استفاده شده است.
و من نیاز به این هدر دارم که یکی از دوستان لطف کرد و برای من در این تاپیک گذاشت اما چون این نسخه برای ++VC نبود فکر کنم ایراد گرفته است.

فکر کنم من کامل برای شما توضیح دادم.

حقیقتش را بخواهید من خودم زیاد با زبان سی برنامه نمی نویسم مگر در جا هایی که مجبور باشم و این مورد یکی از همان موارد است.

اگر میشه کامل تر توضیح دهید

reza.palang
شنبه 12 خرداد 1386, 16:31 عصر
توی محیط visual کار با گرافیک و تولید object های گرافیکی فرق میکنه. GDI+ ، GDI برای ایجاد و ساخت آبجکت های گرافیکی هست که کارهای پیش و پا افتاده رو انجام میده. و اگه میخواید کارهای پیچیده انجام بدی از OpenGl, activeX و ..... باید استفاده کنید.
این header هایی که شما داری استفاده میکنی برای کار توی محیط DOs هست که دیگه کارایی کمی داره (جانب احتیاط رو نگه داشتم و نگفتم اصلا) ممکنه پروژه دانشجویی باشه که بحث فرق میکنه.

saeid5977
شنبه 12 خرداد 1386, 17:50 عصر
خوب با توجه به چیزایی که میگی برنامه برای کامپایلر ++borland C نوشته شده و چون گرافیک جزء C استاندارد نیست هر کامپایلری هدر ها و کتابخونه های خودش رو داره.شما نباید برنامه رو تو VC باز کنی و باید بری سراغ BC.
موفق باشید.

senator_aka
شنبه 12 خرداد 1386, 21:34 عصر
توی محیط visual کار با گرافیک و تولید object های گرافیکی فرق میکنه. GDI+ ، GDI برای ایجاد و ساخت آبجکت های گرافیکی هست که کارهای پیش و پا افتاده رو انجام میده. و اگه میخواید کارهای پیچیده انجام بدی از OpenGl, activeX و ..... باید استفاده کنید.
این header هایی که شما داری استفاده میکنی برای کار توی محیط DOs هست که دیگه کارایی کمی داره (جانب احتیاط رو نگه داشتم و نگفتم اصلا) ممکنه پروژه دانشجویی باشه که بحث فرق میکنه.

دوست عزیز ممنون از جوابتان.
باز هم حق با شماست.
این برنامه از چند گرافیک ساده استفاده میکند و در محیط داس هم اجرا می شود و کار می کند.

از قضا این برنامه پروژه دانشجویی هست.

اگر کسی هدر گرافیک زبان ++VC را دارد برای من بگذارد.

saeid5977
یک شنبه 13 خرداد 1386, 01:39 صبح
باز هم حق با شماست.
این برنامه از چند گرافیک ساده استفاده میکند و در محیط داس هم اجرا می شود و کار می کند.

برنامه ای که با VC نوشته میشه که تو dos قابل استفاده نیست!
و VC هم هدر گرافیک به اون معنا که شما میخواهید نداره. باید سراغ بورلند سی برید.
موفق باشی.

reza.palang
یک شنبه 13 خرداد 1386, 22:31 عصر
باز هم حق با شماست.

من هم توی کار دانشجویی مجبور شدم باهاش کار کنم. یه مقداری هم تلاش کردم راه بهتری پیدا کنم. اما نبود که نبود.
تا جایی که من میدونم همچین هدری نیست. چون++VC خودش یه محیط گرافیکی هست.
تحت داس چون از محیط گرافیکی استفاده بشه این هدر رو به کار میگرفتن.

mehdimir
چهارشنبه 16 خرداد 1386, 11:12 صبح
باسلام
یک پروژه در مورد درس گرافیک می خواستم که به زبان سی ودر حدود 30 خط باشد

emad_67
چهارشنبه 16 خرداد 1386, 11:47 صبح
باسلام

بهتر بود یه تاپیک جدا می ساختی و سوالاتو مطرح میکردی

reza.palang
شنبه 19 خرداد 1386, 16:05 عصر
باسلام

یه قانون فکر میکنم باشه که میگه اینجا پروژه دانشجویی انجام نمیشه. مگه مغازه هست؟؟:عصبانی:

marjanb
دوشنبه 21 خرداد 1386, 11:10 صبح
salam shoma bayad file dakhele bgi ra copy v dakhele bin paste konid

sase1414
دوشنبه 21 تیر 1389, 17:17 عصر
سلام من به rgbimage.h و texturetrous.h نیاز دارم باید از طریق سی دی ویندوز یا ویژوال استدیو لود کنم؟