View Full Version : پیغام دادن در کوئری اکسس
Profesorjd
دوشنبه 28 خرداد 1386, 23:06 عصر
سلام . آیا راهی برای پیغام دادن به کاربر در شرط کوئری وجود دارد یا باید از ماژولها استفاده کرد ؟ مثلاً اگر در کوئری شرط این باشد که "Is not Null " خوب طبیعتاً نتیجه بدون رکوردهای است که شرط برقرار باشد . حالا می شود که پیغام داد که مثلاً " رکورد مورد نظر یافت نشد !"
majid325
سه شنبه 29 خرداد 1386, 00:06 صبح
شما اگه با رکوردست کار کنی میتونی چک بکنی که چند تا رکورد توی رکوردست داری.
در مورد کار با رکورد ست هم مطلب زیاد هست.
Profesorjd
پنج شنبه 31 خرداد 1386, 22:45 عصر
سلام
منظورم این نبود که گفتید . از تابع msgbox میشود در کوئری ها استفاده کرد مشروط بر اینکه شرطی برقرار شود یا شرط نباشد . مثل همان که عرض کردم . ضمناً من در رابطه با رکورد ست جستجو کردم جوابی که مد نظرم بود نیافتم !
majid325
شنبه 02 تیر 1386, 02:14 صبح
پس من درست متوجه منظور شما نشدم ، میتونی بیشتر توضیح بدی؟
Profesorjd
دوشنبه 04 تیر 1386, 22:35 عصر
سلام مجدد ! ببینید در کوئری قسمت Criteria میتوان شروطی و دستوراتی را داد که نتیجه آن برقراری خواسته یا شرط است . مثل is not null یا =0 یا ... خوب شرط برقرار شود جواب میدهد . در vb میتوان با دستور If then else یا مشابه دوشرطی هم ایجاد کرد مثلا اگر فیلد اگر نوشته داشت بیاور و پیغام بده که رکوردها یافت شد. اگر فیلد نوشته نداشت پیغام بده که رکورد موجود نیست ! آیا دستوراتی در اکسس هست که بتوان بدون کد نویسی در VBA آن در کوئری پیغام داد مثل msgbox
انگوران
سه شنبه 05 تیر 1386, 06:37 صبح
توی کویری بعید می دونم بشه ولی توی جدول با گزینه های validation rule و validation text میشه این کار رو کرد .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-1404, Jelsoft Enterprises Ltd.