PDA

View Full Version : لود نمودن عکس

jeus
سه شنبه 05 تیر 1386, 08:10 صبح
با سلام خدمت دوستان
من میخواهد نرم افزاری تهیه کنم که عکسهایی را که به این طریق نام گذاری شده اند (numb-Name) را از فولدری مشخص به صورت ایندکس لود کرده و به طور مثال 10 عکس در هر صفحه لود شود و دکمه next ,back داشته باشد نکته برنامه باید بتواند بر اساس شماره اول نام فایلها عکسها را مرتب نموده و ثانیا باید بتواند تشخیص دهد که تعداد چند صفحه باید ساخته شود به فرض مثال 25 عکس 2 صفحه 10 عکسی و 1 صفحه 5 عکسی، 3 صفحه باید ساخته شود . هر کدام از عکسهای ایندکس، فایلهای عکسی با همان نام ، البته در انتهای -L) ) نیز گذاشته میشود دارد که بعد از کلیک کردن بر روی هر کدام از ایندکسها باید صفحه دیگری باز شده و آن را نمایش دهد و جلوی آن عکس نیز اطلاعاتی به صورت متن نشان داده شود، که به نظر من اگر به بازای اطلاعات هر عکس فایل تکستی با همان نام نیز گذاشته شود تا در رو بروی عکس نمایش داده شود. این راه حلی است که بنظر من رسید تا برنامه اولا قابلیت Update داشته باشد ثانیا از بانک اطلاعاتی استفاده نکند. از شما دوستان میخواهم اگر راه حل ساده تری نظرتون میاد بنویسید .
To Be Continued ;-)

jeus
سه شنبه 05 تیر 1386, 12:11 عصر
مثل اینکه بهترین راه حل را ارائه کردم که کسی نظری نداره

once4ever
چهارشنبه 06 تیر 1386, 00:30 صبح
بنظر راه حل خوبیه
فقط میتونی از xml هم استفاده کنی (بیشتر برای اینکه هم مستقیما عکسها در دسترس نباشند و اینکه هم خود عکس و هم توضیحات اون در یک فایل قرار میگیره) البته این کار به کدهای برنامه ات خیلی اضافه میکنه
بقیه مواردش (بنظر من) به همین شکلی که گفتی طبیعیه