PDA

View Full Version : تبدیل word به Pdf

فرزاد دلفی باز
چهارشنبه 06 تیر 1386, 12:12 عصر
با سلام :
چطور میشه محتویات یک فایل word رو بدون تغییر در فونت بوسیله کد یا کاموپوننت به pdf و یا TIF تبدیل کرد .....

یا تشکر

dkhatibi
چهارشنبه 06 تیر 1386, 12:48 عصر
در مورد OCR قبلا بحث شده است. برای فایلهای فارسی نرم افزار زیادی وجود ندارد. کامپوننت هم که ...
اما برای انگلیسی ابزار هست.
OCR را جسنجو کنید!!!

فرزاد دلفی باز
چهارشنبه 06 تیر 1386, 12:55 عصر
دوست عزیر من می خواهم Word رو به PDF تبدیل کنم نه بر عکس , در اینصورت نیازی به OCR نیست

Valadi
چهارشنبه 06 تیر 1386, 15:16 عصر
جناب آقای خطیبی
دوست گرامی

برای فایلهای فارسی نرم افزار زیادی وجود ندارد

نرم افزار ocr فارسی وجود دارد البته نه بصورت 100 درصد با ضریب 90 درصد

و اما آقای فرزاد دلفی باز

دوست عزیر من می خواهم Word رو به PDF تبدیل کنم نه بر عکس , در اینصورت نیازی به OCR نیست
این کار را می خواهی در پروژه ی خودت تبدیل انجام بشه یا مستقل

اگر بصورت مستقل می خواهی نرم افزارهای جانبی زیادی هست که این کار را انجام می دهد به این صورت که یک منوی در Word ایجاد می کند که به pdf تبدیل می کنه البته به فایل فلش هم تبدیل می کند

اما اگر بخواهی درون پروژه این اتفاق بیفتد من کامپونتی دارم که خروجی pdf می دهد اما مشکل سر فایل Word هست که من کامپونتی ندارم که فایل ورود را در دلفی باز کند شما باید اول مشکل ورود فایل Word به دلفی را حل کنی و بقیش دیگه حله

dkhatibi
چهارشنبه 06 تیر 1386, 17:19 عصر
ببخشید اشتباه شد. عجله !

best_ariya
جمعه 08 تیر 1386, 16:36 عصر
با zan printer به راحتی می توانی این کار رو انجام بدی

فرزاد دلفی باز
شنبه 09 تیر 1386, 15:16 عصر
مسله اینه که کاربر من می خواهد یک فایل متنی رو با ورد تایپ کنه و کاربر دیگه من اون رو بصورت یک فایل PDF مشاهده کنه فکر کنم کامپوننت شما مشکل رو حل کنه متشکر میشم اگه کامپوننت رو برای دانلود بذازید