PDA

View Full Version : مراحل گذاشتن password برای بانک

Batman
پنج شنبه 18 مرداد 1386, 21:05 عصر
با سلام
دوستان میخواستم اگه زحمتی نیست مراحل گذاشتن password برای بانک access در دلفی رو برام توضیح بدید
ممنونم

ghabil
جمعه 19 مرداد 1386, 00:30 صبح
جدولت رو توی اکسس بصورت Exclusive باز کن ، بعد توی منوی Tools>Sescurity>Set Database PAssword پسورد رو بده توی دلفی هم وقتی ConnecitonString رو میسازی (اگر از Jet استفاده میکنی بعنوان درایور) توی تب All گزینه DataBase PAssword رو انتخاب کن و پسوردت رو بزن

Batman
جمعه 19 مرداد 1386, 06:29 صبح
با سلام
جناب کوشا بعد از گذاشتن password توی access حالا توی دلفی توی تب all گزینه
jet oledb:database password رو روش دابل کلیک میکنم و در قسمت property value پسوورد رو وارد میکنم
اما توی تب connection زمانیکه password رو وارد میکنم و تیک blank password رو هم برمیدارم خطای زیر رو میده

test connection failed because of an error in initializing provider. cannot start your application. the workgroup information file is mising or opened execlusively by anohter user
البته access هم بسته هستش
ممنونم

ghabil
جمعه 19 مرداد 1386, 08:03 صبح
برای جت توی بخش Connection پسورد نزارید فقط توی همون Database Password پسورد بزارید، اما برای ODBC فقط توی Connection پسورد بزارید.

Batman
شنبه 20 مرداد 1386, 13:16 عصر
با سلام
جناب کوشا من برای بانک پسوورد گذشتم
اما توی یه سیستم دیگه که اجراش میکنم این پیغام رو میده و هیچ کدوم از عملیات sql رو انجام نمیده
Operation must use an updateable query
با تشکر

ghabil
شنبه 20 مرداد 1386, 17:09 عصر
این ربطی به پسورد نداره معمولا ماله اینه که دیتابیست یک جایی که مثلا User برنامهت اکسس Write نداره. باید دسترسیهای سیستم عاملیش رو چک کنی.
اگر این نبود دیگه ممکنه یک برنامه دیگه ای دیتابسیت رو Exclusive باز کرده یا ReadOnlyش کرده.

cybercoder
شنبه 20 مرداد 1386, 18:15 عصر
ولی تا جایی که من می دونم پسورد گذاشتن توسط خود اکسس امن نیست و سریع Remove می شه. در یک پروژه نیاز داشتم که اطلاعات پایگاه داده رو کسی کپی نکنه. تنها راهی که به ذهنم رسید این بود که محتوا رو با الگوریتم های رمزنگاری مثل Md5 و Sha انکریپت کردم. همه چیز خوب پیش می رفت چون فقط نیاز به جستجو بود ولی همیشه جستجوی فارسی درست نتیجه نمی داد چون پس از encrypt شبیه به هم ها درست پیدا نمی شد.

حالا بعد از این همه داستان می خوام بدونم که راهی به نظر شما می رسه که بانک اکسس رو به طور 90 درصد بشه قفل کرد و مشکلات اینچنینی هم پیش نیاد ؟

ممنون

Batman
شنبه 20 مرداد 1386, 20:13 عصر
این ربطی به پسورد نداره معمولا ماله اینه که دیتابیست یک جایی که مثلا User برنامهت اکسس Write نداره. باید دسترسیهای سیستم عاملیش رو چک کنی.
اگر این نبود دیگه ممکنه یک برنامه دیگه ای دیتابسیت رو Exclusive باز کرده یا ReadOnlyش کرده.
با سلام
جناب کوشا این برنامه تک کاربره هستش و هیچ دو نفری در آنه واحد اونو باز نمیکنند
در ضمن من زمانیکه پسوورد رو برداشتم مشکل رفع شد
با تشکر

ghabil
یک شنبه 21 مرداد 1386, 10:35 صبح
تعجب میکنم که میگی با برداشتن Password درست میشه ، به هر حال چیزی که بنظر من میرسه اینه : Mode کانکشنت رو بزار روی cmReadWrite و توی تب Advanced توی ConnectionString Builder ت تیک ReadWrite رو هم بزن.
باز هم مطمئن باش که کاربرت روی فلدری که دیتابیس توش هست دسترسی Write داشته باشه، اگر هم زمانی که هنوز برنامه رو اجرا نکردی ، فایل ldb. داری پاکش کن.

مجتبی جوادی
دوشنبه 22 مرداد 1386, 00:55 صبح
آقای کوشا ممنون از لطف شما
اگر ممکن است بنده را هم راهنمایی کنید .
من تمام مراحل را برای کانکت شدن به بانک اکسس طبق توضیحات شما انجام دادم ولی وقتی می خواهم جدول خود را اکتیو کنم پیغام خطای زیر را می دهد :
Unspecified error
با تشکر

Batman
دوشنبه 22 مرداد 1386, 07:39 صبح
با سلام
دوست عزیز
توضیحات جناب کوشا کاملا واضحه ممکنه مراحل کارتون رو شرح بدید تا ببینیم مشکل کجاست
موفق باشید

مجتبی جوادی
دوشنبه 22 مرداد 1386, 23:27 عصر
سلام
من ابتدا اکسس را با Exclusive باز کرده و دیتابیس پسورد را وارد کردم . بعد در دلفی یک ado connection قرار داده و در قسمت کانکشن مقدار jet را انتخاب کرده و بعد از انتخاب بانک اکسس مورد نظر روی صفحه all رفته و مقدار پسورد را در database password وارد کردم . حال وقتی یک جدول روی فرم قرار داده و می خواهم آن را اکتیو کنم پیغام Unspecified error را می دهد .
با تشکر

ghabil
سه شنبه 23 مرداد 1386, 15:37 عصر
باز کردن جدول بصورت Exclusive برای گذاشتن پسورد هست ، اگر شما یک جدول رو Exclusive باز کنید دیگه از دلفی یا هیچ جای دیگه ای نمیتونید بهش دسترسی داشته باشید. بعد از گذاشتن پسورد دیتابیس رو ببندید.

مجتبی جوادی
سه شنبه 23 مرداد 1386, 23:38 عصر
آقای کوشا من جدول را می بندم

ghabil
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 13:18 عصر
تو پسورد رو بر میداری درست میشه ؟
اگر نمیشه شاید دستابیست مشکل داره یا دسترسی لازم رو برای اکسس بهش نداری یا احتمالا از MDAC ت هست ، باید MDAC 2.8 روی کامپیورت درست نصب باشه ، اگر نیست از سایت مایکروسافت بگیرش. توی سایت مایکروسافت همین رو جستجو کن لینک دانلودش رو میاره برات. اما اگه میشه نمیدونم مشکلت چیه راستش ! شاید باید Service Pack MDac رو بگیری.

مجتبی جوادی
چهارشنبه 24 مرداد 1386, 15:45 عصر
آقای کوشا من وقتی پسورد را برمی دارم کاملاً درست عمل می کند . من از MDac استفاده نمی کنم و با همان Ado عمل می کنم .