PDA

View Full Version : setup ای که باعث conflict می شود

shaadi
جمعه 26 مرداد 1386, 20:53 عصر
سلام
من با استفاده از install shield یک setup ساخته ام
این setup بار ها در win xp , win 98 , win 2000 professional و win server 2003 اجرا شده و بدون مشکل بوده.
منتها دیروز متوجه شدم یک نفر آن را روی win2000 advanced server اجرا کرده و دیگر ویندوزش بالا نیامده .
به نظرتون اشکال از کجاست ؟ و بهتراست setup روی چه ویندوزی ساخته شود تا امکان تداخل کمتر باشد ؟

ashkan209
جمعه 26 مرداد 1386, 21:53 عصر
دوست عزیز سلام

برنامه نویس باید از قبل این ذهنیت را داشته باشد که برنامه اش قرار است در چه سیستم عاملهایی اجرا بشود ، فرض کنید شما با net. ورژن 2 و در محیط xp برنامه تان را مینویسید و setup را تولید می کنید ،واضح است که این برنامه برای اجرا شدن به net. با همان ورژن در سیستم عامل کاربر نیاز دارد ، حالا به نظر شما این برنامه در ویندوز 2000 یا 98 یا me اجرا میشود ؟ یا فرض کنید شما در محیط Vb6 و از دیتا بیس 2003Access استفاده میکنید ،واضح است که بعد از ساخت setup نمیتوانید آنرا در محیط هر ویندوزی که نرم افزار access2000 یا بالاتر در آن نصب نیست و dll های مورد نیاز را در setup تان اضافه نکرده اید ، نصب و اجرا کنید.
در install shield امکانی هست که شما سیستم عاملی که قرار است نرم افزار تان در آن اجرا بشود را انتخاب کنید ، تا ستاپ در اولین مرحله سیستم عامل را چک کرده و اگر os مورد نظر بود اجازه ادامه نصب را بدهد ضمن اینکه install shield دارای گزینه های دیگری نیز هست که پس از تشخیص سیستم عامل ، دیگر ملزومات مورد نیاز برای اجرا شدن نرم افزار شما را چک نماید و در انتها اگر همه این تستها ok بود نصب را ادامه دهد.
ضمن اینکه install shield دارای نسخه DEV Studio هست که بسته به ورژن آن Merge Module های مورد نیاز نرم افزارتان (sql server – crystal report – data component - …) برای Run شدن در کامپیوتر کاربر را داراست که میتوانید آنها را به پکیج اضافه نمایید.
و چنانچه از ابزار و یا کامپوننتهایی در برنامه تان استفاده میکنید که خاص همان سیستم عامل است ، قاعدتا باید برنامه تان را برای همان سیستم عامل بنویسید.
توصیه آخر اینکه اگر ضروری نمی باشد ، برنامه تان را برای یک نوع سیستم عامل نوشته و ستاپ تهیه کنید مثلا ویندوز xp و در کامپیوتری که فقط xp نصب شده (به تازگی xp نصب شده) و هیچ چیز دیگری در آن نصب و یا remove نشده است تست نمایید.

هیچوقت اینقدر توضیح ننوشته بودم