ورود

View Full Version : نداشتن برخی قسمتهای ضروری در سایت برنامه نویس !

RadioActive
شنبه 27 مرداد 1386, 21:50 عصر
سلام به دوستان . تازه عضو این سایت شدم البته بعد از خوندن چند تا تاپیک از مدیران سایت . فکر میکنم چند تا کمبود داره این سایت ( البته با دلیل میگم ) . 1 - غیر فعال بود بخش امنیت شبکه . 2 - فعالیت کم بخش امنیت نرم افزار . 3 - نبود یک بخش جداگانه مربوطه به زبان برنامه نویسی Visual C++.net ( یعنی C++.net اندازه C#.net هم نشده که برای اون part جدا گذاشتین و برای این یکی هیچ بخش واحدی وجود نداره ). 4 - افرادی که تخصص دارن و یا به نوعی بیان میکنن که توی بخشی تخصص دارن مثلا همین قسمت امنیت ... هیچ زحمتی به خودشون نمیدن مقاله تهیه کنن و فقط تقریبا بخش اطلاع رسانی مثل bugtraq شده ... به جز قسمت امنیت عزیزانی که تخصص دارن توی قسمتهای مختلف به جای اینکه 1 ساعتشون رو صرف surf کردن فروم کنن یک مقاله 20 صفحه ای در مورد تخصصشون مثلا برنامه نویسی دلفی .... برنامه نویسی .net .... برنامه نویسی C# ... برنامه نویسی اسمبلی ... بکنن ... اینطوری خیلی ها هم که اینجا سوال میپرسن با اون مقاله جواب خودشون رو میگیرن . کار ما ایرانیها این شده ( توی خیلی از سایتها توجه کردم - نمونه بارز ... همینجا ) سایت که راه اندازی میشه مدیران دست در دست هم چند مقاله تهیه میکنن ... توی چند سایت دیگه معرفی میکنن ... سایت که پر از کاربر شد ، اون موقع هیچ مسئولیتی به عهده نمیگیرن . این روال سایت برنامه نویسی org هم توجه کردم این شده ... چند نفر میان سوال میپرسن . 4 نفر جواب میدن ؛ 3 نفر مسخره میکنن ؛ 2 نفر هیچی نمیدونن حرف میزنن پستهاشون پاک میشه ... حالا میشه چند مورد از اینها رو فاکتور گرفت ولی در کل syntax فعالیت سایت برنامه نویسی شده این ! آیا به نظر شما اینطوری میشه پیشرفت کرد !؟ یا به نظر شما این روال اسمی جز یکنواختی میتونه به خودش بگیره ؟ بهتر نیست یه مقداری به فکر پیشرفت وضعیت سایت خودتون باشین ؟ این همه هزینه صرف میشه ... license مربوط به VB ... هزینه سرور ؛ کلیه هزینه های دیگه ... واقعا فکر میکنین اینطوری پیشرفت میکنیم ؟ دلیل اینکه از کشورهای دیگر هم عقبیم همین چیزا میشه ... مدیر بودن فقط به ویرایش یا delete کردن پستها نیست ! مدیر بودن یعنی مدبر بودن ؛ خود را مسئول دونستن در برار کار و وظیفه سنگینی که قبول کردیم . پس به نظر من بهتره مشکلات حل بشه ... نه اینکه صورت مسئله پاک بشه . یکی از عزیزان مدیر وبسایتشون رو دیدم ... اگه اشتباه نکنم نام کاربریشون Delphi Assistant بود . ایشون توی سایتشون جمله ای شبیه به این " امنیت در نرم افزار تخصص ماست " فرمودن . پس با این اوصاف و توضیحی که نوشتن باید سواد بالایی توی بخش Reverse Engineering ... Software analysing .. risk assessment داشته باشن ... خوب ما نمیگیم ندارن ؛ اما به عنوان مدیر کل واقعا خودشون رو مسئول نمیدونن که به فعال شدن بخش امنیت نرم افزار کمک کنن !؟ توی سایت رسمی و کل برنامه نویسان ایران یه قسمت مختص Visual C++.net وجود نداره !؟ به نظر من این به معنی تعطیل بودن سطح اطلاعاتی هست ... یا میتونه دلیل بر بی توجهی مسئولان سایت باشه ... اگه مشکل فضا هست و مشکل در مدیریت ... مطمئن باشین برای یک قسمت کوچیک یه مدیر پیدا میشه که بتونه در هفته دو تا تاپیک رو به نتیجه برسونه و اداره کنه ... اگه هم مبحث این هست که میگین visual C++.net دیگه کاربردی نداره خوب من در این مورد دیگه صحبتی ندارم و نتیجه گیریم این هست که اینجا بر اساس بازار کار فعالیت میکنیم و اصلا شاید کسی رو نداریم که تخصص داشته باشه توی این قسمت ... خوب به نوعی جای تاسف داره اگه اینطوری باشه . اگه هم قسمت امنیت شبکه قراره غیر فعال باشه بهتر نیست وجود نداشته باشه !؟ حداقل این فضا رو اختصاص بدین به یه قسمت دیگه . به هر حال من از دید خودم مشکلات سایت برنامه نویس رو گفتم ... ( امیدوارم اینجا ظرفیت انتقاد وجود داشته باشه ) خیلی هم دوستانه گفتم و مهمتر از اون میدونم حرفم روی حساب هست . امیدوارم مسئولان نظر خودشون رو بیان کنن و بگن میخوان برای این مورد چی کار کنن ... آیا راهکاری دارن و یا فقط میخوان حرف من رو با توجیه بی مورد رد کنن و به راه خودشون ادامه بدن ؟ امیدوارم جواب بگیرم ...

omid_Ahmadi
شنبه 27 مرداد 1386, 22:08 عصر
سایت برنامه نویسی org

....

در کل syntax فعالیت سایت برنامه نویسی شده این

مطمئنی سایت رو درست اومدی؟ اسم این سایت برنامه نویس هست، نه برنامه نویسی

RadioActive
شنبه 27 مرداد 1386, 22:17 عصر
مطمئنی سایت رو درست اومدی؟ اسم این سایت برنامه نویس هست، نه برنامه نویسی

جواب از مدیر قسمت .... خیلی جالبه . این همه بنده حرف زدم اومدن میخوان به من غلط املائی بگن ... :) ( جالبه ... نه ؟! ) شما مشخصه فقط خواستین یه چیزی گفته باشین ... ( اطمینان کامل دارم پست من رو دقیق نخوندین ) منظور من از اون جمله این بود که syntax یک سایتی که برنامه نویسی هدفش هست شده این ! پس به جای اینکه خودتون رو خیلی با دقت و زرنگ جلوه بدین پست رو دقیق بخونین ، جواب درست بدین ... نظری هم ندارین به surf کردن خودتون ادامه بدین ؛ اجازه بدین دیگر مسئولین جواب بدن .

Mohammad_Mnt
شنبه 27 مرداد 1386, 22:54 عصر
ببخشید که من جواب می دم:
رادیواکتیو عزیز، اینجا یه فورم برای رفع اشکال است و یه سایت آموزشی نیست و هر کسی به اندازه مقدار زمان مشخصی می تونه روی این سایت وقت بذاره. مسلما" ما دوستانی داریم که از نظر تخصص در سطح بالایی هستند ولی فرصت نمی کنند که مقاله بنویسند یا کارهایی که شما گفتین.
در ضمن این بستگی به کاربرها ( اعم از عادی یا مدیر یا .. ) داره که چه مقدار از این سایت استفاده کنند و چه مقدار به سایت کمک کنند.
در مورد سی پلاس پلاس باید بگم که این هم بستگی به تعداد کاربرهایی داره که بهش علاقه دارند. مسلما" اگر تعداد قابل توجهی از کاربران درخواست بدن این بخش هم ایجاد می شه. هر بخشی، حتی اگه بسیار هم اساسی باشه ولی کاربر مورد علاقه ای نداشته باشه مسلما" وجودش بی معنیه.
ممنون

Inprise
یک شنبه 28 مرداد 1386, 02:07 صبح
آیا راهکاری دارن و یا فقط میخوان حرف من رو با توجیه بی مورد رد کنن و به راه خودشون ادامه بدن ؟

نه راهکار خاصی وجود نداره و ما قراره با توجیهات بی مورد حرفاتو رد کنیم و به راه خودمون ادامه بدیم . این تقریبا همهء اون اتفاقیه که می افته .

اما خیلی خوشحال شدم که یک فرد کاملا تازه وارد به محض عضویت در سایت برنامه نویس کاملا از روی حسن نیت با این حجم و پهنای باند بالای دغدغه و نگرانی نکات مهمی رو در زمینه کمبودهای سایت به ما گوشزد کرد . مرسی . صداتو شنیدیم .