RadioActive
شنبه 27 مرداد 1386, 21:50 عصر
سلام به دوستان . تازه عضو این سایت شدم البته بعد از خوندن چند تا تاپیک از مدیران سایت . فکر میکنم چند تا کمبود داره این سایت ( البته با دلیل میگم ) . 1 - غیر فعال بود بخش امنیت شبکه . 2 - فعالیت کم بخش امنیت نرم افزار . 3 - نبود یک بخش جداگانه مربوطه به زبان برنامه نویسی Visual C++.net ( یعنی C++.net اندازه C#.net هم نشده که برای اون part جدا گذاشتین و برای این یکی هیچ بخش واحدی وجود نداره ). 4 - افرادی که تخصص دارن و یا به نوعی بیان میکنن که توی بخشی تخصص دارن مثلا همین قسمت امنیت ... هیچ زحمتی به خودشون نمیدن مقاله تهیه کنن و فقط تقریبا بخش اطلاع رسانی مثل bugtraq شده ... به جز قسمت امنیت عزیزانی که تخصص دارن توی قسمتهای مختلف به جای اینکه 1 ساعتشون رو صرف surf کردن فروم کنن یک مقاله 20 صفحه ای در مورد تخصصشون مثلا برنامه نویسی دلفی .... برنامه نویسی .net .... برنامه نویسی C# ... برنامه نویسی اسمبلی ... بکنن ... اینطوری خیلی ها هم که اینجا سوال میپرسن با اون مقاله جواب خودشون رو میگیرن . کار ما ایرانیها این شده ( توی خیلی از سایتها توجه کردم - نمونه بارز ... همینجا ) سایت که راه اندازی میشه مدیران دست در دست هم چند مقاله تهیه میکنن ... توی چند سایت دیگه معرفی میکنن ... سایت که پر از کاربر شد ، اون موقع هیچ مسئولیتی به عهده نمیگیرن . این روال سایت برنامه نویسی org هم توجه کردم این شده ... چند نفر میان سوال میپرسن . 4 نفر جواب میدن ؛ 3 نفر مسخره میکنن ؛ 2 نفر هیچی نمیدونن حرف میزنن پستهاشون پاک میشه ... حالا میشه چند مورد از اینها رو فاکتور گرفت ولی در کل syntax فعالیت سایت برنامه نویسی شده این ! آیا به نظر شما اینطوری میشه پیشرفت کرد !؟ یا به نظر شما این روال اسمی جز یکنواختی میتونه به خودش بگیره ؟ بهتر نیست یه مقداری به فکر پیشرفت وضعیت سایت خودتون باشین ؟ این همه هزینه صرف میشه ... license مربوط به VB ... هزینه سرور ؛ کلیه هزینه های دیگه ... واقعا فکر میکنین اینطوری پیشرفت میکنیم ؟ دلیل اینکه از کشورهای دیگر هم عقبیم همین چیزا میشه ... مدیر بودن فقط به ویرایش یا delete کردن پستها نیست ! مدیر بودن یعنی مدبر بودن ؛ خود را مسئول دونستن در برار کار و وظیفه سنگینی که قبول کردیم . پس به نظر من بهتره مشکلات حل بشه ... نه اینکه صورت مسئله پاک بشه . یکی از عزیزان مدیر وبسایتشون رو دیدم ... اگه اشتباه نکنم نام کاربریشون Delphi Assistant بود . ایشون توی سایتشون جمله ای شبیه به این " امنیت در نرم افزار تخصص ماست " فرمودن . پس با این اوصاف و توضیحی که نوشتن باید سواد بالایی توی بخش Reverse Engineering ... Software analysing .. risk assessment داشته باشن ... خوب ما نمیگیم ندارن ؛ اما به عنوان مدیر کل واقعا خودشون رو مسئول نمیدونن که به فعال شدن بخش امنیت نرم افزار کمک کنن !؟ توی سایت رسمی و کل برنامه نویسان ایران یه قسمت مختص Visual C++.net وجود نداره !؟ به نظر من این به معنی تعطیل بودن سطح اطلاعاتی هست ... یا میتونه دلیل بر بی توجهی مسئولان سایت باشه ... اگه مشکل فضا هست و مشکل در مدیریت ... مطمئن باشین برای یک قسمت کوچیک یه مدیر پیدا میشه که بتونه در هفته دو تا تاپیک رو به نتیجه برسونه و اداره کنه ... اگه هم مبحث این هست که میگین visual C++.net دیگه کاربردی نداره خوب من در این مورد دیگه صحبتی ندارم و نتیجه گیریم این هست که اینجا بر اساس بازار کار فعالیت میکنیم و اصلا شاید کسی رو نداریم که تخصص داشته باشه توی این قسمت ... خوب به نوعی جای تاسف داره اگه اینطوری باشه . اگه هم قسمت امنیت شبکه قراره غیر فعال باشه بهتر نیست وجود نداشته باشه !؟ حداقل این فضا رو اختصاص بدین به یه قسمت دیگه . به هر حال من از دید خودم مشکلات سایت برنامه نویس رو گفتم ... ( امیدوارم اینجا ظرفیت انتقاد وجود داشته باشه ) خیلی هم دوستانه گفتم و مهمتر از اون میدونم حرفم روی حساب هست . امیدوارم مسئولان نظر خودشون رو بیان کنن و بگن میخوان برای این مورد چی کار کنن ... آیا راهکاری دارن و یا فقط میخوان حرف من رو با توجیه بی مورد رد کنن و به راه خودشون ادامه بدن ؟ امیدوارم جواب بگیرم ...