PDA

View Full Version : شرط گذاری در اکسس و ...

فرزاد دلفی باز
جمعه 16 شهریور 1386, 17:36 عصر
با سلام :
من یک برنامه دارم که دارای دو فیلد بد , بس است من می خواهم اگه بد بیشتر از بس بود در فیلد دیگه ایی (بد-بس) بشه و اگر بس بیشتر بود (بس-بد) بشه مثله اینه که چطور در محیط Desine اکسس باید شرط گذاری کرد

amrabady
جمعه 16 شهریور 1386, 19:45 عصر
این شرط رو در فیلد سومی بزار
Iif(Bad>Bas;”Bad-Bas”;”Bas-Bad”)
توضیح: این عبارت در اینجا درست نشان داده نشده ، اگر کپی کنی در ویرایشگر دیگه، درست نشان داده می شود

mehdihamedali
جمعه 16 شهریور 1386, 20:41 عصر
Iif(Bad>Bas;”Bad-Bas”;”Bas-Bad”)
متن بالا رو من دوباره تو این پست قرار دادم و از این دوست عزیزمون هم تشکرمی کنم
البته دوست عزیز اگر داری برنامه حسابداری مینویسی و می خواهی (بد-بس) در یک فیلد و (بس-بد) در فیلد دیگه ای باشه باید کد های زیر رو به ترتیبی که دوستمون گفت به دو فیلد مجزا اضافه کنی

Iif(Bad>Bas;”Bas-Bad”)

Iif(Bad>Bas;”Bad-Bas”)

فرزاد دلفی باز
جمعه 16 شهریور 1386, 21:35 عصر
لطف کردید
من کد را وارد کردم اما طبق شکل نشد و از من مقدار مانده را می خواهد لطف کنید و منو راهنمایی کنید و بگید باید کد را کجا وارد کرد(با تشکر)

http://irapic.com/uploads/1189233644.jpg

mehdihamedali
شنبه 17 شهریور 1386, 08:12 صبح
اگر داخل فرم این کار رو داری انجام میدی داخل Source Source یک تکست باکس بزار اگر داخل گزارش این کار رو بکی هم درست جواب میده ولی داخل پرسجو رو نمی دونم باید امتحان کنم ولی باید جواب بده اگه خواستی بگو نمونه بذارم

فرزاد دلفی باز
شنبه 17 شهریور 1386, 10:58 صبح
من از اکسس بعنوان بانک اطلاعاتی استفاده می کنم و قرار این کوئری از بیرون ارسال بشه ....... ولی متشکر میشم اگه این کار رو بکنید و یک نمونه بگذارید

mehdihamedali
شنبه 17 شهریور 1386, 15:32 عصر
دوست عزیز
فایل رو برات داخل پیوست قراردادم
این هم دستور SQL که در پرسجو استفاده میشه

SELECT Table1.bed, Table1.bes, IIf([bed]-[bes]>0,[bed]-[bes],0) AS BBed, IIf([bes]-[bed]>0,[bes]-[bed],0) AS BBes
FROM Table1;

فرزاد دلفی باز
سه شنبه 20 شهریور 1386, 21:51 عصر
آقا مهدی لطف کردی .... متشکرم جواب داد

mehdihamedali
سه شنبه 20 شهریور 1386, 22:14 عصر
خوشحالم و خواهش می کنم

فرزاد دلفی باز
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 14:03 عصر
آقا مهدی ببخشید یک سوال دیگه هم از شما دارم یک لطف بکنید و به آدرس زیر یک نگاه بندازید و ببینید میشه این کار رو با کوئری انجام داد .

http://barnamenevis.org/forum/showthread.php?t=78716

باز هم از شما ممنونم.......

mehdihamedali
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 17:33 عصر
دوست عزیز
این کار با برنامه نویسی و دستورات SQL خیلی خیلی سخته تازه اگر بتونی این کار رو انجام بدی حتماً تو هم مثل من پشیمون میشی چون باعث کند شدن زیاد سیستم میشه ولی نمی دونو که از چه گزارش سازی استفاده می کنی ولی اگه از گزارش ساز Cristal Report اکه فکر میکنم تو دلفی تونستم اجراش کنم استفاده کنی این امکان جزء ابزار های این برنامه است
خواستی در این مورد میتونم توضیح بدم
ولی در هر حال ما تو برنامه های گزارش ساز می تونیم امکانی به عنوان Run Sum و یا Runing Sum به فیلد ها بدیم که این کار رو دقیقاً انجام میده ببین تو این گزارش ساز داری
تو اکسس و کیریستال ریپورت که هست

فرزاد دلفی باز
چهارشنبه 21 شهریور 1386, 19:16 عصر
از Fast Rport استفاده می کنم و گزینه هایی رو که شما می گید نداره.......

mehdihamedali
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 14:57 عصر
فرزاد جان
من با Fast Report کار نکردم ولی تقریباً اطمینان دارم که این عمل با برنامه نویسی امکان ندارد
متاسف ام
باید راه حل دیگه ای برای این موضوع پیدا کنی
موفق باشی

فرزاد دلفی باز
پنج شنبه 22 شهریور 1386, 17:27 عصر
آقا مهدی لطف کردی
از اینکه تا اینجا کمک کردی متشکرم.....