PDA

View Full Version : شبکه های عصبی

farhad_shiri_ex
یک شنبه 18 شهریور 1386, 15:25 عصر
سلام به تمامی دوستان دلفی کار!
من مشکلی دارم که می خواستم دوستان راهنمایی کنند!
من به دنبال روشی هستم که بتوانم داخل یک تصویر با فرمت JPG شماره های که وجود دارد را بخوانم یعنی من اسنادی دارم که بر روی این اسناد یک کد ده رقمی دارم که فارسی و ماشینی چاپ شده اند. می خواستم ببینم از طریق کامپوننت imageEN در دلفی می توانم کاری از پیش ببرم یا دوستان نظرات دیگری دارند.
یعنی می توان شماره ها را تشخیص داد یا از طریق شبکه های عصبی چگونه می توانم این کار را انجام دهم!
متشکر می شوم اگر دوستان در این بحث شرکت کنند

Rocker
یک شنبه 18 شهریور 1386, 15:49 عصر
دوست عزیز شما باید با اصول پردازش تصویر یا همون OCR آشنایی داشته باشید . این خود مقوله ای بس مفصل است که باید براش کلی مطالعه کنی زیاد بهش فکر نکن الان برات زوده البته نه اینکه نا امید بشی نه بگرد و مطالعه کن انشالله که به یه جایی برسی.

farhad_shiri_ex
یک شنبه 18 شهریور 1386, 17:20 عصر
دوست عزیز شما باید با اصول پردازش تصویر یا همون OCR آشنایی داشته باشید . این خود مقوله ای بس مفصل است که باید براش کلی مطالعه کنی زیاد بهش فکر نکن الان برات زوده البته نه اینکه نا امید بشی نه بگرد و مطالعه کن انشالله که به یه جایی برسی.

البته با تشکر از دوست عزیز از این جواب عالمانه تان باید عرض کنم که بنده قریب به ده سال است برنامه نویسی مکینم در زمینه دیتابیس و جز اولین گروهی هم هستم که در ایران بر روی OCR اعداد و حروف فارسی کار کرده است تازه فکر نکنم من گفته باشم من OCR نمی دانم چیه بلکه می خواستم با نظرات دوستان دیگر راجع به نحوه عملکردم مطلع شوم که آیا استفاده از کامپوننت ImageEN بهتر از پیاده سازی شبکه های عصبی است مطلب دیگر اینکه ما تقریبا 60 درصد کار را کرده ایم اما باز هم آشنا شدن نظرات دوستان دیگر هم می تواند افقهای دیدمان را وسیع تر کند البته امیدوارم دوستان قصد اضافه کردن تاپیکهای ارسال شده خودشان را نداشته باشند و اگر واقعا بر روی این مسئله کار کرده اند نظر دهند وگرنه هر آماتوری هم می داند که مقوله OCR بس مفصل می باشد ونیاز به تحقیق دارد البته قصد من جسارت به دوست عزیزم نبود فقط این که ما آماتور نیستیم که جواب آماتوری داده اید با تشکر از شما دوستان

Inprise
یک شنبه 18 شهریور 1386, 20:19 عصر
یکی از کاربران سایت با نام کاربری Hadizadeh در این زمینه کار کرده و کد دلفی هم داره . باهاش تماس بگیر .

Hadizadeh
دوشنبه 19 شهریور 1386, 14:16 عصر
با سلام. ImageEn هیچگونه قابلیتی جهت کاربردهای OCR و شبکه های عصبی نداره. این کامپوننت همونطور که خودتون بهتر می دونید ، بیشتر جهت پردازش سطح بالا و جنرال تصاویر استفاده میشه و بیشتر از این هم نمیشه ازش انتظار داشت. در بخش مقالات عمومی برنامه نویس به طور مفصل در زمینه OCR بحث شده ، کما اینکه این کاری رو که شما می خواهید انجام بدید رو من می تونم انجام بدم. در صورت تمایل می تونید با ایمیل hadipardis@yahoo.com با بنده تماس بگیرید. موفق باشید.